Barbara1980 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καλημέρα Ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μεταβω Κέρκυρα; Ξέρω σίγουρα απο Ηγουμενίτσα να πάρω φέρι μποτ και να περάσω απέναντι. Υπάρχει απο Πάτρα πλοίο; Ο πιο οικονομικος ποιος είναι; Λέω να πάρω και αμάξι μαζί μιας και το νησί είναι μεγάλο, αλλιως σίγουρα μια λύση θα ήταν το ΚΤΕΛ.
Anorymous Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Υπαρχει απευθειας κτελ αθηνα-κερκυρα, πλοιο δεν παει δυστηχως. Αλλος τροπος ειναι με αεροπλανο ο οποιος δεν ειναι και ο πιο οικονομικος.
cosmos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Να πας και να ρθεις με το κτελ θα σου στοιχίσει κανα 90ρι ευρώ... Με το αυτοκίνητο...ένα 200ρι+ (βενζίνη-διόδια+εισιτηριο φερυ) ... Κοινός παρανομαστής η ταλαιπωρία...και η επικινδυνότητα του δρόμου ειδικά μετά το Αγρίνιο...και από την Άρτα μέχρι την Ηγουμενίτσα... Άλλος τρόπος δεν υπάρχει...
4saken Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Οπως τα παν τα παιδια...Αναλογα με την εποχη ισως να συμφερει να ερθεις με αεροπλανο και να νοικιασεις αυτοκινητο... Το φερυ νομιζω ειναι κανα 80αρι και για τις 2 διαδρομες...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 3 Επιλογες 1) Με κτελ ! Νομιζω σου βγαινει 90-110 με επιστροφη δεν θυμαμαι γιατι εχω χρονια να το παρω 2) Αεροπλανο! Η τιμη εξαρταται απο το αν θα εχεις βαλιτσα και την περιοδο. Τωρα για πασχα ανετα παει 150+ 3) Με αμαξι. Ηρθα πριν 2 μερες με 4 ατομα και φουλ πραγματα! Εκαψα περιπου 40€ βενζινη + 23€ διοδια. Το καραβι ειναι 10€ το ατομο + 40€ το αμαξι. Ισως να εχεις καποια εκπτωση αν κλεισεις με επιστροφη Αν ερθεις τωρα πασχα δεν βολευει το αμαξι γιατι εχει τοσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Απο πατρα δεν εχει καραβι εδω και χρονια! Οτι αλλο θες να μαθεις ρωτα
4saken Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Spect υπαρχει προσφορα (10 ευρω το αμαξι και 10 ευρω καθε ατομο) μονο αν κλεισεις μετ επιστροφης απο Κερκυρα οχι Ηγουμενιτσα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Spect υπαρχει προσφορα (10 ευρω το αμαξι και 10 ευρω καθε ατομο) μονο αν κλεισεις μετ επιστροφης απο Κερκυρα οχι Ηγουμενιτσα... α δεν το ξερω αυτο! Παω με στανταρ καραβια που μου βγαινει ετσι και αλλιως 20€ (εγω και το αμαξι) χωρις να χρειαζεται να τα κλεισω απο πριν
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 1) Με κτελ ! Νομιζω σου βγαινει 90-110 με επιστροφη δεν θυμαμαι γιατι εχω χρονια να το παρω 110 Ευρώ !!!!! Τουρκία 2015: - Ταξίδι "ΚΤΕΛ" 12 ώρες - Τιμή 25ευρώ - Λεοφοριοσυνοδός (κατά το αεροσυνοδός) - Παροχές τύπου "αεροπλάνου" (=καφέδες, κεκάκια, παγωτό κλπ) - Κάθε κάθισμα οθόνη (Android) όπως τα αεροπλάνα με usb για αναπαραγωγή KAI δικού σου υλικού και φόρτιση - internet (αργό μεν αλλά internet) συνήθως μέσω της οθόνης , κάποια λεοφωρεία έχουν wifi για το tablet σου - "Service" (=λεωφοριάκι που όταν πας στον προορισμού σου σε παίρνει από το σταθμό και σε αφήνει στα κεντρικά σημεία / και το ανάποδο = "μαζεύει" κόσμο και τον φέρνει στο σταθμό = όχι 2ο ταξί) - Ο "παλιός" σταθμός στη πόλη μου ήταν καλύτερος/καθαρότερος/ασφαλέστερος από το χάλι που λέγεται Κηφισός ... δε θέλω καν να αποτολμήσω σύγκριση με το νέο σταθμο. sorry για το offtopic αλλά με έτρωγε πολύ καιρό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 για τι διαδρομη ειναι αυτα που γραφεις?
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 για τι διαδρομη ειναι αυτα που γραφεις? αυτό συγκεκριμένα είναι από πρόσφατο ταξίδι φίλου προς Kapadokya (Καπαδοκια) Δεν είμαι σίγουρος αν έφυγε από εδώ ή από Σμύρνη. αλλά αντίστοιχη διαδρομή έχω κάνει εγώ προς Κωνσταντινούpολη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το εδώ που είναι; :-P Ακριβοί είμαστε έτσι και αλλιώς.
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το εδώ που είναι; :-P Ακριβοί είμαστε έτσι και αλλιώς. Ακριβοί ... ας το δεχθώ, μπορεί να είναι φόροι. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πχ να έχουμε τη ντροπή που λέγετε Κηφισός, να πρέπει να ακούμε σε λούπα τη κασέτα του οδηγού και να μην έχουμε τίποτα από όλα τα άλλα μόνο και μόνο για να μην πειράξουμε την ιερή αγελάδα των ΚΤΕΛαζτήδων ... σκέφτομαι καμιά φορά κανα τουρίστα που τυχαίνει να πετυχαίνω στο ΚΤΕΛ, ακούω τα περί "τουριστικής βιομηχανίας", για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος για ανταγωνισμό στο τομέα αυτό με τη Τουρκία και με πιάνουν τα γέλια. έχεις pm end of offtopic 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω (όχι τώρα στην περίοδο του Πάσχα) είναι με το αεροπλάνο. 1 ώρα περίπου, με τιμές να ξεκινάνε απο 70 ευρώ (χειραποσκευή και αποσκευή εκτός τιμής) αλλιώς πας στα 90 που και πάλι συμφέρει. 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Να πας και να ρθεις με το κτελ θα σου στοιχίσει κανα 90ρι ευρώ... Με το αυτοκίνητο...ένα 200ρι+ (βενζίνη-διόδια+εισιτηριο φερυ) ... Κοινός παρανομαστής η ταλαιπωρία...και η επικινδυνότητα του δρόμου ειδικά μετά το Αγρίνιο...και από την Άρτα μέχρι την Ηγουμενίτσα... Άλλος τρόπος δεν υπάρχει... Μία παρένθεση, καλύτερα από Άκτιο παρά από Άρτα. Το κτελ είναι πανάκριβο και έχει τρελή ταλαιπωρία. Κάνει γύρω στις 9 ώρες. Υπ' όψιν ότι από Αθήνα πληρώνεις το καράβι (10 ευρώ) μόνος σου. Από Κέρκυρα είναι στην τιμή. Αυτοκίνητο είναι επίσης πανάκριβο αν δεν ξέρεις τα κόλπα για να βγάλεις με έκπτωση. Γιατί μην περιμένεις κανείς να σου πει έλα εδώ, έχουμε έκπτωση, πρέπει να ξέρεις που να πας και τι να ζητήσεις. Μετά όπως ειπώθηκε είναι βάσανο να το κυκλοφορήσεις ακόμα και αν ξέρεις, ειδικά τις περιόδους αιχμής. Αεροπλάνο είναι το μόνο που μπορείς να βρεις και να αξίζει, αλλά είναι πότε θα πετύχεις καλή προσφορά. Μπορεί να βρεις και με 120 ευρώ πήγαινε-έλα.
Anorymous Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κοινός παρανομαστής η ταλαιπωρία...και η επικινδυνότητα του δρόμου ειδικά μετά το Αγρίνιο...και από την Άρτα μέχρι την Ηγουμενίτσα... Άλλος τρόπος δεν υπάρχει... Τρελη ταλαιπορια καθε χρονο 3 ωρες με σταση μεχρι αντιριο και μετα απο εκει για ηγουμενιτσα 4+ ωρες 110 Ευρώ !!!!! Τουρκία 2015: - Ταξίδι "ΚΤΕΛ" 12 ώρες - Τιμή 25ευρώ - Λεοφοριοσυνοδός (κατά το αεροσυνοδός) - Παροχές τύπου "αεροπλάνου" (=καφέδες, κεκάκια, παγωτό κλπ) - Κάθε κάθισμα οθόνη (Android) όπως τα αεροπλάνα με usb για αναπαραγωγή KAI δικού σου υλικού και φόρτιση - internet (αργό μεν αλλά internet) συνήθως μέσω της οθόνης , κάποια λεοφωρεία έχουν wifi για το tablet σου - "Service" (=λεωφοριάκι που όταν πας στον προορισμού σου σε παίρνει από το σταθμό και σε αφήνει στα κεντρικά σημεία / και το ανάποδο = "μαζεύει" κόσμο και τον φέρνει στο σταθμό = όχι 2ο ταξί) - Ο "παλιός" σταθμός στη πόλη μου ήταν καλύτερος/καθαρότερος/ασφαλέστερος από το χάλι που λέγεται Κηφισός ... δε θέλω καν να αποτολμήσω σύγκριση με το νέο σταθμο. sorry για το offtopic αλλά με έτρωγε πολύ καιρό. Μωρε τουαλετα να ειχε και θα ειμασταν οκ αλλα ουτε αυτο εχει , βασικα εχει αλλα οι φωστηρες την εχουν κλειδωμενη παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα