Unabomber Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Στο N.Hill οταν ειχα πρωτοειχα ερθει, έμενα με ενα αλλο παιδι στο διαμερισμα..... Μια φορα δεν μας ειχε πει τιποτα ο ιδιοκτητης και ειχε ερθει κατα τις 23:00 το βραδυ..... Ειχαμε τα φωτα κλειστα, και ακουμε πορτα, παει αρπαζει ενα baseball bat που ειχε απο το δωματιο και με το που ανοιγει η πορτα του καθεται μια στο στομαχι και τον διπλωνει....... Εγω καθομουν σε μια γωνια και ειχα πεθανει απο το γελιο....... με την ολη φαση...... Η καταληξη ηταν να φωναξουμε ασθενοφορο να ερθει να τον παραλαβει...... Εν τελη, μας ειχε πει οτι τον ειχε ειδοποιησει μια καργιολα οτι προφανως εσπασαν κατι σωληνες απο την κουζινα, επειδη σε αυτη ετρεχαν κατι σταγονιτσες πανω απο το ταβανι της...... και τον ειπε τρομοκρατημενη να ερθει immediately..... Mε εμας δεν ειχε και τις καλυτερες σχεσεις η καργιολα...... Φυσικα αναγνωρισε το λαθος του και δεν μας ενοχλησε ξανα... 1
4GGELOS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μίλησα με φίλο δικηγόρο και με συμβούλεψε. όπως και πολλοί από εσάς να αλλάξω κλειδαριά για την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία να φύγω. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα σχόλια σας.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλα κανει και μπουκερνει οποτε του καπνισει.Δικο του ειναι οτι θελει κανει. Έτσι, και μετά το βράδυ οταν θα είσαι με την γκόμενα στο κρεβάτι: "Χμμμμ μα που πήγαν τα προφυλακτικά; Τα είχα στο συρταράκι του κομοδίνου..."
Anorymous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κλασσική βλαχονοοτροπία.... Τώρα θα παρακαλάει η γριά να το νοικιάσει. τωρα μπορει να τα εχει τιναξει κιολας χαχαχα 2
harris19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κρητη 2007..Εχω παει να νοικιασω σπιτι στο ηρακλειο..Συναντιεμαι με τον ιδιοκτητη κλασσικο πετσακο (για οσους ξερουν απο Κρητη) ανοιγει την πορτα και μπαινουμε να δουμε το σπιτι..ξαφνικα ακουμε θορυβο απο το μπανιο..με τρεμαμενη φωνη ακουω μια κοπελα να ρωταει ποιος ειναι, ο ιδιοκτητης της απανταει οτι αυτος ειναι και οτι εχει ερθει να δειξει το σπιτι...Βγαινει η κοπελα με την πετσετα απο το μπανιο και ξεκιναει και φωναζει στον ιδιοκτητη για το πως μπαινει μεσα στο σπιτι και οτι ειναι με την πετσετε...Η απαντηση του ιδιοκτητη ηταν: σιγα μπρε μα δεν εχω ξαναδει γυναικα με πετσετα? Απλα σηκωθηκα και εφυγα επιτοπου ζητωντας απο την κοπελα συγνωμη ακομας και ας μην εφταιγα εγω... 10
parlapipas25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν ειναι κακο να ριχνεις κανα βλεφαρο που και που,μισο καπνο μισο νταφου 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κρητη 2007..Εχω παει να νοικιασω σπιτι στο ηρακλειο..Συναντιεμαι με τον ιδιοκτητη κλασσικο πετσακο (για οσους ξερουν απο Κρητη) ανοιγει την πορτα και μπαινουμε να δουμε το σπιτι..ξαφνικα ακουμε θορυβο απο το μπανιο..με τρεμαμενη φωνη ακουω μια κοπελα να ρωταει ποιος ειναι, ο ιδιοκτητης της απανταει οτι αυτος ειναι και οτι εχει ερθει να δειξει το σπιτι...Βγαινει η κοπελα με την πετσετα απο το μπανιο και ξεκιναει και φωναζει στον ιδιοκτητη για το πως μπαινει μεσα στο σπιτι και οτι ειναι με την πετσετε...Η απαντηση του ιδιοκτητη ηταν: σιγα μπρε μα δεν εχω ξαναδει γυναικα με πετσετα? Απλα σηκωθηκα και εφυγα επιτοπου ζητωντας απο την κοπελα συγνωμη ακομας και ας μην εφταιγα εγω... σιγα μπρε μα δεν εχω ξαναδει γυναικα με πετσετα? xa0x0a0xa έλεοςςςς, ο μάγκας κρητικός θα είχε δει πολλές άλλες γυναίκες με πετσέτα φαίνεται.....
gokuthelegend Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Στο Λονδίνο που νοίκιαζα ξυπνάω ένα πρωί στις 9 και βλέπω μπροστά μου έναν Ρώσο και 2 Πολωνούς εργάτες. Τους είχε στείλει ο ιδιοκτήτης με τα κλειδιά για να φτιάξουν την στέγη... Πάντως αυτό που είπε κάποιος πριν ότι για ιδιοκατοίκηση μπορεί να σου κάνει έξωση νομίζω πως έπαψε να ισχύει με την νέα νομοθεσία. Τι μου θύμησες τώρα. Όταν ήμουν φοιτητής και νοίκιαζα σπίτι, ο ιδιοκτήτης είχε στείλει πάνω στην εξεταστική κάτι εργάτες για κάτι επισκευές χωρίς καμιά απολύτως συνεννόηση, απλώς γύρισα κάποια στιγμή στο σπίτι από κάτι αγγαρείες και βλέπω τους εργάτες στην αυλή να ετοιμάζονται για δουλειά. Η εξεταστική τελείωσε και οι εργάτες δεν είχαν τελειώσει ακόμη. Κάθε μέρα ήταν ντάπα ντούπα, δεν μπορούσα να διαβάσω στο σπίτι.
MT60RS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ακολουθεις στρατηγικη απο post #43 http://www.insomnia.gr/topic/563322-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/page-3?do=findComment&comment=53878797 και με τα φραγκα χτυπας ολοκληρη K-Factory Diablo Opium, μαζι με το shipping. Ευκαιρια να ξεκολλησεις και απο τις μουφο-akra
De@th L0rd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 αν ηταν 1 ρωσιδα και 2 πολωνες τι θα ελεγες τωρα; I like the way you think. Φαντάσου όμως να μην ήταν οι ρωσίδες κ οι πολωνές οι λεπτεπίλεπτες που έχουμε στο μυαλό μας και ήταν τίποτε πρώην σοβιετικές μεσήλικες με μουστάκι κ τεράστιες... Ποιο τρομακτικό είναι αυτό πιστεύω. Anyway όταν ήμουν φοιτητής είχα αλλάξει 3 σπίτια. Σε όλα μόλις έβαζα όλα μου τα πράγματα μέσα, άλλαζα κλειδαριά, γιατί στο πρώτο συγκρότημα που έμενα είχε επιστάτη κ είχε μπουκάρει εν ώρα όχι και τόσο τρυφερών περιπτύξεων, χωρίς καν να χτυπήσει. Το θέμα ήταν οτι κοντοστάθηκε κιόλας να δει ΚΑΛΑ τι γινόταν. Ενώ εγώ έκανα σπαστικές κινήσεις με τα χέρια να φύγει η άλλη πάλευε να κρυφτεί με τα μαξιλάρια. Από τότε καινούρια κλειδαριά κ μόνο. 1
Pseudonumo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ προτείνω α τον αφήσεις να ξαναμπει, αφού πρώτα κρεμάσεις παντούσύμβολα,πεντάλφα,καντήλια-κεριά,φωτογραφίες δαιμονισμένων και βάλεις να παίζει σιγά σιγά σε κάποιο στέρεο η μουσική του εξορκιστή σε loop. :devil: ΥΓ. Μην αφήσεις τα κεριά αναμμένα αν λείπεις ΥΓ2. Μετά άλλαξε σπίτι. 4
Highlander Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μίλησα με φίλο δικηγόρο και με συμβούλεψε. όπως και πολλοί από εσάς να αλλάξω κλειδαριά για την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία να φύγω. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα σχόλια σας. Ανάλογα την κλειδαριά, αλλάζεις μόνο τα κλειδιά. Στο δικό μου το σπίτι, αρκεί να έχεις το προηγούμενο κλειδί και με μια δαδικασία, αλλάζεις κλειδιά κανονικά χωρίς να αλλάξεις κλειδαριά. Δες τι μάρκα είναι και ρώτησε κάπου να σου πουν.
sphinxgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Απορώ πως κάποιοι νοικιάζουν σπίτι και δέχονται το κλειδί του προηγούμενου ιδιοκτήτη / ενοικιαστή. Πόση αθωότητα ποια?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα