mike-thle Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θελω να γινω τηλεπαθεις μπορει καποιος να μου πει πως αναλυτικα?
revolver1990 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θελω να γινω τηλεπαθεις Για την ώρα βολέψου με αυτό 15
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 στον γιοντα στον γιοντα θα βρεις τη δυναμη των σιθ
slipknot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θελω να γινω τηλεπαθεις μπορει καποιος να μου πει πως αναλυτικα? Το πρώτο βήμα είναι η εξασφάλιση πλήρους συγκέντρωσης μπαίνοντας σε μια κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Προσπάθησε να αδειάσεις τελείως το μυαλό σου από σκέψεις. Σε 5 λεπτά θα σου πω τηλεπαθητικά τι πρέπει να κάνεις μετά. Αν καταφέρεις και προσεγγίσεις την κατάσταση που περιέγραψα, θα ξέρεις. Αν όχι, συνέχισε να δοκιμάζεις. Θα σου στέλνω κάθε μέρα, ανά 3 ώρες για να μπορέσεις κάποια στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί μου. Απλά φρόντισε να μη φοράς καπέλο, κράνος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποδυναμώσει τα κύματα. 1
SouLSLayeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αν έχεις wifi στα 5GHz (δηλαδή 802.11n ή 802.11ac) θα σε συμβούλευα να το κλείσεις προσωρινά γιατί δημιουργεί παρεμβολές, να μην κάθεται και προσπαθεί ο slipknot τσάμπα.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εν τω μεταξύ το δικό μου topic χθες που ήταν και πραγματική ιστορία κατέβηκε πριν καλά καλά κάνω reload..... ντροπή και αίσχος........ ρε λες να μας τρολάρουν οι moderators ???
g_alkis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ποια ήταν η ιστορία; Δοκίμασε να ξανακάνεις θρεντ.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ποια ήταν η ιστορία; Δοκίμασε να ξανακάνεις θρεντ. ήταν μια δοκιμασμένη λύση για το σκατό που κρέμεται και δεν λέει να πέσει και μας κάνει να χορεύουμε καθιστοί στην λεκάνη seriously βρήκα έυκολο κόλπο να το ξεφορτώνεστε στο δευτερόλεπτο πρίν κάνεις το λάθος να σκουπιστείς, αλλά και σοβαρά να το έλεγα το θέμα τρολοθέμα θα καταντούσε, οπότε το έδωσα μια αστεία πνοή... 3
g_alkis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ήταν μια δοκιμασμένη λύση για το σκατό που κρέμεται και δεν λέει να πέσει και μας κάνει να χορεύουμε καθιστοί στην λεκάνη seriously βρήκα έυκολο κόλπο να το ξεφορτώνεστε στο δευτερόλεπτο πρίν κάνεις το λάθος να σκουπιστείς, αλλά και σοβαρά να το έλεγα το θέμα τρολοθέμα θα καταντούσε, οπότε το έδωσα μια αστεία πνοή... Έχει σχέση με τηλεπάθεια; Αν ναι είσαι εντός τόπικ και οφείλεις να ποστάρεις.
NT1G Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 θελω να γινω τηλεπαθεις μπορει καποιος να μου πει πως αναλυτικα? Αναλυτικά δεν γίνεται , έχεις δοκιμάσει υπολογιστικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις