Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ειναι ολα αυτα μονο επειδή η παραγγελία έρχεται σπίτι σου και γνωρίζουν τηλεφώνα ονόματα διευθύνσεις κλπ μην βρεθείς καμια μερα προ εκπλήξεων

Άμα κάνεις τη καταγγελία κάποιες μέρες μετά, πως θα ξέρει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ότι εσύ ήσουν που έκανες την καταγγελία;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε μόνο αν του το πουν .(σε γνωστό μου που έχει μαγαζί του είπαν ποιος έκανε καταγγελία παρότι είναι "ανώνυμη").

• Like 1
Δημοσ.

να μην δεχτω την παραγγελια ή να μην πληρωσω και να τα παρω και να πω ότι θα καλεσω την αστυνομια και καλα?

Έλεος.

Δημοσ.

Μαζί σου,

και μετά θα συνεχίσεις να τρως απο κάποιον που του έκανες καταγγελία;

οχι βεβαια. Απλα θα τον καρφωσω και θα προτιμησω άλλον.

Δημοσ.

οχι βεβαια. Απλα θα τον καρφωσω και θα προτιμησω άλλον.

αφού λέει οτι τα σουβλάκια που κάνει είναι φοβερά..

προφανώς θέλει να συνεχίσει να τρώει απο κει,οπότε δε είναι λύση αυτό που προτείνεις.

Δημοσ.

αφού λέει οτι τα σουβλάκια που κάνει είναι φοβερά..

προφανώς θέλει να συνεχίσει να τρώει απο κει,οπότε δε είναι λύση αυτό που προτείνεις.

Σε μια χώρα που τα σουβλατζίδικα ξεφυτρώνουν σαν δέντρα, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει αντίστοιχου επιπέδου σουβλάκι. Αγοράζοντας απο τέτοιου είδους μαγαζιά ενώ κανονικά θα έπρεπε να μην ξαναπάρεις απο εκει, είναι να σαν να τους επιβραβεύεις που φοροδιαφεύγουν.

Δημοσ.

Μιας και το θεμα απόδειξη εχω την εντύπωση οτι εχει εξαντληθεί.

Να πω λοιπόν οτι μπορει τα σουβλατζίδικα να ξεφυτρώνουν σαν δέντρα όπως λεει και ο @thomasG4, τα σουβλατζίδικα όμως που ηταν εκει και πριν την κρίση είναι αξεπέραστα, τουλάχιστον εδω στην καλλιθεα 3 σουβλατζίδικα ειναι ολα και ολα που κάνουν την δουλειά, οι υπόλοιποι που ανοίγουν, ανοίγουν ετσι γιατί δεν βρίσκουν δουλείες, καμιά επαφή με το επάγγελμα και ανοίγουν γιατι νομίζουν οτι απο την μια μερα στην αλλη θα γινουν πλούσιοι

Το αποτέλεσμα εχουν στην αρχη λιγο εως καθόλου κοσμο και στην συνέχεια κλεινουν σπαταλώντας ετσι και τα τελευταία χρήματα που ειχαν στην άκρη.

Δημοσ.

καλησπέρα ή καλημέρα τελος παντων χαχα!! μου γεννηθηκε μια απορια πριν από κανα 3ωρο που παρηγγειλα σουβλάκια!!αν το delivery δεν φερει αποδειξη μαζι με τα σουβλάκια τι μπορει να κανει καποιος?μπορει να μην πληρωσει όπως λεει ο νομος?

Παιρνεις τηλ το καταστημα και ζητας απόδειξη. Το εχω κανει και μου εχουν φερει. 

Επίσης προσοχη γιατι πολλοι βάζουν τα δελτία παραγγελίας. 

Δημοσ.

Ε μόνο αν του το πουν .(σε γνωστό μου που έχει μαγαζί του είπαν ποιος έκανε καταγγελία παρότι είναι "ανώνυμη").

Ε τότε δεν του έκαναν ανώνυμη καταγγελία του φίλου σου

Δημοσ.

Σε μια χώρα που τα σουβλατζίδικα ξεφυτρώνουν σαν δέντρα, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει αντίστοιχου επιπέδου σουβλάκι. Αγοράζοντας απο τέτοιου είδους μαγαζιά ενώ κανονικά θα έπρεπε να μην ξαναπάρεις απο εκει, είναι να σαν να τους επιβραβεύεις που φοροδιαφεύγουν.

Ας βγάζαν νόμο να σφραγίζονται επιχειρήσεις στην 2η ή 3η παράβαση μη έκδοσης απόδειξης(και να τον εφάρμοζαν κιόλας) και δε θα χρειαζόταν να ζητάμε αποδείξεις.Θα μας παρακαλούσαν.

• Like 2
Δημοσ.

Ας βγάζαν νόμο να σφραγίζονται επιχειρήσεις στην 2η ή 3η παράβαση μη έκδοσης απόδειξης(και να τον εφάρμοζαν κιόλας) και δε θα χρειαζόταν να ζητάμε αποδείξεις.Θα μας παρακαλούσαν.

Υπάρχουν και μαγαζιά που έχουν και καλό σουβλάκι και κόβουν αποδείξεις παντού. Αυτοί αντιμετωπίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό απο αυτούς τους εξυπνάκηδες (γιατί λογικά έχουν και πιο φθηνές τιμές) που δεν κόβουν και έτσι δύσκολα θα μείνει μετά απο καιρό ανοικτό το μαγαζί τους.

Δημοσ.

Ζήτα μια καλύτερη τιμή αφού δε σου κόβει απόδειξη όπως σε παπουτσάδικο....  :devil:  Τι δηλαδή μόνο αυτός θα καρπώνεται όλο το όφελος ;  Να σου αφήνει το πιτόγυρο στα 1,60 από τα 2 πχ....  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε δεν του έκαναν ανώνυμη καταγγελία του φίλου σου

Ανώνυμη ήταν απλά πχ αν την κάνεις με email σου δίνουν το email πχ ή το τηλεφωνο! (βεβαια χωρις να επιτρέπεται αλλά αν έχεις τα μέσα το καταφέρνεις).Οποτε αν την κάνετε με μυστικό email ή τηλεφωνο με αποκρυψη κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...