Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν πιστευω οτι το κανουν για να δειξουν κατι προστυχο οπως ειπε ενας απο πανω αλλα οκ...

Δημοσ.

αν είσαι όμορφος σου αρέσει να φωτογραφίζεσαι , αν είσαι άσχημος κρύβεσαι όταν βλέπεις αστραπές γιατι νομίζεις οτι σε φωτογραφίζουν, έτσι πάει. Οταν δε είσαι με παρέα μπορεί να γουστάρεις να κρατάς φωτογραφίες για να θυμάσαι προσωπικές στιγμές, έχει διαφορά απ το να αυτοφωτογραφίζεσαι .
Σχολιάζεται αρνητικά η παρέα επειδή έβγαζε φωτογραφίες κ αυτό βγάζει ζηλια. Σκεφτείτε σαν εικόνα τώρα μια παρέα να βγάζουν φωτογραφίες και να σπάνε πλάκα κ ποιο πέρα ενας τύπος μόνος του να τους κοιτάζει και να λέει απο μέσα του "ψώνια , ναρκισσιστές.. πφφ τι μαλάκες ειναι αυτοί"  μου θυμίζει 

christmas_carol_m.jpg

ξεκολλήστε λίγο το κεφάλι σας με τις υπερβολές και κάντε κάτι στη ζωή σας , αντί να προσπαθείτε να υποβιβάζεστε τους άλλους κάντε κάτι για την πάρτη σας, πολύ κακομοιριά δηλαδή , όχι σε αυτό το θέμα , γενικότερα κάθε τρεις κ λίγο ανοίγουν θέματα με γκρίνια , γιατι αυτός κάνει αυτό γιατι ο άλλος κάνει το άλλο και γιατί το ένα κ γιατί το άλλο , σαν κάτι θείτσες κουτσομπόλες. 
Φωτογραφίζονται γιατι έτσι τους αρέσει , όπως κ εσύ παίζεις σαν το ρομπότ χαζά για αυτούς videogames και δεν βγαίνεις απ το σπίτι σου να σε δει ο ήλιος. Και αυτοί ψυχολογικά εθισμένοι στις φωτογραφίες ειναι κ εσύ ψυχολογικά εθισμένος στο gaming , αράξτε στην πέτσα σας , ο τέλειος άνθρωπος που θα κρίνει τους άλλους δεν υπάρχει κ αν νομίζει οτι υπάρχει ονειρεύεται ξύπνιος. 

• Like 7
Δημοσ.

δε νομίζω nicoc89 ότι έχει να κάνει απλά με ψυχολογικό εθισμό, ούτε είμαι στην ίδια μοίρα με τις χαζογκόμενες και τους χαζοπόζερους (με την απλοϊκή δικαιολογία της διαφορετικότητας επιλογών) που όλη μέρα ανεβάζουν selfies στο φβ και φωτογραφίες που είναι κάθε στιγμή και πόσο cool είναι κλπ.

Ούτε νομίζω ότι πρέπει να είμαι τέλειος για να δω πόσο κενοί είναι τέτοιοι άνθρωποι και πόσο άχρηστοι για τη κοινωνία (και είναι πολλοί και δυστυχώς έχω αρκετούς γνωστούς αλλά όσο μπορώ τους αποφεύγω).

• Like 3
Δημοσ.

α έβγαλες και πόρισμα οτι ειναι κενοί και άχρηστοι χωρίς να ξέρεις για ποιους μιλάς γιατι μιλάς για πολλούς . 
και απ την άλλη χαρακτηρίζεις απλοϊκή την δικαιολογία της επιλογής λολ , ούτε για troll δεν κάνει τέτοιο πόστ 
δεν ξέρω για "ποιους" μιλάς και σε ποια κατηγορία κατατάσσεις τον εαυτό σου για να λες οτι δεν είσαι στην ίδια μοίρα αλλα αν είσαι στην δευτερη ξαναδιάβασε μια - δυο φορές το απο πάνω ποστ μου γιατι τα έγραψα για να σας βοηθήσω. 

Δημοσ.

δε νομίζω nicoc89 ότι έχει να κάνει απλά με ψυχολογικό εθισμό, ούτε είμαι στην ίδια μοίρα με τις χαζογκόμενες και τους χαζοπόζερους (με την απλοϊκή δικαιολογία της διαφορετικότητας επιλογών) που όλη μέρα ανεβάζουν selfies στο φβ και φωτογραφίες που είναι κάθε στιγμή και πόσο cool είναι κλπ.

Ούτε νομίζω ότι πρέπει να είμαι τέλειος για να δω πόσο κενοί είναι τέτοιοι άνθρωποι και πόσο άχρηστοι για τη κοινωνία (και είναι πολλοί και δυστυχώς έχω αρκετούς γνωστούς αλλά όσο μπορώ τους αποφεύγω).

α έβγαλες και πόρισμα οτι ειναι κενοί και άχρηστοι χωρίς να ξέρεις για ποιους μιλάς γιατι μιλάς για πολλούς . 

και απ την άλλη χαρακτηρίζεις απλοϊκή την δικαιολογία της επιλογής λολ , ούτε για troll δεν κάνει τέτοιο πόστ 

δεν ξέρω για "ποιους" μιλάς και σε ποια κατηγορία κατατάσσεις τον εαυτό σου για να λες οτι δεν είσαι στην ίδια μοίρα αλλα αν είσαι στην δευτερη ξαναδιάβασε μια - δυο φορές το απο πάνω ποστ μου γιατι τα έγραψα για να σας βοηθήσω. 

Let's have peace

Δημοσ.

εγω ελπιζω σε εναν μετεωριτη, μπας και σταματησει να υπαρχει αυτος ο κουβας γεματος σκατα, που λεγεται ανθρωποτητα

• Like 2
Δημοσ.

εγω ελπιζω σε εναν μετεωριτη, μπας και σταματησει να υπαρχει αυτος ο κουβας γεματος σκατα, που λεγεται ανθρωποτητα

υπομονή, κάποια μέρα θα κυβερνήσω την ανθρωπότητα οπότε όλοι θα καταστραφείτε

Δημοσ.

Καλό είναι να ασχολούμαστε πρωτίστως με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους(Tον κάθε πληβείο....εκτός και αν θέλουμε να γίνουμε σαν αυτούς).

Simple as that.

Δημοσ.

Συζητηση γινεται για κατι που υπαρχει γυρω μας σε μεγαλο βαθμο, λογικο ειναι να θελει καποιος να το σχολιασει.
Δεν ειναι αναγκη να ζηλευει και να ειναι κακομουτσουνος.
Λες οτι βγαζουμε συμπερασματα αλλα και εσυ το εδεσες κομπο οτι μονο οι ομορφοι γουσταρουν selfiez.
Υπαρχουν και αυτοι μεν, υπαρχουν και οι αλλοι που δεν τους αρεσει να βγαζουν στημενες φωτο
ή δεν θελουν να βγαζουν 30 selfies την ημερα μια στο κρεβατι μολις ξυπνησα, μια στην τουαλετα μολις κατουρησα,
μια που παω για καφε κτλ και να τις ανεβαζουν στο instagram που φυσικα ειναι συνδεδεμενο με το fb και σπαμμαρουν.
Και μετα λενε μεταξυ τους (γκομενες):
- ρε μαλακα δεν εκανες like την τελευταια φωτο μου
- χαχα να ρε απλα δεν προλαβα, εφυγα καπακι απο το σπιτι το πρωι...

• Like 5
Δημοσ.

Βασικά σε αυτήν την ζωή είσαι ελεύθερος να κανεις ότι θες αρκεί να μην ενοχλείς άλλους κάνοντας το. Από εκεί και πέρα άμα έχετε πιτσιρικάδες στην οικογένεια σας βλέπετε ότι δεν έχουν την δυνατότητα (most of'em) του outdoor παιχνιδιού όπως είχαμε εμείς, τυχαίο? Ίσως...

• Like 1
Δημοσ.

αν είσαι όμορφος σου αρέσει να φωτογραφίζεσαι , αν είσαι άσχημος κρύβεσαι όταν βλέπεις αστραπές γιατι νομίζεις οτι σε φωτογραφίζουν, έτσι πάει. Οταν δε είσαι με παρέα μπορεί να γουστάρεις να κρατάς φωτογραφίες για να θυμάσαι προσωπικές στιγμές, έχει διαφορά απ το να αυτοφωτογραφίζεσαι .

Σχολιάζεται αρνητικά η παρέα επειδή έβγαζε φωτογραφίες κ αυτό βγάζει ζηλια. Σκεφτείτε σαν εικόνα τώρα μια παρέα να βγάζουν φωτογραφίες και να σπάνε πλάκα κ ποιο πέρα ενας τύπος μόνος του να τους κοιτάζει και να λέει απο μέσα του "ψώνια , ναρκισσιστές.. πφφ τι μαλάκες ειναι αυτοί"  μου θυμίζει 

christmas_carol_m.jpg

ξεκολλήστε λίγο το κεφάλι σας με τις υπερβολές και κάντε κάτι στη ζωή σας , αντί να προσπαθείτε να υποβιβάζεστε τους άλλους κάντε κάτι για την πάρτη σας, πολύ κακομοιριά δηλαδή , όχι σε αυτό το θέμα , γενικότερα κάθε τρεις κ λίγο ανοίγουν θέματα με γκρίνια , γιατι αυτός κάνει αυτό γιατι ο άλλος κάνει το άλλο και γιατί το ένα κ γιατί το άλλο , σαν κάτι θείτσες κουτσομπόλες. 

Φωτογραφίζονται γιατι έτσι τους αρέσει , όπως κ εσύ παίζεις σαν το ρομπότ χαζά για αυτούς videogames και δεν βγαίνεις απ το σπίτι σου να σε δει ο ήλιος. Και αυτοί ψυχολογικά εθισμένοι στις φωτογραφίες ειναι κ εσύ ψυχολογικά εθισμένος στο gaming , αράξτε στην πέτσα σας , ο τέλειος άνθρωπος που θα κρίνει τους άλλους δεν υπάρχει κ αν νομίζει οτι υπάρχει ονειρεύεται ξύπνιος. 

Αυτός που βγάζει κάθε μέρα φωτογραφίες και τις ποστάρει στο fb είναι ναρκισιστής και ψώνιο.

Ποιος ο λόγος να βγάζει κάποιος κάθε μέρα φωτογραφία στα πιο άσχετα σημεία; Αν είναι ικανοποίηση αυτό, τότε απλά είναι κενός ως άνθρωπος.

Οπως και αυτός που δεν βγαίνει έξω και παίζει όλη μέρα games μπορεί να είναι αντικοινωνικός ή καταθλιπτικός.

Το να προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τέτοιες καταστάσεις δεν βοηθάει. Ούτε τον ναρκισιστή ζηλεύουμε ούτε τον αντικοινωνικό.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτός που βγάζει κάθε μέρα φωτογραφίες και τις ποστάρει στο fb είναι ναρκισιστής και ψώνιο.

Ποιος ο λόγος να βγάζει κάποιος κάθε μέρα φωτογραφία στα πιο άσχετα σημεία; Αν είναι ικανοποίηση αυτό, τότε απλά είναι κενός ως άνθρωπος.

Οπως και αυτός που δεν βγαίνει έξω και παίζει όλη μέρα games μπορεί να είναι αντικοινωνικός ή καταθλιπτικός.

Το να προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τέτοιες καταστάσεις δεν βοηθάει. Ούτε τον ναρκισιστή ζηλεύουμε ούτε τον αντικοινωνικό.

καλά και οι δύο στα παπάρια τους τι θεωρείς εσύ και εγώ , το κάνουν επειδή τους αρέσει. Αν σε ήξερα προσωπικά θα μπορούσα να σου βρω μερικά ελαττώματα, πράγματα που εγώ και ο άλλος θεωρούμε πως χρειάζονται όνομα και να σε αποκαλέσω με κάποιο επίθετο που πιθανότατα να ήταν λάθος και άδικο αλλα who cares , right ?

αυτό που λέω για να το κάνω μια ακόμη φορά νιανιά ειναι πως ανεξαρτήτως τι κάνει ο καθένας με το να γκρινιάζεις γιαυτό που κάνει αυτός δείχνεις οτι δεν έχεις τι να κάνεις εσύ.  Οχι εσύ προσωπικά , δεν σε ξέρω.

Φυσικά και δεν ζηλευουμε τον καθένα , δεν έχει νόημα , λες και δεν έχουμε κάμερες ή pc? αλλα έχει μεγάλη διαφορά να μην ζηλεύεις κάποιον άρα να μην ασχολείσαι με αυτό που κάνει με το να γκρινιάζεις επειδή κάνει οτι κάνει που στην προκειμένη ειναι τρελό αν το σκεφτείς , ειναι λες και γκρινιάζει κάποιος επειδή οι γυναίκες αγοράζουν πολλά παπούτσια "σαρανταποδαρούσες ειναι ? μμμμ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΜΜ)------>> εγώ τα πληρώνω??????, ή επειδή πολλοί άντρες πίνουν πολλές μπύρες (ου!!! μπεκρήδες -άχρηστοι - μπυροκοιλιές ουυυ 666 ουυ!) ----> μήπως μου στέλνουν το λογαριασμό ή κάνω κοιλιά επειδή πίνουν ??? τι με νοιάζει ???

lets be honest , αν δεν ζηλεύεις για κάτι που δεν σε αφορά δεν κάθεσαι να κράζεις και να σπαταλάς χρόνο για να γράφεις κειμενάκια γιαυτό που κάνουν . 

again δεν μιλάω για εσένα, δεν σε ξέρω, αλλα κατάλαβες λάθος σύμφωνα με την τελευταία σου πρόταση . 

- ρε μαλακα δεν εκανες like την τελευταια φωτο μου

- χαχα να ρε απλα δεν προλαβα, εφυγα καπακι απο το σπιτι το πρωι...

αυτά θέλω να πιστεύω πως ειναι 14-15-16χρονα και όχι ενήλικες. 

μου έτυχε ενας attention whore που είμασταν μαζί στρατό και τύχαινε να τον βλέπω να λέμε ενα γεια που κ που ,  να μου πει στο chat "σειρά κάνε like στις φωτός μου plz , thx.  μετά την άλλη μέρα το ίδιο , καμια εβδομάδα έκανε copy paste το ίδιο msg , χωρίς να του δίνω σημασία. 

του λέω καλά ρε μαλάκα είσαι σοβαρός ? έφαγε delete και block καθαρά επειδή με τσάντισε και πριν λίγες μέρες τον είδα στο δρόμο κ στραβομουτσούνιαζε.  Το άτομο είναι βλήμα γενικά και έγραφε διάφορες μαλακίες αλλα δεν είχα ασχοληθεί με αυτό , το delete το έφαγε γιατι ενόχλησε εμένα με την παπαρια του. 

• Like 1
Δημοσ.

Ή θα εισαι ομορφος και θα βγαζεις ολη μερα φωτο (γιατι εισαι ομορφος) ή θα λιωνεις ολη μερα σε ενα pc παιζοντας και θα εισαι χοντρος και ασχημος...? Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει?

Ξερω πολλους και πολλες που σκιζουν σε εξωτερικη εμφανιση και δεν αυτοφωτογραφιζονται καθημερινα....οπως επισης ξερω πολλους και πολλες κατω του μετριου που την εχουν ψωνισει και το κανουν συνεχως. Το δε gaming ειναι ασχετο με το θεμα θεωρω. Απλα καποιοι εχουν την αναγκη για αποδοχη και θαυμασμο σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο αλλους και αυτο ειναι ολο, ολοι εχουμε ενα ψωνιο μεσα μας, αλλοι το εξωτερικευουν περισσοτερο και συχνοτερα ομως. Ειναι μια αρχεγονη ανθρωπινη ταση και εκει ακριβως πατησε το fb και τα social media για αυτο και ειχαν τετοια τεραστια επιτυχια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...