Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ή καλημέρα τελος παντων χαχα!! μου γεννηθηκε μια απορια πριν από κανα 3ωρο που παρηγγειλα σουβλάκια!!αν το delivery δεν φερει αποδειξη μαζι με τα σουβλάκια τι μπορει να κανει καποιος?μπορει να μην πληρωσει όπως λεει ο νομος?

Kάτσε για να καταλάβω.. Τα σουβλάκια ήρθανε ή είσαι ακόμη στο περίμενε?

Δημοσ.

να μην δεχτω την παραγγελια ή να μην πληρωσω και να τα παρω και να πω ότι θα καλεσω την αστυνομια και καλα?

Όχι δεν γίνεται.

Μόνο αυτό που σου είπαν, δεν δέχεσαι την παραγγελία.

Δημοσ.

Ε μα έτσι όπως το πες πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!  Ωραία, αφού απαντήθηκε το κρίσιμο αυτό ερώτημα πάμε πιο ον τόπικ τώρα

Δημοσ.

Την επόμενη φορά πάρε τα σουβλάκια και κλείσε την πόρτα ευγενικά στον delivery λέγοντάς του ότι αφού δεν έχει φέρει απόδειξη, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τα σουβλάκια.

Τώρα δικαιολογίες τύπου "φίλε θα σου φέρω σε λίγο την απόδειξη", οκ μαζί σου, αλλά πριν την πάρεις τσέκαρε ακριβώς την ώρα που κόπηκε η απόδειξη να ίδια με την ώρα που έδωσες την παραγγελία σου, μην σε πιάσουν κι εκεί λαλάκα.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι και να πεις, κάντο σε ευγενικό τόνο. Δεν θέλεις να τον στραβώσεις τον τύπο, και στην επόμενη παραγγελία να έχει καθαρίσει μέσα στον γύρο την μύτη του 

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που έχει να κάνει με το φαί σου δε μπορείς να κάνεις και πολλά..Υπάρχει κίνδυνος να σε εκδικηθούν.

Αν δε σε νοιάζει να ξαναφας απο κει υπάρχουν πολλοι τρόποι..

Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις,είναι κατα την παραγγελία να ζητήσεις ευγενικά απόδειξη..

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί αρκετές φορές όταν έπαιρνα πίτσα. Συνήθως ζητούσα την απόδειξη από τον ντελιβερά όταν δεν υπήρχε, μου έλεγε συγνώμη την πήρα μαζί μου και όλα οκ. Προφανώς μάλλον θα υπήρχε συννενόηση με το αφεντικό του μαγαζιου να μην δίνει εκτός αν την ζητήσει ο πελάτης.

Αν την έχει χτυπήσει και την έχει πάρει μαζί του γιατί να μην την δώσει; Εκτός αν κατά κάποιο τρόπο μπορεί να την ακυρώσει εκ των υστέρων.

Την επόμενη φορά πάρε τα σουβλάκια και κλείσε την πόρτα ευγενικά στον delivery λέγοντάς του ότι αφού δεν έχει φέρει απόδειξη, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τα σουβλάκια.

Τώρα δικαιολογίες τύπου "φίλε θα σου φέρω σε λίγο την απόδειξη", οκ μαζί σου, αλλά πριν την πάρεις τσέκαρε ακριβώς την ώρα που κόπηκε η απόδειξη να ίδια με την ώρα που έδωσες την παραγγελία σου, μην σε πιάσουν κι εκεί λαλάκα.

Δεν μου φαίνεται λογικό να χτυπάει κάποιος απόδειξη την ώρα που γίνεται η παραγγελία (μπορεί να πάρω μετά από λίγο και να την ακυρώσω ή να την αλλάξω). Το ποιό λογικό είναι να χτυπηθεί η απόδειξη την ώρα που θα είναι έτοιμη και θα την παραλάβει ο ντελιβεράς. Εμένα οποιαδήποτε ώρα μεταξύ της παραγγελίας και της παράδοσης μου φαίνεται λογική.

Δημοσ.

Και γω αυτο θα κανα.

Ή παρε το φαί, δες αν εχει αποδειξη και αν οχι, πες του: οταν μου τη φέρεις τότε θα παρεις τα λεφτα. Μπααααααάι.

Και μη κολλατε, τηλ στο 1517 και πες τους το ταδε μαγαζι δε κοβει αποδειξη οταν φερνει ντελιβερι. Το χω κανει ήδη, και μπορεις ειτε ανωνυμα είτε επωνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν την έχει χτυπήσει και την έχει πάρει μαζί του γιατί να μην την δώσει; Εκτός αν κατά κάποιο τρόπο μπορεί να την ακυρώσει εκ των υστέρων.

Δεν μου φαίνεται λογικό να χτυπάει κάποιος απόδειξη την ώρα που γίνεται η παραγγελία (μπορεί να πάρω μετά από λίγο και να την ακυρώσω ή να την αλλάξω). Το ποιό λογικό είναι να χτυπηθεί η απόδειξη την ώρα που θα είναι έτοιμη και θα την παραλάβει ο ντελιβεράς. Εμένα οποιαδήποτε ώρα μεταξύ της παραγγελίας και της παράδοσης μου φαίνεται λογική.

κανονικα τοτρ πρεπει.αν ακυρωθει βγαζει το γκομπιουτερ ακυρωτικο κ πανε στο λογιστη κ τις ακυρωνει
Δημοσ.

Και γω αυτο θα κανα.

Ή παρε το φαί, δες αν εχει αποδειξη και αν οχι, πες του: οταν μου τη φέρεις τότε θα παρεις τα λεφτα. Μπααααααάι.

Και μη κολλατε, τηλ στο 1517 και πες τους το ταδε μαγαζι δε κοβει αποδειξη οταν φερνει ντελιβερι. Το χω κανει ήδη, και μπορεις ειτε ανωνυμα είτε επωνυμα.

Μαζί σου,

και μετά θα συνεχίσεις να τρως απο κάποιον που του έκανες καταγγελία;

Δημοσ.

Καλα ειναι ολα αυτα μονο επειδή η παραγγελία έρχεται σπίτι σου και γνωρίζουν τηλεφώνα ονόματα διευθύνσεις κλπ μην βρεθείς καμια μερα προ εκπλήξεων

Αλλαξε σουβλατζίδικο οπως σου ειπα να φας και εσυ με την ηρεμία σου ενα σουβλάκι γιατι αυτο το χθεσινό σου εχει κότσι στον λαιμό και ας ηταν νοστιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...