Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πριν 2 μερες ψηφίστηκε αλλα δεν λενε ποτε θα εφαρμοστει, πχ ποτε και τι υψος θα εχουν τα κουπονια ?
buuren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αυριο θα ανακοινωσει ο Γιουνκελ το κονδυλι και εχουν πει θα ξεκινησει αμεσα να τρεχει. Καπου διαβασα -ακουσα για 100 ευρω το μηνα νομιζω απο τωρα μεχρι τελος του χρονου σε πρωτη φαση αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι πολυ λιγα αν ειναι ετσι αλλα λογικα στα μαγειρεματα ειναι ακομα μπορει να το πανε πιο πανω και πρεπει να το κανουν. Που να παει ο αλλος με 100 το μηνα? Στα 300 κατι γινεται...
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αυριο θα ανακοινωσει ο Γιουνκελ το κονδυλι και εχουν πει θα ξεκινησει αμεσα να τρεχει. Καπου διαβασα -ακουσα για 100 ευρω το μηνα νομιζω απο τωρα μεχρι τελος του χρονου σε πρωτη φαση αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ειναι πολυ λιγα αν ειναι ετσι αλλα λογικα στα μαγειρεματα ειναι ακομα μπορει να το πανε πιο πανω και πρεπει να το κανουν. Που να παει ο αλλος με 100 το μηνα? Στα 300 κατι γινεται... Ειπε 2 δισ το κονδυλι αλλα δεν ξερω τι θα εχει, λεφτα στο χερι δεν θα παρουμε μονο κουπονια ειτε φυσικα ειτε ηλεκτρονικα. Αν τα 100 ειναι για ενα ατομο ειναι μονο ειναι ετσι και ετσι , οπως ειπες μονο για το σουπερ θα ειναι περιπου 25 την εβδομαδα δηλαδη τα βασικα ρυζι μακαρονια κλπ.
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ξέρετε μήπως για το επίδομα ενοικίου που λέγαν τι παίζει;
buuren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ειπε 2 δισ το κονδυλι αλλα δεν ξερω τι θα εχει, λεφτα στο χερι δεν θα παρουμε μονο κουπονια ειτε φυσικα ειτε ηλεκτρονικα. Αν τα 100 ειναι για ενα ατομο ειναι μονο ειναι ετσι και ετσι , οπως ειπες μονο για το σουπερ θα ειναι περιπου 25 την εβδομαδα δηλαδη τα βασικα ρυζι μακαρονια κλπ. Ναι κουπονια θα δωσουν απ οτι ακουσα για σουπερ μαρκετ για καθε ατομο. Μονο διατροφη δηλαδη, μονο αυτο ειναι, λες και δεν τρεχουν λογαριασμοι κτλ. Το κονδυλι δεν ειναι 2 δις, ειναι λενε 200 εκ και οι γερμαναραδες χτυπιουνται για αυτο το νουμερο, καταλαβαινεις...μακαρι να ειναι περισσοτερα. @μιτ μπου Δεν εχει ακουστει τιποτα για επιδομα ενοικιου, τουλαχιστον στις ειδησεις που παρακολουθω. * Καλως ηρθες.
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ξέρετε μήπως για το επίδομα ενοικίου που λέγαν τι παίζει; Ειπαν οτι θα δωσουν ενα ποσο, δες το φεκ http://www.naftemporiki.gr/documents/929699/i-teliki-morfi-tou-nomou-gia-tin-anthropistiki-krisi Ναι κουπονια θα δωσουν απ οτι ακουσα για σουπερ μαρκετ για καθε ατομο. Μονο διατροφη δηλαδη, μονο αυτο ειναι, λες και δεν τρεχουν λογαριασμοι κτλ. Το κονδυλι δεν ειναι 2 δις, ειναι λενε 200 εκ και οι γερμαναραδες χτυπιουνται για αυτο το νουμερο, καταλαβαινεις...μακαρι να ειναι περισσοτερα. @μιτ μπου Δεν εχει ακουστει τιποτα για επιδομα ενοικιου, τουλαχιστον στις ειδησεις που παρακολουθω. * Καλως ηρθες. Τουλαχιστον να εχουμε φαι μειον απο τα εξοδα εγω για παγια εξοδα τηλεφωνο-κοινοχρηστα-ρευμα θελω εκατο ευρω με βοηθαει ο αδερφος σε αυτο οσο μπορει και αυτος 580 ευρω παιρνει και ειναι αραβονιασμενος, τα υπολοιπα για φαι περιπου 150 ευρω μου τα δινει η αδερφη της γιαγιας μου εγω την λεω θεια . Δυο δις ειναι ρε αλλα λογικα οχι μονο για το φαι για ολα http://www.protothema.gr/politics/article/461252/giounker-i-ee-tha-dosei-kondulia-upsous-2-dis-stin-ellada-gia-tin-anthropistiki-krisi/
buuren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ειπαν οτι θα δωσουν ενα ποσο, δες το φεκ http://www.naftemporiki.gr/documents/929699/i-teliki-morfi-tou-nomou-gia-tin-anthropistiki-krisi Τουλαχιστον να εχουμε φαι μειον απο τα εξοδα εγω για παγια εξοδα τηλεφωνο-κοινοχρηστα-ρευμα θελω εκατο ευρω με βοηθαει ο αδερφος σε αυτο οσο μπορει και αυτος 580 ευρω παιρνει και ειναι αραβονιασμενος, τα υπολοιπα για φαι περιπου 150 ευρω μου τα δινει η αδερφη της γιαγιας μου εγω την λεω θεια . Δυο δις ειναι ρε αλλα λογικα οχι μονο για το φαι για ολα http://www.protothema.gr/politics/article/461252/giounker-i-ee-tha-dosei-kondulia-upsous-2-dis-stin-ellada-gia-tin-anthropistiki-krisi/ @να ειναι καλα και η θεια και ο αδερφος σου. Πιστευω οταν κανεις ενα καλο επιστρεφει σε σενα επι 2. Ειπα 200 γιατι και το πρωι στο ραδιοφωνο ακουσα κατι για 200 εκ. Ωραια τοτε, με αυτα γινετε παιχνιδι αν κανουν σωστη διαχειρηση και τα δωσουν εκει που πρεπει και οχι στις αποπληρωμες τα μισα κτλ. Δεν το περιμενα αυτο το νουμερο με τιποτα, υπολογιζοντας αυτο που ελεγαν για 100/μηνα επι 9 μηνες μεχρι τελος χρονου ~ 900-1000 ευρω και αν πουμε οτι θα δωσουν σε 300 χιλ ( δειγμα ψηφιακης αλληλεγγυης) ατομα πηγαινει στα 300 εκ με το ψαλιδι στα 200 εκ. Πολυ καλα νεα, αντε να δουμε. Επομενως θα ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα εκτος κι αν δωσουν σε 2εκ ατομα που δεν το νομιζω. edit: αν διαβασουμε καλυτερα την ειδηση λεει Κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ανάπτυξη και την ανεργία των νέων χμ... http://www.protothema.gr/politics/article/461252/giounker-i-ee-tha-dosei-kondulia-upsous-2-dis-stin-ellada-gia-tin-anthropistiki-krisi/
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 @να ειναι καλα και η θεια και ο αδερφος σου. Πιστευω οταν κανεις ενα καλο επιστρεφει σε σενα επι 2. Ειπα 200 γιατι και το πρωι στο ραδιοφωνο ακουσα κατι για 200 εκ. Ωραια τοτε, με αυτα γινετε παιχνιδι αν κανουν σωστη διαχειρηση και τα δωσουν εκει που πρεπει και οχι στις αποπληρωμες τα μισα κτλ. Δεν το περιμενα αυτο το νουμερο με τιποτα, υπολογιζοντας αυτο που ελεγαν για 100/μηνα επι 9 μηνες μεχρι τελος χρονου ~ 900-1000 ευρω και αν πουμε οτι θα δωσουν σε 300 χιλ ( δειγμα ψηφιακης αλληλεγγυης) ατομα πηγαινει στα 300 εκ με το ψαλιδι στα 200 εκ. Πολυ καλα νεα, αντε να δουμε. Επομενως θα ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα εκτος κι αν δωσουν σε 2εκ ατομα που δεν το νομιζω. edit: αν διαβασουμε καλυτερα την ειδηση λεει Κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ανάπτυξη και την ανεργία των νέων χμ... http://www.protothema.gr/politics/article/461252/giounker-i-ee-tha-dosei-kondulia-upsous-2-dis-stin-ellada-gia-tin-anthropistiki-krisi/ ευτηχως που εχω και αυτους και ενα σπιτακι να μενω γιατι αλλιως χεστα, βεβαια οταν πηρα το πτυχιο μου αλλα ονειρα ειχα αλλα να λεμε και ευχαριστω γιατι υπαρχουν και χειροτερα. Μαλλον τα 2 δις θα ειναι μεσα και το ρευμα και το φαι αλλα και προγραμματα εσπα σαν τα voucher
buuren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μην απογοητευεσαι δεν εισαι μεγαλος...σιγουρα υπαρχουν χειροτερα. Υπαρχουν ανθρωποι που μενουν στο δρομο και δεν εχουν να φανε. Στα 2 δις ειναι ολα μεσα μαλλον, και η αναπτυξη (που χρειαζεται πολυ χρημα ομως). Τωρα τι αναπτυξη θα ειναι αυτη, θα δουμε, αν δεν εχουμε ψωφισει.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αν και ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, ας μην πανηγυρίζουμε με τα 2 δις. Ανάπτυξη δεν έρχεται με αυτά τα χρήματα, απλά θα πάρουν τροφή και θα καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες οι φτωχοί και όσοι λάβουν τα επιδόματα, τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά από την κατανάλωση θα φορολογηθούν και το κράτος θα εισπράξει κάποιους παραπάνω φόρους, μετά θα τελειώσουν και τέλος. Γενικά αν δεν γίνουν επενδύσεις κυρίως απ' έξω δεν υπάρχει το παραμικρό φως για την χώρα. Επίσης πιστεύω οτι θα υπάρχει αντάλλαγμα για τα 2 δις, δεν θα είναι τζάμπα. 3
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μην απογοητευεσαι δεν εισαι μεγαλος...σιγουρα υπαρχουν χειροτερα. Υπαρχουν ανθρωποι που μενουν στο δρομο και δεν εχουν να φανε. Στα 2 δις ειναι ολα μεσα μαλλον, και η αναπτυξη (που χρειαζεται πολυ χρημα ομως). Τωρα τι αναπτυξη θα ειναι αυτη, θα δουμε, αν δεν εχουμε ψωφισει. το θεμα ειναι οτι πηρα πτυχιο στην κριση 2011 δηλαδη και δεν μου εχει δωσει κανεις την ευκαιρια να δειξω τι αξιζω και πλεον 31 χωρις προυπηρεσια. Δεν ειναι αναπυξει ανακυκλωση της φτωχειας για να μην σκασει σαν καζανι ο κοσμος. Αν και ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, ας μην πανηγυρίζουμε με τα 2 δις. Ανάπτυξη δεν έρχεται με αυτά τα χρήματα, απλά θα πάρουν τροφή και θα καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες οι φτωχοί και όσοι λάβουν τα επιδόματα, τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά από την κατανάλωση θα φορολογηθούν και το κράτος θα εισπράξει κάποιους παραπάνω φόρους, μετά θα τελειώσουν και τέλος. Γενικά αν δεν γίνουν επενδύσεις κυρίως απ' έξω δεν υπάρχει το παραμικρό φως για την χώρα. Επίσης πιστεύω οτι θα υπάρχει αντάλλαγμα για τα 2 δις, δεν θα είναι τζάμπα. ετσι οπως τα λες ειναι το θεμα ειναι να βρουμε δουλια και να γραψουμε προυπηρεσια και να επιδοτηθουν νεοι με start ups αλλιως ανάπτυξη δεν θα δουμε ποτε. 1
