takhs_TAKHS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το πρόγραμμα skype μου προσφέρει με ένα πάγιο νομίζω ότι είναι 10 ευρό http://www.skype.com/el/offers/unlimited-world-calling/ μου προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς κινητά και σταθερά υπάρχει κανένα αντιστοίχο πρόγραμμα σαν το skype που να προσφέρει όμως και χρόνο ομιλίας απεριόριστο και προς κινητά Ελλάδος
jkoukos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αυτή η τιμή που αναφέρεις δεν υπάρχει. Έχει απεριόριστα αστικά μόνο, με 6,15€. Με 12,29€ έχεις δωρεάν χρόνο 60 λεπτών σε σταθερά και κινητά Ελλάδος. Με 29,5€ έχεις αντίστοιχα 400 λεπτά δωρεάν. Δεν γνωρίζω να υπάρχουν άλλοι πάροχοι voip, που να δίνουν τέτοια πακέτα. Όλοι τους χρεώνουν την κάθε κλήση.
cosmos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το πρόγραμμα αυτό που λέει ο t.s υπήρχε από το καλοκαίρι μέχρι τον προηγούμενο μήνα...κάπου στα 12-13 ευρώ έβγαινε . Το άλλαξαν όμως τον τελευταίο μήνα και ισχύουν αυτά που αναφέρει ο jkoukos...χωρίς να υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις το παλιότερο πρόγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα