liakinen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πάντα μου την δίνει όταν σε παιχνίδι βλέπω στο Background απίστευτες εικόνες πχ από μία πόλη και δεν μπορώ να πάω εκεί γιατί είναι απλά ένα Background. Στο Deus Ex δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Είναι παρά τα δεκάδες κουσούρια του πολύ καλό παιχνίδι και μονοπώλιο στο συγκεκριμένο Setting. P.S Περιμένουμε Cyberpunk σε κάποια χρόνια, όμως εγώ δεν κάνω το λάθος να έχω τεράστιες προσδοκίες (παρόλο που στο συγκεκριμένο εξαιτίας του παρελθόντος της εταιρείας θα έπρεπε) και θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν με τα γραφικά του W3 (ναι το εννοώ), σενάριο και quests επιπέδου W3 πάρουμε ένα παιχνίδι με Cyberpunk setting. 2
Alastor192 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παντως για το Witcher 3 που ειχαμε τεραστιες προσδοκιες,δικαωθηκαμε. Τωρα που εχουν κεφαλαιο και χρονο για να επενδυσουν στο Cyberpunk,δεν νομιζω να αποτυχουν. Για μενα το Cyberpunk ειναι πιο σιγουρη επιτυχια απτο Witcher 3 Αν το ριμαδι το Deus Ex δεν ηταν κομμενο στη μεση θα ταν παιχνιδαρα με τα ολα του
noFEARgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Απο την στιμγη που οι publishers κανανε κουμαντο στους developers το gaming πηρε την κατω βολτα 3
ultraex2003 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=44gZdTn7tvk
costacurta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παντως για το Witcher 3 που ειχαμε τεραστιες προσδοκιες,δικαωθηκαμε. Τωρα που εχουν κεφαλαιο και χρονο για να επενδυσουν στο Cyberpunk,δεν νομιζω να αποτυχουν. Για μενα το Cyberpunk ειναι πιο σιγουρη επιτυχια απτο Witcher 3 Εγώ πάλι αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά που κάνανε στο witcher αλλά μην ξεχνάς ότι στηρίζεται κυρίως στο σαπκοφσκι, το γεγονός ότι το παιχνίδι βάση ιστορίας μοιάζει τόσο ζωντανο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάλι αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά που κάνανε στο witcher αλλά μην ξεχνάς ότι στηρίζεται κυρίως στο σαπκοφσκι, το γεγονός ότι το παιχνίδι βάση ιστορίας μοιάζει τόσο ζωντανο. Το Cyberpunk εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ lore.Ολοκληρο rpg franchise ειναι και μαλιστα ο δημιουργος του συγκεκριμενου franchise συνεργαζεται αμεσα στο developement του παιχνιδιου. Wrong thread btw
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τα γραφικά στο trailer είναι λες και μιλάμε για early PS3 παιχνίδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=44gZdTn7tvk Very original...
Vaggelisioan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια,ειναι λογικο που με το συστημα της υπογραφης μου δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι στα 1080p σε ultra γραφικα? Τοσο πολυ βαρυ ειναι?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό όχι αν και έχει αρκετά καλά graphs, το game δεν έχει καλο optimization αλλα τρέχει καλύτερα τώρα όπως έχουμε πει πόσες σελίδες. Παρόλα αυτά άμα ξεπεράσεις το ψυχολογικό θέλω να παίζω "ultra" και το βάλεις high θα δεις έχει καλύτερο performance με αδιάφορες διαφορες στα 60fps που φαντάζομαι εννοείς 1
Vaggelisioan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Λογικό όχι αν και έχει αρκετά καλά graphs, το game δεν έχει καλο optimization αλλα τρέχει καλύτερα τώρα όπως έχουμε πει πόσες σελίδες. Παρόλα αυτά άμα ξεπεράσεις το ψυχολογικό θέλω να παίζω "ultra" και το βάλεις high θα δεις έχει καλύτερο performance με αδιάφορες διαφορες στα 60fps που φαντάζομαι εννοείς Και στο Very high να το βαλω,παλι δεν ειναι smooth το παιχνιδι. Στο high το απλο το βαζω για να μπορεσω να παιξω ανετα και ρεαλιστικα και με το aa sto 8x και το mxaa sto 2x Γιαυτο μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι οτι παιχνιδι εχω βαλει στο συστημα μου,το εχω παιξει στο ultra χωρις κανενα προβλημα και ειναι το μοναδικο
john2gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τρέξε το παιχνίδι σε DX11 (σε περίπτωση που το τρέχεις σε DX12). Καλύτερα τρέχει εκεί, ειδικά μέσα στην Πράγα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και στο Very high να το βαλω,παλι δεν ειναι smooth το παιχνιδι. Στο high το απλο το βαζω για να μπορεσω να παιξω ανετα και ρεαλιστικα και με το aa sto 8x και το mxaa sto 2x Γιαυτο μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι οτι παιχνιδι εχω βαλει στο συστημα μου,το εχω παιξει στο ultra χωρις κανενα προβλημα και ειναι το μοναδικο Υπάρχουν αρκετά games που δεν παίζουν max ακόμα και σε κατά πολύ ανωτερα rigs από το δικό σου. Μια χαρά είναι και στο high αλλα βάζεις MSAA το οποιο μπορεί να τρώει και 30fps, οποτε λογικό να μην έχεις stable 60fps. Τώρα για DX12 δεν έχω ιδέα αλλα για να το λέει ο John κάτι θα ξέρει.
The_Judas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εχω πρόβλημα με την αποθήκευση των save. Δοκίμασα να το τρέξω ως admin αλλά το προβλημα παραμένει. Κάθε φορά που τρέχω το παιχνίδι δεν βλέπει κανένα από τα save που έκανα και ξεκινάει από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα