evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! δεν ήξερα σε ποια κατηγορία θα έμπαινε και έτσι το έβαλα εδώ. Αν είναι λάθος ας μπει αλλού Τώρα τελευταία έχω πρόβλημα με τα ηχεία του υπολογιστή! όταν τα συνδέω στον υπολογιστή ακούγονται παράσιτα. Αυτό το έχω παρατηρήσει μόνο στον υπολογιστή, το έχω δοκιμάσει και σε κινητό. Όσο ανεβάζω την ένταση τόσο αυξάνεται και ο ήχος. Επίσης όταν ο επεξεργαστής δουλεύει παραπάνω τότε ακούγετε ποιο έντονα (και όταν κάνω scroll ακόμα ακούγετε στα ηχεία). Επίσης ο ήχος σταματάει όταν τα αποσυνδέω ή το κάνω mute. Τι μπορεί να φταίει?
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εχουν μαγνητικη θωρακιση τα ηχεια σου evo ;;
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ιδέα δεν έχω! γούφερ είναι από τα Turbo-X D400 και τα ηχεία από ένα hifi. edit: άμα το συνδέσω στο front panel δεν ακούγονται παράσιτα!
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ιδέα δεν έχω! γούφερ είναι από τα Turbo-X D400 και τα ηχεία από ένα hifi. edit: άμα το συνδέσω στο front panel δεν ακούγονται παράσιτα! μήπως κάτι παίζει με την κ'αρτα ήχου τότε; άλλα ηχεία από πίσω δοκίμασες;
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 μήπως κάτι παίζει με την κ'αρτα ήχου τότε; άλλα ηχεία από πίσω δοκίμασες; Ναι ακουστικά! το ίδιο κάνει.. Δεν έχω κάρτα ήχου, είναι της μητρικής!
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ναι ακουστικά! το ίδιο κάνει.. Δεν έχω κάρτα ήχου, είναι της μητρικής! Ναι μωρέ αυτήν εννοώ, την Onboard... μήπως έχει θέμα ή οι υποδοχές; Δεν έχω ιδέα, απλά προσπαθώ να δώσω ιδέες
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν ειναι καλα γειωμενο το κουτι evo.. 1
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μαλλον δεν ειναι καλα γειωμενο το κουτι evo.. Ναι αλλά μάλλον τώρα του εμφανίστηκε το πρόβλημα άρα ίσως δεν είναι θέμα γείωσης. Άκου και το δικό μου το κουλό... στα δικά μου ηχεία logitech x210 είχε μπλεχτεί το καλώδιο των δορυφόρων γύρω από το καλώδιο τηλεφώνου που πάει στο ρούτερ με αποτέλεσμα ανά τακτά διαστήματα να ακούγεται κάτι σαν γρύλισμα (ΟΧΙ από το μπάσο όμως) για ένα sec περίπου. Το ξέμπλεξα και αυτό σταμάτησε παρόλο που τα καλώδια συνεχίζουν να είναι δίπλα δίπλα.
evoracing Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν έχω πολύ καιρό που το έχω ανοίξει για καθάρισμα (το κάνω βίδες), δεν ξέρω αν είναι από τότε, δεν το παρατήρησα.
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το έκανα βίδες, το έλεγξα όλο το κουτί και ξανά στήσιμο και πάλι τα ίδια κάνει!
Fubar.gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ιδέα δεν έχω! γούφερ είναι από τα Turbo-X D400 και τα ηχεία από ένα hifi. edit: άμα το συνδέσω στο front panel δεν ακούγονται παράσιτα! Τί ηχεία είναι αυτά? Έχουν δική τους τροφοδοσία, ξεχωριστή απο του woofer?
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μηπως φταιει το backplate evo ;;;; Δεν ξέρω τι να σου πω, το κουτί είναι καινούργιο πάντως (δεν μου το έκανε όταν το άλλαξα) Τί ηχεία είναι αυτά? Έχουν δική τους τροφοδοσία, ξεχωριστή απο του woofer? Roadstar HIF-8890RC με σύνδεση RGA και όχι δεν έχουν εξωτερική από το woofer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα