zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 110 Ευρώ !!!!! Τουρκία 2015: - Ταξίδι "ΚΤΕΛ" 12 ώρες - Τιμή 25ευρώ - Λεοφοριοσυνοδός (κατά το αεροσυνοδός) - Παροχές τύπου "αεροπλάνου" (=καφέδες, κεκάκια, παγωτό κλπ) - Κάθε κάθισμα οθόνη (Android) όπως τα αεροπλάνα με usb για αναπαραγωγή KAI δικού σου υλικού και φόρτιση - internet (αργό μεν αλλά internet) συνήθως μέσω της οθόνης , κάποια λεοφωρεία έχουν wifi για το tablet σου - "Service" (=λεωφοριάκι που όταν πας στον προορισμού σου σε παίρνει από το σταθμό και σε αφήνει στα κεντρικά σημεία / και το ανάποδο = "μαζεύει" κόσμο και τον φέρνει στο σταθμό = όχι 2ο ταξί) - Ο "παλιός" σταθμός στη πόλη μου ήταν καλύτερος/καθαρότερος/ασφαλέστερος από το χάλι που λέγεται Κηφισός ... δε θέλω καν να αποτολμήσω σύγκριση με το νέο σταθμο. sorry για το offtopic αλλά με έτρωγε πολύ καιρό. Έτσι είναι κι εδώ, θα έχεις χρόνια να χρησιμοποιήσεις ελληνικά ΚΤΕΛ! 1
papousss13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για το θεμα των κτελ κατι πρεπει να γινει σε αυτη τη χωρα... Μια χωρα που τρενα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ! και αυτα π εχει ειναι πιο αργα απο το θανατο... Για εμας που ζουμε εκει πανω (Αγρινιο, Πρεβεζα, Αρτα, Γιαννενα (που ειναι και μεγαλη πολη), Κερκυρα, Ηγουμενιτσα) το να κανεις 5-9 ωρες ταξιδι σε λεωφορεια ειναι βασανο! Ειδικα οταν αυτα τα λεωφορεια δουλευουν με αυτο τον τροπο.. δλδ εγω σαν ιδιωτης παιρνω ενα λεωφορειο και το δινω στα κτελ (χωρις καποια στανταρ, περα του οτι πρεπει να ειναι 20ετιας!!!) Δεν γινεται να πληρωνω 40 ευρω την διαδρομη για ταξιδι στα Γιαννενα και να μου τυχαινει λεωφ το οποιο ειναι 15 ετων, με τα καθισματα να ειναι χειροτερα και απο Ryanair και να μου κανεις και το ταξιδι σε 7 ωρες!!! υ.γ. αν γνωριζει κανεις, γιατι εγω δεν το εχω βρει ποτε και πουθενα, που κανεις καταγγελια για λεωφορεια τα οποια ειναι ΑΘΛΙΑ
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ανωρυμε τι σχεση εχεις με κερκυρα ?
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ανωρυμε τι σχεση εχεις με κερκυρα ? Με Κέρκυρα καμιά με Ηγουμενίτσα έχω είναι εκεί ο κολλητός μου που ειμασταν συγκάτοικοι σαν φοιτητές και μετά τις σπουδές κρατήσαμε επαφή και τώρα τέσσερα χρόνια κάθε καλοκαίρι ανεβαίνω για διακοπές. Υγ Βασικά αν ενδιαφέρει κανέναν ξέρω ότι από Αθήνα φεύγουν ιδιωτικά πούλμαν για Αλβανία που κάνουν στάση και Ηγουμενίτσα αλλά δεν έχω ρωτήσει τιμές , σίγουρα είναι πιο φθηνά από τα ΚΤΕΛ
Barbara1980 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Θα πάρω ΚΤΕΛ από τον Κηφισό και ο Θεός βοηθός. Κοίταξα για αεροπορικά, μόνο πήγαινε 85€.
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Θα πάρω ΚΤΕΛ από τον Κηφισό και ο Θεός βοηθός. Κοίταξα για αεροπορικά, μόνο πήγαινε 85€. Δυστυχώς είναι το μόνο οικονομικό σχετικά, απλά έχε υπομονή γιατί είναι πολλές ώρες Υγ Έφαγα μια φλασια τώρα και από ότι είδα μπορείς να πας με τρένο Τρίκαλα και από εκεί Γιάννενα και μετά κερκυρα. Είναι τρελή ταλαιπωρία αλλά βγαίνει πιο οικονομικά
skrape1636 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 εχει παει κανεις προσφατα με αμαξι? ειμαστε τρια ατομα θα μοιραστουν τα εξοδα. οπως ειδα και πιο πανω κανα 100ε η βενζινη πηγαινε και ελα μονο , τα διοδια εχουν αυξηθει ?? στο ιντερνετ λεει κανα 40ε ενω γνωστος μου ειπε 60-70ε. το πλοιο αυτο που λετε με την εκπτωση που μπορω να το κλεισω ονλινε?? ευχαριστω
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, skrape1636 είπε εχει παει κανεις προσφατα με αμαξι? ειμαστε τρια ατομα θα μοιραστουν τα εξοδα. οπως ειδα και πιο πανω κανα 100ε η βενζινη πηγαινε και ελα μονο , τα διοδια εχουν αυξηθει ?? στο ιντερνετ λεει κανα 40ε ενω γνωστος μου ειπε 60-70ε. το πλοιο αυτο που λετε με την εκπτωση που μπορω να το κλεισω ονλινε?? ευχαριστω Τι σε δυσκολεύει στο να υπολογίσεις όλα τα έξοδα μόνος σου? Στο diodia.com.gr μπορείς να δεις τις τιμές όλων των διοδίων, σκάρτο 40άρι μόνο για να πας μέσω γέφυρας. Το τι καίει το αυτοκίνητο σου εσύ το ξέρεις, τα χιλιόμετρα αν δεν κάνω λάθος είναι 470, στο google maps μπορείς να δεις με ακρίβεια πόσα είναι. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από Joshua21
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, skrape1636 είπε εχει παει κανεις προσφατα με αμαξι? ειμαστε τρια ατομα θα μοιραστουν τα εξοδα. οπως ειδα και πιο πανω κανα 100ε η βενζινη πηγαινε και ελα μονο , τα διοδια εχουν αυξηθει ?? στο ιντερνετ λεει κανα 40ε ενω γνωστος μου ειπε 60-70ε. το πλοιο αυτο που λετε με την εκπτωση που μπορω να το κλεισω ονλινε?? ευχαριστω για καράβι πάρε αυτό που πάει λευκίμη, είναι πιο φτηνό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα