Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτα μια καλύτερη τιμή αφού δε σου κόβει απόδειξη όπως σε παπουτσάδικο....  :devil:  Τι δηλαδή μόνο αυτός θα καρπώνεται όλο το όφελος ;  Να σου αφήνει το πιτόγυρο στα 1,60 από τα 2 πχ....  :-D

Το να ζητήσεις οπουδήποτε καλύτερη τιμή για να πάρεις φθηνότερα ένα προϊόν ή υπηρεσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σου κοστίσει φθηνότερα. Για αυτό η οικονομία της χώρας πάει κατά διαόλου.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιας και το θεμα απόδειξη εχω την εντύπωση οτι εχει εξαντληθεί.

Να πω λοιπόν οτι μπορει τα σουβλατζίδικα να ξεφυτρώνουν σαν δέντρα όπως λεει και ο @thomasG4, τα σουβλατζίδικα όμως που ηταν εκει και πριν την κρίση είναι αξεπέραστα, τουλάχιστον εδω στην καλλιθεα 3 σουβλατζίδικα ειναι ολα και ολα που κάνουν την δουλειά, οι υπόλοιποι που ανοίγουν, ανοίγουν ετσι γιατί δεν βρίσκουν δουλείες, καμιά επαφή με το επάγγελμα και ανοίγουν γιατι νομίζουν οτι απο την μια μερα στην αλλη θα γινουν πλούσιοι

Το αποτέλεσμα εχουν στην αρχη λιγο εως καθόλου κοσμο και στην συνέχεια κλεινουν σπαταλώντας ετσι και τα τελευταία χρήματα που ειχαν στην άκρη.

Ναι, αλλά στην Καλλιθέα έχει ανοίξει πρόσφατα μεγάλο, απίστευτο κεμπαπτζίδικο το οποίο μετράει υπερβολικά. :)

On-topic, τώρα. Απλά ζητάς απόδειξη, κι αν συνεχίσει δεν ξαναπατάς. Σε γνωστό ψιλοκυριλέ σουβλατζίδικο (από αυτά που χρεώνουν κουβέρ και νερό), επειδή μου αρέσει το σουβλάκι και τρώω πάρα πολύ συχνά, γίνεται το εξής. Την πρώτη φορά που πας, παίρνεις απόδειξη κανονικά. Αν σε θυμηθούν τις επόμενες, απλά δεν ξαναπαίρνεις ποτέ. Είτε καθήσεις εκεί να φας ή το πάρεις takeaway, είναι το ίδιο, με τη διαφορά ότι αν το πάρεις σπίτι κοστίζει φτηνότερα. Ζήτησα μια φορά, και μου έφεραν απόδειξη κομμένη 2 ώρες νωρίτερα, με άσχετο ποσό. Δεν ξαναπάτησα, παρόλο που είναι πολύ ωραίο το σουβλάκι που κάνουν.

Όμως, επειδή το φαγητό είναι φαγητό και διαλέγουμε το καθαρό, εγώ δεν ξαναπήγα όχι τόσο για την απόδειξη, αλλά για το γεγονός ότι μια φορά που κάθισα να φάω με την οικογένειά μου, πήγα να πλύνω τα χέρια μου και είδα τους άψητους γύρους στο πάτωμα, δίπλα στους νιπτήρες, πάνω στο χάρτινο τραπεζομάντηλο που βάζουν. Εκεί παραπονέθηκα και πήρα τη θεϊκή απάντηση "Αφού θα ψηθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα κύριε!". Νομίζω το έχω ξαναγράψει παλιά. Ο κολλητός μου είχε δει πάλι εκεί, να πιάνουν με την ίδια λαβίδα τα ωμά κοτόπουλα και τα ψημένα κρέατα. Σαλμονέλα δηλαδή.

Δημοσ.

Εμένα μου συνέβει να μην μου φέρουν 2 συνεχόμενες φορές από ένα μαγαζί.

Την πρώτη δεν είπα τίποτα. Την 2η νευρίασα και πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα γιατί δεν κόβουν απόδειξη και μου είπαν πως έγινε λάθος και τέτοια και να μου την στείλουν και του είπα καλά κόψτην και κράτα την.

Δημοσ.

Εμένα μου συνέβει να μην μου φέρουν 2 συνεχόμενες φορές από ένα μαγαζί.

Την πρώτη δεν είπα τίποτα. Την 2η νευρίασα και πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα γιατί δεν κόβουν απόδειξη και μου είπαν πως έγινε λάθος και τέτοια και να μου την στείλουν και του είπα καλά κόψτην και κράτα την.

Αν του πεις κόψτην και κράτα την, σίγουρα δεν θα την κόψει ποτέ. Το ποιό σωστό είναι να του πεις, κόψτην και θα περάσω να την πάρω εγώ όταν βγω έξω ή μου την φέρνεις την επόμενη φορά. Εγώ προσωπικά, από το ντελιβεράδικο στο οποίο ήμουν τακτικός πελάτης πάντα μου έφερνε απόδειξη και μάλιστα την κόλλαγε έξω από την σακούλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να διακρίνω την τιμή.

Δημοσ.

Αν του πεις κόψτην και κράτα την, σίγουρα δεν θα την κόψει ποτέ. Το ποιό σωστό είναι να του πεις, κόψτην και θα περάσω να την πάρω εγώ όταν βγω έξω ή μου την φέρνεις την επόμενη φορά. Εγώ προσωπικά, από το ντελιβεράδικο στο οποίο ήμουν τακτικός πελάτης πάντα μου έφερνε απόδειξη και μάλιστα την κόλλαγε έξω από την σακούλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να διακρίνω την τιμή.

Δεν ήθελα να γίνω τόσο πρήχτης, και τηλέφωνο που πήρα ηταν επίτευγμα για μένα.

Αυτό που ήθελα να πετύχω ήταν να φοβηθεί να μην ξανακόψει συνειδητοποιώντας ότι κάποιοι πελάτες το παρατηρούν και διαμαρτύρονται κιολας. Τώρα το να βάλω τον ντελιβερά να ξανάρχεται με μούτρα και να μου δίνει ένα κωλόχαρτο δεν είχα όρεξη να το ζήσω. Αυτό θα γίνει αν μου το ξανακάνουν.

Δημοσ.

Δεν ήθελα να γίνω τόσο πρήχτης, και τηλέφωνο που πήρα ηταν επίτευγμα για μένα.

Αυτό που ήθελα να πετύχω ήταν να φοβηθεί να μην ξανακόψει συνειδητοποιώντας ότι κάποιοι πελάτες το παρατηρούν και διαμαρτύρονται κιολας. Τώρα το να βάλω τον ντελιβερά να ξανάρχεται με μούτρα και να μου δίνει ένα κωλόχαρτο δεν είχα όρεξη να το ζήσω. Αυτό θα γίνει αν μου το ξανακάνουν.

Δεκτό. Ο ντελιβεράς όμως γιατί να έρθει με μούτρα; Αν το αφεντικό δεν κόβει αποδείξεις, τότε αυτός σε τι φταίει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...