Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό ισχύει?

Και τι γίνεται το ρεύμα που τραβάνε?

Ναι ισχύει, και το ρεύμα που τραβάνε γίνεται θερμότητα, ήχος(σε μερικούς μπορεί να ακούσεις ένα ζζζ αν τους βάλεις κοντά στο αυτί σου), και φως(αν υπάρχει ενδεικτικό λαμπάκι). Δεν πρόκειται να δεις όμως διαφορά στο λογαριασμό ρεύματος, πχ οι φορτιστές κινητών καταναλώνουν από 0,03 έως 0,5 watt, με λίγα λόγια από 0,2 έως 2.5 κιλοβατώρες ετησίως.

• Like 1
Δημοσ.

@GreyHorse πόσα λίτρα είναι το boiler σου? όπως και να το κάνουμε και πάλι οι γυναίκες χρησιμοποιούν έτσι κ αλλιώς λίγο παραπάνω νερό από εμάς. Βάλε ξύρισμα, βάλε μαλλιά, βάλε βάλε....

@chill τα πάντα υπάρχουν :P ότι πληρώνεις παίρνεις όμως!

lol? 

JfDgshn.png

Δεν ξέρω, δεν το μέτρησα ποτέ, ένας κανονικός θερμοσίφωνας, παρόμοιο μέγεθος και στο χωριό και στο εξοχικό έχουμε.

Σε πατάρι χωράει, στο χωριό που φαίνεται είναι πάνω από μέτρο σε ύψος.

Όσο για τα μηνύματα, τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι special status, τον έφτασα στο όριό του τον μετρητή και τα έπαιξε, μηδένισε και άρχισε να μετρά αρνητικά μετά

:P

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει ρόλο το ύψος, κάθε boiler και άλλη μόνωση-περίβλημα. 

Btw πάλι καλά έχω κουζίνα υγραερίου και γλυτώνω κάτι από εκεί! 2 ψυγεία. 1 για τα πάντα :P καινούργιο σχετικά bosh και ένα philips (ποιο μεγάλο και από εμένα!) αλλά το έχουμε στα χαμηλά ίσα ίσα για τα λαχανικά και το ανοίγουμε πολύ σπάνια και μετά ένα πλυντήριο πιάτων (ενεργοβόρο και αυτό αλλά το βάζουμε σπάνια).

Δημοσ.

Βάλ'της να πληρώσει το λογαριασμό για 2-3 συνεχόμενα δίμηνα να δεις πως θα αντέξει μετά.

Για ένα διάστημα χρόνια πριν ήρθε η ξαδέρφη μου στην πόλη και συγκατοικήσαμε για ένα χρόνο στο σπίτι μου, ίδιες μαλακίες μου έκανε και μου έλεγε. Να δεις τι καλά διορθώθηκε μετά αφού πλήρωσε από την τσέπη της τα έξτρα. Μετά έμαθα ότι όσα της έλεγα τα έκανε πράξη και τα απαιτούσε και από τις άλλες της συγκάτοικους αργότερα. Ο παθών μαθών.

Και όχι, δεν μιλώ για χλιαρό νερό, απλά δεν εναι καυτό στην μέγιστη θερμοκρασία. Πάλι το ανακατεύω με κρύο για να γίνει ανεκτό. Αλλά την κλείνω τη ρημάδα την ντουζιέρα δεν την αφήνω να τρέχει όταν δεν ξεπλένομαι αλλά σαπουνίζομαι.

Και επειδή νόμιζα ότι εγώ είμαι ο τρελός εδώ μέσα, το συζήτησα και με δυο φίλους μου στον καφέ προηγουμένως, και αυτοί 5-10 λεπτά τον ανάβουν. Δεν περιμένουν να σβήσει το λαμπάκι λες και είναι ελληνικός καφές και περιμένουν να φουσκώσει.

Και να πεις στην αδερφή σου αν έχει μαλλούρα σαν ουρά αλόγου όταν θέλει να λούσει το μαλλί να μην μπαίνει όλη μέσα, ή να βγαίνει από την ντουζιέρα και να σκύβει να λούζει μόνο το μαλλί, να μην πέφτει το νερό στο σώμα της και κρυώνει. Το βρήκαμε όλοι μάγκες με ξένη τσέπη. Επίσης να της πεις να μαζεύει τις τρίχες από τις μαλλούρες της από το σιφώνι, δεν την ξέρω την κοπέλα και ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά κάτι τέτοιες συνήθως πολύ κακομαθημένες είναι και περιμένουν την μανούλα...

ποιος εισαι εσυ που θα πεισ πωσ θα κανει το μπανιο του ο κοσμος? κοιτα τα δικα σου προβληματα κι ασε τους αλλουσ στην ησηχια τους. τραγικα γελοιος να πουμε. ουτε για βοηθοσ του καραγκιοζη.

Δημοσ.

ποιος εισαι εσυ που θα πεισ πωσ θα κανει το μπανιο του ο κοσμος? κοιτα τα δικα σου προβληματα κι ασε τους αλλουσ στην ησηχια τους. τραγικα γελοιος να πουμε. ουτε για βοηθοσ του καραγκιοζη.

Ποιος είμαι εγώ;

Αυτός που η ξαδέρφη ήθελε να μοιραστούμε τη ΔΕΗ στη μέση και άναβε με τις ώρες το θερμοσίφωνα.

Όταν άρχισε να τα πληρώνει από την τσέπη της, παράπονο δεν είχα, δεν πάει να ξημεροβραδιαζόταν κάτω από το νερό, χέστηκα.

Αυτή το είχε το πρόβλημα μετά οικονομικά και μόνη της άρχισε να ακολουθεί τα βήματά μου.

Τραγικός και γελοίος είσαι και φαίνεσαι.

Και αν σου φαίνομαι καραγκιόζης, εσύ είσαι σίγουρα ο χατζιαβάτης μου. Έστω ο βοηθός του, ακόμα χειρότερα.

Δημοσ.

Παιδιά 1400kWh ειναι σχετικά normal κατανάλωση σε σπίτι με θερμοσιφωνα καθημερινά; Συνηθως πόσο τις χρεώνει η ΔΕΗ (Γ1 ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ) μαζι με ΦΠΑ και οι γνωστές αδικες χρεώσεις (ΝΕΡΙΤ, Δικτυο διανομής κτλ);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...