Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά. δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί ποτέ στο παρελθόν .

καιρό τώρα ζαχαρώνω έναν δίδυμο τροχό , κυρίως για μέταλλα , όχι επαγγελματικά πράγματα αλλά για χόμπυ στο σπίτι. τώρα είδα πως κυκλοφορόυν μερικοί με έναν τροχό από τη μία και από την άλλη πλευρά έχουν γυαλόχαρτο ταινία. θέλω να ρωτήσω εάν πάρω έναν απλό δίδυμο τροχό , μπορώ στο μέλλον να αγοράσω το εξάρτημα του λειαντήρα -ταινία και να το προσαρτίσω πάνω; υπάρχει το εξάρτημα μόνο του ή πρέπει να προσανατολιστώ σε ολόκληρο εργαλείο;

επίσης το αντίθετο ισχυέι;

μπορώ εάν πάρω κατευθείαν ένας τροχό με λειαντήρα στο μελλον να βγάλω την ταινία και να προσαρμόσω πάνω δεύτερο τροχό ;

Δημοσ.

Δίδυμους τροχούς κατά καιρούς βάζει το lidl αν έχεις υπομονή μπορεί να πετύχεις κάποια προσφορά, εκ των υστέρων δεν γίνετε να μπει λειαντηρας, εκτός αν μιλάμε για κάποιο πολύ ακριβό εργαλείο, τώρα επειδή και εγώ καποτε χρειαστικα λειαντηρας, κάνετε λοιπόν εξής επάνω στον πάγκο σου κάρφωσε μια ταινία υαλοχαρτου και είσαι οκ

Δημοσ.

φίλε Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση. έχω βρει έναν απλό δίδυμο τροχό με 25 ευρώ και με λειαντήρα από 47. σχεδόν διπλάσια τιμή.ο λειαντηρας θα μου λύσει χέρια για κάτι πλαστικά που θέλω να λειάνω και δυστυχώς λόγω σχεδίου του πλαστικού με βολεύει η ταινία.το πλαστικό είναι ένα κάλυμμα για τους ψεκαστηρες του νερού στο παρμπριζ. απλώς θεωρούσα πως ένας τροχός με λειαντήρα είναι στην ουσία 2 σε 1 εργαλεία, αλλά η διπλάσια τιμή είναι για το γαμ...το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...