viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια πηγα στην συνεντευξη σημερα αλλα ηταν ομαδικη. Ηταν απο αλυσιδα ομολογω οτι ειχα λιγακι αγχος διοτι δεν κανανε τις ερωτησεις που περιμενεις και δεν μαθαμε και πολλα στο αν θα παρουνε 1 ατομα η παραπανο. Αφου δεν σε ρωτανε ιδιαιτερα πραγματα με τι κριτιρια θα σε προσλαβουν? Καλα αυτες ειναι τραγικες εταιρείες. Βασικα με το που ειδες οτι υπηρχαν και αλλοι στο ιδιο δωματιο επρεπε να την ειχες κανει. 3
forgotten Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 καυγας με την hr manager oταν ειχα παει σε interview για manager και μου κανε την εξης εξυπνη ερωτηση αν και εχετε προυπηρεσια για την θεση θελουμε ατομο με περισοτερα προσοντα , εχουμε ατομο με διδακτορικο για την θεση,σηκωνομαι και λεω νομιζα οτι ειχα να κανω με επαγγελματιες οχι με ατομα που θεωρουν οτι μονο το χαρτι σε κανει ικανο,τελικο αποτελεσμα να προσληφθω και εκεινη να παρει ποδι μετα απο λιγο καιρο γιατι ηθελε με το ζορι να παρει δυο τρεις υφισταμενους χωρις προσοντα αλλα γνωστους της. 3
kabouras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 και πως εφτασε αυτη η ατακα σου σε αυτον που σε προσελαβε? υπηρχε κ αλλος στο δωματιο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια πηγα στην συνεντευξη σημερα αλλα ηταν ομαδικη. Ηταν απο αλυσιδα ομολογω οτι ειχα λιγακι αγχος διοτι δεν κανανε τις ερωτησεις που περιμενεις και δεν μαθαμε και πολλα στο αν θα παρουνε 1 ατομα η παραπανο. Αφου δεν σε ρωτανε ιδιαιτερα πραγματα με τι κριτιρια θα σε προσλαβουν?Κακως δεχθηκες να σου κανουν interview μπροστα σε αλλους. Το interview ΕΙΝΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιζεται ως ακρως εμπιστευτικο/απορρητο, αναμεσα στις 2 πλευρες. Eπρεπε να τους το ξεκαθαρισεις και να εισαι και ανενδοτος επ'αυτου, γιατι οντως αυτα που λεγονται σε ενα interview ειναι εμπιστευτικα. Βεβαια επειδη λες οτι δεν κανανε και τις ερωτησεις που περιμενες, πιθανως να μην εμβαθυναν σε εμπιστευτικα θεματα και απλα να σας μαζεψαν ολους για να κοψουν φατσες και να καλεσουν στη συνεχεια αυτους που τους ενδιαφερουν. Που προσωπικα μου φαινεται γελοια μεθοδολογια, αλλα τελος παντων, αβυσος η ψυχη των εργοδοτων και των HR.
forgotten Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 και πως εφτασε αυτη η ατακα σου σε αυτον που σε προσελαβε? υπηρχε κ αλλος στο δωματιο? επιτροπη ηταν οι δυο ιδιοκτητες ο διευθυντης η hr και ο αλλος που θα αποχωρουσε για να παρω την θεση.
koulkos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 @TS, η δουλειά μήπως ήταν για s/m με 4 γράμματα;
defacer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρε guize... Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για δουλειά "βασικό μισθό ή μήπως πάει και παρακάτω?". Και συζητάμε τώρα για εμπιστευτικότητα του interview και άλλα τέτοια γαλαζοαίματα; Ρε παιδια πηγα στην συνεντευξη σημερα αλλα ηταν ομαδικη. Ηταν απο αλυσιδα ομολογω οτι ειχα λιγακι αγχος διοτι δεν κανανε τις ερωτησεις που περιμενεις και δεν μαθαμε και πολλα στο αν θα παρουνε 1 ατομα η παραπανο. Αφου δεν σε ρωτανε ιδιαιτερα πραγματα με τι κριτιρια θα σε προσλαβουν? 1. Όχι βλάκας 2. Απελπισμένος αλλά όχι too far gone Οτιδήποτε παραπάνω είναι bonus
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εφόσον δεν ήταν εμπιστευτική η συνέντευξη, μπορείς να μας πεις και όνομα της εταιρείας 1
somebody(: Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 να κανω και εγω μερικες ερωτησεις.. ειχα στειλει 2 φορες βιογραφικο σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων προιοντων τεχνολογιας για πωλητρια. την 2η φορα με καλει μια κυρια και μου λεει οτι ειδαν το βιογραφικο μου και οτι θα το προωθησουν στο καταστημα που εχω επιλεξει. εντωμεταξυ με ρωτησε διαφορα οπως αν ειμαι διαθεσιμη και μου ειπε και καποια πραγματα πχ για τη μισθοδοσια τα ωραρια κλπ . στο τελος μου λεει αν θελω να ρωτησω κατι. διαβαζοντας αυτα που γραφετε αρχιζω και σκεφτομαι μηπως περασα και εγω απο μινι συνεντευξη εν αγνοια μου δηλαδη αν μετα την συνομιλια μου αν δεν της αρεσε κατι δε θα προωθουσε καν το βιογραφικο μου! εγω θεωρηασα οτι μιλαω με μια απλη τελεφωνητρια αλλα λεω μηπως ηταν τιποτα hr τελικα.. και κατι ακομα.. οπως αποδειχθηκε οντως εστειλε το βιογραφικο μου γιατι με πηραν τηλ! αλλα εγω δε το προλαβα και ο αριθμος αυτος δε δεχοταν κλησεις οταν προσπαθησα να καλεσω πισω.. παρ'ολα αυτα πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και ειπαν οτι θα τους ενημερωσουν. δε πιστευω να ισχυει τιποτα τυπου οτι θα καλεσουν τον αμεσως επομενο στη σειρα και εμενα αντε γεια?
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 αρχιζω και σκεφτομαι μηπως περασα και εγω απο μινι συνεντευξη εν αγνοια μου 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα