Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν τίποτα ειδικοί γάντζοι (ή άλλος τρόπος) που να βιδώνονται στον τοίχο ώστε να μπορώ να κρεμάω το ποδήλατό μου για εξοικονόμηση χώρου;

Δημοσ.

πάρε 2 λάμες 2-4 εκατοστών, κάντες γάντζο, βάλε εκεί που θα γαντζώνει το ποδήλατο αυτο το αφρολέξ που δεν ξερω το ονομα του που προστατεύει απο γδαρσίματα, κάνε και 2 τρύπες και βίδωσέ τα στον τοίχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ βρε παιδιά, πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι προτάσεις. Δεν έχω χώρο ούτε σε ύψος αλλά ούτε και να μπαίνει κάθετα στον τοίχο. Μόνο παράλληλα στο τοιχο μπορώ να το βάζω και μάλλο ψηλά οπότε ίσως οι γάντζοι αυτοί μου κάνουν!

Δημοσ.

Αν googlάρεις "bike hangers" ή κάτι σχετικό θα βρεις αρκετές ιδέες, μερικές από τις οποίες ιδιαίτερα εμφανίσιμες που κάνουν το ποδήλατο να λειτουργεί και σαν διακοσμητικό του χώρου (ανάλογα βέβαια και με το στυλ διακόσμησης του σπιτιού).

Ιδαίτερη σημασία βέβαια πρέπει να δώσεις στην ευκολία ανάρτηση/κατεβάσματος του ποδηλάτου (αν είναι λίγο δύσκολο ισως να σε κάνει τελικά να μην χρησιμοποιείς το ποδήλατο) όπως επίσης και το κατά πόσο το βάλε/βγάλε θα κάνει σημάδια/ζημιές στον τοίχο (και θα μας ανοίγεις θέματα για το "πως σβήνονται σημάδια από λάστιχο στον τοίχο")

• Like 1
Δημοσ.

Και γω στον τοιχο τα εχω καρφωμενα και τα 2 ποδηλατα , και δεν εχει λερωθει ο τοιχος μεχρι στιγμης….

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα με τον τρόπο κρεμάσματος, το ύψος, την απόσταση από τον τοίχο αλλά και το βάρος/μέγεθος του ποδηλάτου (ακόμα και την δυνατότητα της δική μας να χειριζόμαστε βάρος πάνω από το ύψος του ώμου), μπορεί με το βάλε/βγάλε να ακουμπήσει πχ η ρόδα (ενδεχόμενο λέρωμα από το λάστιχο) ή και να ακουμπήσει/χτυπήσει πχ το τιμόνι στον τοίχο και ίσως να κάνει κάποια μικροζημιά.

Αν κάποιος το έχει κρεμασμένο και το βγάζει μια φορά το 15ήμερο ίσως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Καθημερινή όμως χρήση σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες ζημιάς αφού δε νομίζω κάποιος που το βάζει/βγάζει κάθε μέρα θα είναι τόσο προσεκτικός ή θα σπαταλάει τόσο χρόνο όσο ο περιστασικός χρήστης

Δημοσ.

Ανάλογα με τον τρόπο κρεμάσματος, το ύψος, την απόσταση από τον τοίχο αλλά και το βάρος/μέγεθος του ποδηλάτου (ακόμα και την δυνατότητα της δική μας να χειριζόμαστε βάρος πάνω από το ύψος του ώμου), μπορεί με το βάλε/βγάλε να ακουμπήσει πχ η ρόδα (ενδεχόμενο λέρωμα από το λάστιχο) ή και να ακουμπήσει/χτυπήσει πχ το τιμόνι στον τοίχο και ίσως να κάνει κάποια μικροζημιά.

Αν κάποιος το έχει κρεμασμένο και το βγάζει μια φορά το 15ήμερο ίσως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Καθημερινή όμως χρήση σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες ζημιάς αφού δε νομίζω κάποιος που το βάζει/βγάζει κάθε μέρα θα είναι τόσο προσεκτικός ή θα σπαταλάει τόσο χρόνο όσο ο περιστασικός χρήστης

Το ενα το βγαζω καθε μερα, λογω οτι παω στην δουλεια με αυτο….

το αλλο μονο οταν ειναι να παω για DH….

Καπου στα 40 εκατοστα ειναι η αποσταση του τοιχου με το την ακρη απο το πεταλι…..  

Οταν το κρεμαω, ''στραβωνω'' το handlebar λογω του μεγαλου μηκους που εχει…. 

Βεβαια εχω παει σε ενα φιλο μου που εχει παρομοιο setup hinges με το δικο μου και εχει κανει τον τοιχο σαν εργο του Πικασο απο γρατσουνιες και ροδιες…. χαχαχα….. :P  :-D

Δημοσ.

Και γω στον τοιχο τα εχω καρφωμενα και τα 2 ποδηλατα , και δεν εχει λερωθει ο τοιχος μεχρι στιγμης….

Εάν είναι εύκολο και δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, ανέβασε καμιά φωτό φίλε, θα ήταν ενφιαφέρον!

Δημοσ.

Εάν είναι εύκολο και δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, ανέβασε καμιά φωτό φίλε, θα ήταν ενφιαφέρον!

Μας γ…ας τωρα με τις φωτος… χαχαχαχα!!!!  :-)

Αν οταν γυρισω το βραδυ σπιτι και δεν ειμαι νεκρος ισως. :P

Για να παρεις μια ιδεα, ετσι ειναι περιπου και το δικο μου setup ,  με λιγο πιο μεγαλες μπαρες. και φυσικα ειναι πιο μεγαλα ποδηλατα

απο αυτα στην φωτο.

Και τα εχω στο σαλονι, οχι στην εξωπορτα…..  :-D

915998d1408125776-indoor-bike-stand-dh-u

Eπισης μου αρεσε και αυτο σαν κατασκευη….. 

253397d1176935980-space-saving-bike-stor

• Like 2
Δημοσ.

Άμα είναι στο σαλόνι πάω πάσο, μην ανεβάζεις φωτό, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όμως, στο σαλόνι ρε φίλε; Και όταν έχει βρέξει και είναι λασπωμένα κλπ. τα βάζεις στο σαλόνι;

Eπισης μου αρεσε και αυτο σαν κατασκευη….. 

253397d1176935980-space-saving-bike-stor

Πολύ καλό αυτό, αλλά δεν έχω καταλάβει πως ανεβαίνουν τα ποδήλατα πάνω, έχει μηχανισμό ή απλώς τα σηκώνεις και τα εναποθέτεις στο στήριγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...