Προς το περιεχόμενο

Deus Ex: Mankind Divided [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα μου την δίνει όταν σε παιχνίδι βλέπω στο Background απίστευτες εικόνες πχ από μία πόλη και δεν μπορώ να πάω εκεί γιατί είναι απλά ένα Background. Στο Deus Ex δυστυχώς συμβαίνει αυτό. Είναι παρά τα δεκάδες κουσούρια του πολύ καλό παιχνίδι και μονοπώλιο στο συγκεκριμένο Setting.

P.S Περιμένουμε Cyberpunk σε κάποια χρόνια, όμως εγώ δεν κάνω το λάθος να έχω τεράστιες προσδοκίες (παρόλο που στο συγκεκριμένο εξαιτίας του παρελθόντος της εταιρείας θα έπρεπε) και θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν με τα γραφικά του W3 (ναι το εννοώ), σενάριο και quests επιπέδου W3 πάρουμε ένα παιχνίδι με Cyberpunk setting.

• Like 2
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως για το Witcher 3 που ειχαμε τεραστιες προσδοκιες,δικαωθηκαμε. Τωρα που εχουν κεφαλαιο και χρονο για να επενδυσουν στο Cyberpunk,δεν νομιζω να αποτυχουν. Για μενα το Cyberpunk ειναι πιο σιγουρη επιτυχια απτο Witcher 3

Αν το ριμαδι το Deus Ex δεν ηταν κομμενο στη μεση θα ταν παιχνιδαρα με τα ολα του

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παντως για το Witcher 3 που ειχαμε τεραστιες προσδοκιες,δικαωθηκαμε. Τωρα που εχουν κεφαλαιο και χρονο για να επενδυσουν στο Cyberpunk,δεν νομιζω να αποτυχουν. Για μενα το Cyberpunk ειναι πιο σιγουρη επιτυχια απτο Witcher 3

Εγώ πάλι αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά που κάνανε στο witcher αλλά μην ξεχνάς ότι στηρίζεται κυρίως στο σαπκοφσκι, το γεγονός ότι το παιχνίδι βάση ιστορίας μοιάζει τόσο ζωντανο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι αναγνωρίζω την καταπληκτική δουλειά που κάνανε στο witcher αλλά μην ξεχνάς ότι στηρίζεται κυρίως στο σαπκοφσκι, το γεγονός ότι το παιχνίδι βάση ιστορίας μοιάζει τόσο ζωντανο.

Το Cyberpunk εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ lore.Ολοκληρο rpg franchise ειναι και μαλιστα ο δημιουργος του συγκεκριμενου franchise συνεργαζεται αμεσα στο developement του παιχνιδιου.

Wrong thread btw ;)

Δημοσ.

Λογικό όχι αν και έχει αρκετά καλά graphs, το game δεν έχει καλο optimization αλλα τρέχει καλύτερα τώρα όπως έχουμε πει πόσες σελίδες. Παρόλα αυτά άμα ξεπεράσεις το ψυχολογικό θέλω να παίζω "ultra" και το βάλεις high θα δεις έχει καλύτερο performance με αδιάφορες διαφορες στα 60fps που φαντάζομαι εννοείς ;)

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό όχι αν και έχει αρκετά καλά graphs, το game δεν έχει καλο optimization αλλα τρέχει καλύτερα τώρα όπως έχουμε πει πόσες σελίδες. Παρόλα αυτά άμα ξεπεράσεις το ψυχολογικό θέλω να παίζω "ultra" και το βάλεις high θα δεις έχει καλύτερο performance με αδιάφορες διαφορες στα 60fps που φαντάζομαι εννοείς ;)

Και στο Very high να το βαλω,παλι δεν ειναι smooth το παιχνιδι. Στο high το απλο το βαζω για να μπορεσω να παιξω ανετα και ρεαλιστικα και με το aa sto 8x και το mxaa sto 2x

Γιαυτο μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι οτι παιχνιδι εχω βαλει στο συστημα μου,το εχω παιξει στο ultra χωρις κανενα προβλημα και ειναι το μοναδικο 

Δημοσ.

Τρέξε το παιχνίδι σε DX11 (σε περίπτωση που το τρέχεις σε DX12). Καλύτερα τρέχει εκεί, ειδικά μέσα στην Πράγα

Δημοσ.

Και στο Very high να το βαλω,παλι δεν ειναι smooth το παιχνιδι. Στο high το απλο το βαζω για να μπορεσω να παιξω ανετα και ρεαλιστικα και με το aa sto 8x και το mxaa sto 2x

Γιαυτο μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι οτι παιχνιδι εχω βαλει στο συστημα μου,το εχω παιξει στο ultra χωρις κανενα προβλημα και ειναι το μοναδικο 

Υπάρχουν αρκετά games που δεν παίζουν max ακόμα και σε κατά πολύ ανωτερα rigs από το δικό σου. Μια χαρά είναι και στο high αλλα βάζεις MSAA το οποιο μπορεί να τρώει και 30fps, οποτε λογικό να μην έχεις stable 60fps. Τώρα για DX12 δεν έχω ιδέα αλλα για να το λέει ο John κάτι θα ξέρει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω πρόβλημα με την αποθήκευση των save. Δοκίμασα να το τρέξω ως admin αλλά το προβλημα παραμένει.

Κάθε φορά που τρέχω το παιχνίδι δεν βλέπει κανένα από τα save που έκανα και ξεκινάει από την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...