Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ζητήσουν απολυτήριο πάντως δε μπορούν να καταλάβουν τι παίζει από τις ημερομηνίες ; ή δεν αναφέρεται η ημερομηνία που παρουσιάζεσαι στο χαρτί απόλυσης ; (κάποιος μου το έλεγε εγώ δεν ξέρω)

γιατί άμα αναφέρεται και ημερομηνία κατάταξης μαζί με την ημερομηνία απόλυσης θα κάνει μπαμ το τι έχει συμβεί...

Δεν παιρνεις απολυτηριο.Ενα χαρτι που λεει οτι δεν εισαι υποχρεος στρατευσης παιρνεις.

Πως ειναι δυνατον να παρει Απολυση ο μη στρατευμενος ουτε 1 ημερα;;..:Ρ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πχ ασεπ απο οσο ξερω ζητανε πιστοποιητικο τυπου Α

Το ΑΣΕΠ θέλει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις σου, δηλαδή είτε να τις ολοκλήρωσες σε στρατόπεδο είτε να είσαι νόμιμα απαλλαγμένος. Δεν σε αποκλείουν επειδή είσαι Ι5.

• Like 1
Δημοσ.

πιστοποιητικό τύπου Α δεν υπάρχει εδώ και κάμποσα χρόνια. Μονο σε σωματα ασφαλείας και ισως σεκιουριτι υπάρχει θέμα, όλους τους υπολοιπους τους ενδιαφέρει αν εχεις ξεμπερδεψει με τα στρατα ή θα τους φύγεις στο ακυρο όταν σε έχουν προσλάβει.

Δημοσ.

Πλεον δεν υπαρχει Α κ Β πιστοποιητικο εχει γινει ενιαιο, βασικα δεν θα εχεις κανενα θεμα πλην στρατου και αστυνομιας.

Στο δημοσιο ζητανε απλα να μην εισαι υποχρεως.

Δημοσ.

1ον_ δίπλωμα αν δεν έχεις ήδη βγάλει, μπορείς μετά?

2ον_ από δουλειά, πέρα από δημόσιο και σώματα ασφαλειας, υπάρχει θέμα?

3ον_ υπάρχει κάποια νομική επίπτωση στο μέλλον σε περίπτωση κάποιου μελλοντικού συμβάντος που χρήζει νομικής οδού?

Δημοσ.

Το 1ο και το 2ο τα ρώτησε ο ts και απαντήθηκαν ήδη.

Το 3ο ας το αναφέρει κάποιος νομικός. Είχα ακούσει κάτι όταν ήμουν στην επιτροπή απαλλαγών προσφάτως αλλά δεν θα το πω γιατί μάλλον είναι ραδιοαρβύλα.

Δημοσ.

πάντως σε φίλο που μπήκε από την oteplus στον οτε πριν λίγο καιρό, ανάμεσα στα δικαιολογητικά ζητούσαν και αυτό το στρατιωτικό τύπου Α

Δημοσ.

θεμα δεν θα υπαρχει με το χαρτι περα απο κει που σου παν.

μπορει να υπαρχει ομως θεμα με τη παθηση σου.

δηλαδη αν πχ εισαι παραλυτος και πηρες ι5 λογο αναπηριας, ε μετα μη περιμενεις να σε βαλουν να σερβιρεις καφεδες.

Δημοσ.

Αν πάρω ι5 ψυχολογικό με βαριά διάγνωση ( χωρίς να έχω κάτι) ποιες θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες αργότερα στη ζωή μου?

Παρακαλώ επειδή το θέμα επειγει δειξτε κατανόηση και δώστε μόνο σοβαρές απαντήσεις εφόσον όντως ξερετε γιατί μιλάτε. Ευχαριστώ πολύ

πολύ πιθανό να σε ρωτήσουν σε συνέντευξη αν έχεις ξεμπερδέψει με το στρατό. αν όμως σε κάνει και κανα δυο ερωτήσεις παραπάνω του τύπου που υπηρέτησες, τη θα πεις? υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος πάει για δουλεια σαν οδηγός ή γραφιάς και αναφέρει πως στον στρατό ημουν οδηγός ή γραφέας ή υδραυλικός.... εσύ τι θα πεις? απαλάχτηκα λόγω ψυχολογικών και μάλιστα με βαριά διάγνωση?

Δημοσ.

Εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν οπουδηποτε και να πας να πιασεις μια σοβαρη δουλεια θα σου ζητησουν απολυτηριο στρατου.

Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω

Δημοσ.

Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω

Επίτρεψέ μου,να συμφωνήσω μαζί σου.

Χέστηκε ο εργοδότης τι θέματα έχεις εσύ με το στρατό ή γιατί δεν ήθελες να χάσεις 9 μήνες από τη ζωή σου εκεί μέσα.

Δημοσ.

Αν πάρω ι5 ψυχολογικό με βαριά διάγνωση ( χωρίς να έχω κάτι) ποιες θα είναι οι μελλοντικές συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες συνέπειες αργότερα στη ζωή μου?

Παρακαλώ επειδή το θέμα επειγει δειξτε κατανόηση και δώστε μόνο σοβαρές απαντήσεις εφόσον όντως ξερετε γιατί μιλάτε. Ευχαριστώ πολύ

τι επείγει;

συνέπεια δε θα έχει πρακτικά καμιά, το πρόβλημα θα έχει να κάνει αποκλειστικά με σένα που θα επικαλεστείς μια ασθένεια προσβάλλοντας όλους όσους πραγματικά την έχουν, αλλά αυτό απαιτεί τσίπα

αν δε γουστάρεις στρατό βγες και πες ότι είσαι αντιρρησίας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...