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δυστυχως δουλεια δεν θα βρεις με μετρα για την ανθρωπιστική κριση, ενας ειναι ο δρομος να διορθωσεις τα στραβα του παρελθόντος να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη για να ερθουν επενδύσεις ωστε να ανοιξουν δουλειες, αυτο βεβαια θα παρει χρονο ακομα και αν είμαστε σιγουροι οτι μας εκπροσωπουν τα σωστα ατομα για να καταφερουν κατι τετοιο. Τελος παντων δεν θελω να υποτιμήσω τιποτα απλα ελπιζω να πανε σε αυτους που εχουν αναγκη δηλαδη τους ανέργους του ΙΤ(γιατι ανεργοι του δημοσιου δεν υπαρχουν ετσι και αλλιως) και να μην κανουν τιποτα αλχημείες για να βολεψουν τους πελατες τους. Οταν λες για start ups και επιδοτήσεις αυτα ειναι μεσα στα λεφτα του ΕΣΠΑ, οπως διαβασα με επιφυλαξη βεβαια αυτα τα 2 δις δεν ειναι νεα κεφαλαια απλα στην ουσια επιταχύνουν 2 διαφορετικα ΕΣΠΑ καθως και καποιες αλλες πηγες. Δεν εισαι μονος σου στα 30 χωρις σοβαρή προϋπηρεσία παντως, απλα αρκετοι δεν το εχουν νιωσει λογο έτοιμου χρηματος απο τους γονεις. 4
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δυστυχως δουλεια δεν θα βρεις με μετρα για την ανθρωπιστική κριση, ενας ειναι ο δρομος να διορθωσεις τα στραβα του παρελθόντος να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη για να ερθουν επενδύσεις ωστε να ανοιξουν δουλειες, αυτο βεβαια θα παρει χρονο ακομα και αν είμαστε σιγουροι οτι μας εκπροσωπουν τα σωστα ατομα για να καταφερουν κατι τετοιο. Τελος παντων δεν θελω να υποτιμήσω τιποτα απλα ελπιζω να πανε σε αυτους που εχουν αναγκη δηλαδη τους ανέργους του ΙΤ(γιατι ανεργοι του δημοσιου δεν υπαρχουν ετσι και αλλιως) και να μην κανουν τιποτα αλχημείες για να βολεψουν τους πελατες τους. Οταν λες για start ups και επιδοτήσεις αυτα ειναι μεσα στα λεφτα του ΕΣΠΑ, οπως διαβασα με επιφυλαξη βεβαια αυτα τα 2 δις δεν ειναι νεα κεφαλαια απλα στην ουσια επιταχύνουν 2 διαφορετικα ΕΣΠΑ καθως και καποιες αλλες πηγες. Δεν εισαι μονος σου στα 30 χωρις σοβαρή προϋπηρεσία παντως, απλα αρκετοι δεν το εχουν νιωσει λογο έτοιμου χρηματος απο τους γονεις. Σαφως πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα αλλα δεν νομιζω ποτε να χτυπησουν μαυρο χρημα και φοροδιαφυγη σε αυτη την χωρα. Εκτος απο τα κονδυλια για νεες επιχειρησεις λεω και για μειωμενη η καθολου φορολογηση τα πρωτα χρονια, δωρεαν σεμινάρια στην επιχειρηματικότητα και πολλα αλλα, επισης να επιδοτουν αντι για κεκ εταιρειες και επιχειρησεις με την προυποθεση οτι θα τον κρατησουν ενα χρονο ακομα κλπ Εχεις δικιο σε αυτο που λες καλος η κακος εγω δεν εχω γονεις τους εχασα νωρις το 2012 την μανα μου και το 2014 των πατερα μου πανω που τελιωνα τις σπουδες μου και ανοιγα τα φτερα μου ε λιγο και η κριση δεν θελει πολυ, το θεμα ειναι ρε γαμωτο οτι δεν σε παιρνουν ουτε για interview αυτο με ξενερωνει παρα πολυ. Επισης τωρα που το ειδα τα 2 δις θα τα παρουμε οταν ξεκινησουν οι μεταρρυθμίσεις...δηλαδη αν το εχω πιασει το νοημα οταν ξεκινησουν τα πρωτα μετρα απο την νεα κυβέρνηση.
taksidiotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ποια θα ειναι τα κριτηρια για το εμβασμα των 100 ευρω? ε ρε που εφτασε η Ελλαδα.υποτιθεται ο πρωτος πολιτισμος...
buuren Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ποια θα ειναι τα κριτηρια για το εμβασμα των 100 ευρω? ε ρε που εφτασε η Ελλαδα.υποτιθεται ο πρωτος πολιτισμος... Οποια κι αν ειναι τα κριτηρια, 1 ειναι σιγουρο, οτι θα βασιστουν και παλι σε λαθος βαση οπως γινεται τα τελευταια πολλα χρονια με αποτελεσμα αδικιες κτλ. Αυτο σημαινει οτι τα μισα και ουτε θα πανε στο σωστο προορισμο. Αν δεν φτιαξεις σωστη βαση δεδομενων ειναι σα να χτιζεις στην αμμο. Δεν συμφερει ομως απ οτι φαινεται τα λαμογια να οργανωθει το κρατος. θελουν ενα μπαχαλο για να κανουν τις δουλειες τους. Ψιχουλα στον κοσμο και πισω φορτωνουν αυτοι το χρημα σε φορτηγα. Αυτο εχει δειξει η ιστορια μεχρι τωρα δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις