Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά και οι δύο στα παπάρια τους τι θεωρείς εσύ και εγώ , το κάνουν επειδή τους αρέσει. Αν σε ήξερα προσωπικά θα μπορούσα να σου βρω μερικά ελαττώματα, πράγματα που εγώ και ο άλλος θεωρούμε πως χρειάζονται όνομα και να σε αποκαλέσω με κάποιο επίθετο που πιθανότατα να ήταν λάθος και άδικο αλλα who cares , right ?

αυτό που λέω για να το κάνω μια ακόμη φορά νιανιά ειναι πως ανεξαρτήτως τι κάνει ο καθένας με το να γκρινιάζεις γιαυτό που κάνει αυτός δείχνεις οτι δεν έχεις τι να κάνεις εσύ.  Οχι εσύ προσωπικά , δεν σε ξέρω.

Φυσικά και δεν ζηλευουμε τον καθένα , δεν έχει νόημα , λες και δεν έχουμε κάμερες ή pc? αλλα έχει μεγάλη διαφορά να μην ζηλεύεις κάποιον άρα να μην ασχολείσαι με αυτό που κάνει με το να γκρινιάζεις επειδή κάνει οτι κάνει που στην προκειμένη ειναι τρελό αν το σκεφτείς , ειναι λες και γκρινιάζει κάποιος επειδή οι γυναίκες αγοράζουν πολλά παπούτσια "σαρανταποδαρούσες ειναι ? μμμμ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΜΜ)------>> εγώ τα πληρώνω??????, ή επειδή πολλοί άντρες πίνουν πολλές μπύρες (ου!!! μπεκρήδες -άχρηστοι - μπυροκοιλιές ουυυ 666 ουυ!) ----> μήπως μου στέλνουν το λογαριασμό ή κάνω κοιλιά επειδή πίνουν ??? τι με νοιάζει ???

lets be honest , αν δεν ζηλεύεις για κάτι που δεν σε αφορά δεν κάθεσαι να κράζεις και να σπαταλάς χρόνο για να γράφεις κειμενάκια γιαυτό που κάνουν . 

again δεν μιλάω για εσένα, δεν σε ξέρω, αλλα κατάλαβες λάθος σύμφωνα με την τελευταία σου πρόταση . 

αυτά θέλω να πιστεύω πως ειναι 14-15-16χρονα και όχι ενήλικες. 

μου έτυχε ενας attention whore που είμασταν μαζί στρατό και τύχαινε να τον βλέπω να λέμε ενα γεια που κ που ,  να μου πει στο chat "σειρά κάνε like στις φωτός μου plz , thx.  μετά την άλλη μέρα το ίδιο , καμια εβδομάδα έκανε copy paste το ίδιο msg , χωρίς να του δίνω σημασία. 

του λέω καλά ρε μαλάκα είσαι σοβαρός ? έφαγε delete και block καθαρά επειδή με τσάντισε και πριν λίγες μέρες τον είδα στο δρόμο κ στραβομουτσούνιαζε.  Το άτομο είναι βλήμα γενικά και έγραφε διάφορες μαλακίες αλλα δεν είχα ασχοληθεί με αυτό , το delete το έφαγε γιατι ενόχλησε εμένα με την παπαρια του. 

dude... εδώ ασχολούνται ψυχολόγοι με phd για τους λόγους που βγάζει κάποιος selfie η παίζει πολλά games. Η συζήτηση για κάτι δεν γίνετε πάντα από κόμπλεξ η ζήλια. Το να μην σκέφτεσαι και να συζητάς για το τι συμβαίνει γύρω σου απλά και μόνο για να νιώθεις πιο ανοιχτόμυαλος για τις επιλογές των άλλων είναι lame και περιορίζει τις κριτικές σου ικανότητες. 

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι ψυχολόγοι με phd που κατα τη γνώμη μου είναι απο τις ποιο άχρηστες ειδικότητες και δεν θα έπρεπε να θεωρούνται καν επιστήμονες ασχολούνται να βρουν γιατί κάποιος βγάζει selfie? srsly ? όχι επειδή βγάζει πολλές φωτογραφίες αλλα επειδή βγάζει selfie συγκεκριμένα ? επειδή δεν βρίσκει κάποιον να τον φωτογραφίσει ίσως? επειδή βολεύει?  επιβεβαιώνεις αυτό που είπα μόλις τώρα , δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ψάχνουν φαντάσματα. 
Τέσπα δεν έχει σημασία η γνώμη μου , στο θέμα μας , άλλο συζητάω τι συμβαίνει και άλλο κράζω 
κράζεις? θαυμάζεις 
και πάει λέγοντας , με πιάνεις? επειδή ασχολείσαι ανεβάζει η azapoulin00xXx_etc_apla κάθε 5 λεπτά selfies στο fb 
για τον ίδιο λόγο που βγαίνει και ο άλλος ο τυπάς στη διαφήμιση του jumbo και μας σπάει τα @@ κάθε μέρα 
αν δεν ασχοληθείς δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουν , βλέπουν οτι τραβάει την προσοχή σου (οχι εσένα γενικά) , βλέπουν τα likes (και τα likes ειναι εθισμός , υπάρχει κόσμος που τσαντίζεται γιατι δεν πήρε like η δεν ξέρω κ εγώ τι) .

άλλο αυτό^ και άλλο "είδα μια παρέα έβγαζαν φωτογραφίες , ζήλεψε και η άλλη η παρέα και έβγαζαν"
ΜΑΚΑΡΙ όλος ο κόσμος να έβγαινε βόλτες με τις παρέες τους και ας έβγαζαν όλη μέρα selfies , αντί να κάθονται κλεισμένοι σπίτι τους γιατι αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι αυτή ειναι η εποχή μας , του μέσα και το πολύ μέσα και η απομόνωση φέρνει στην επιφάνεια διάφορα ψυχολογικά θέματα και μετά βροχή τα threads στο insomnia. 

κ οχι δεν εννοώ όπως είπε ο Orpheas1992 οτι είπα πως υπάρχουν μόνο άκρα απλά για τα άκρα μιλάω και το ξεκαθάρισα. 

• Like 1
Δημοσ.

οι ψυχολόγοι με phd που κατα τη γνώμη μου είναι απο τις ποιο άχρηστες ειδικότητες και δεν θα έπρεπε να θεωρούνται καν επιστήμονες ασχολούνται να βρουν γιατί κάποιος βγάζει selfie? srsly ? όχι επειδή βγάζει πολλές φωτογραφίες αλλα επειδή βγάζει selfie συγκεκριμένα ? επειδή δεν βρίσκει κάποιον να τον φωτογραφίσει ίσως? επειδή βολεύει?  επιβεβαιώνεις αυτό που είπα μόλις τώρα , δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ψάχνουν φαντάσματα. 

Τέσπα δεν έχει σημασία η γνώμη μου , στο θέμα μας , άλλο συζητάω τι συμβαίνει και άλλο κράζω 

κράζεις? θαυμάζεις 

και πάει λέγοντας , με πιάνεις? επειδή ασχολείσαι ανεβάζει η azapoulin00xXx_etc_apla κάθε 5 λεπτά selfies στο fb 

για τον ίδιο λόγο που βγαίνει και ο άλλος ο τυπάς στη διαφήμιση του jumbo και μας σπάει τα @@ κάθε μέρα 

αν δεν ασχοληθείς δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουν , βλέπουν οτι τραβάει την προσοχή σου (οχι εσένα γενικά) , βλέπουν τα likes (και τα likes ειναι εθισμός , υπάρχει κόσμος που τσαντίζεται γιατι δεν πήρε like η δεν ξέρω κ εγώ τι) .

άλλο αυτό^ και άλλο "είδα μια παρέα έβγαζαν φωτογραφίες , ζήλεψε και η άλλη η παρέα και έβγαζαν"

ΜΑΚΑΡΙ όλος ο κόσμος να έβγαινε βόλτες με τις παρέες τους και ας έβγαζαν όλη μέρα selfies , αντί να κάθονται κλεισμένοι σπίτι τους γιατι αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι αυτή ειναι η εποχή μας , του μέσα και το πολύ μέσα και η απομόνωση φέρνει στην επιφάνεια διάφορα ψυχολογικά θέματα και μετά βροχή τα threads στο insomnia. 

κ οχι δεν εννοώ όπως είπε ο Orpheas1992 οτι είπα πως υπάρχουν μόνο άκρα απλά για τα άκρα μιλάω και το ξεκαθάρισα. 

τι να σχολιάσω τώρα, ότι θάβεις μια ολόκληρη επιστήμη για να υπερασπιστείς τις selfie? άστο κανε πως δεν σου μίλησα καν. 

Δημοσ.

Ή θα εισαι ομορφος και θα βγαζεις ολη μερα φωτο (γιατι εισαι ομορφος) ή θα λιωνεις ολη μερα σε ενα pc παιζοντας και θα εισαι χοντρος και ασχημος...? Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει?

Ξερω πολλους και πολλες που σκιζουν σε εξωτερικη εμφανιση και δεν αυτοφωτογραφιζονται καθημερινα.....

που με ξερεις ρε;

• Like 2
Δημοσ.

Nope, 26 και 30 αντιστοιχα....

λολ ,δεν μ έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο

καλά θα μου πεις εδώ συγγενής μου θύμωσε επειδή δεν έκανα likes(δεν κάνω αν δεν μ αρέσει πραγματικά κάτι) και δεν με κάλεσε στη γιορτή του  :-) 

Δημοσ.

οι ψυχολόγοι με phd που κατα τη γνώμη μου είναι απο τις ποιο άχρηστες ειδικότητες και δεν θα έπρεπε να θεωρούνται καν επιστήμονες

Κριμα να αχρηστευεις το ποστ σου ξεκινωντας το με αυτην την προταση με την οποια ή τρολαρεις ή αστειευεσαι, γιατι ειναι αρκετα δυσκολο να το εννοεις/πιοστευεις.

Κατα τ'αλλα βλεπω μια ταση στο να διαχωριζεις ανθρωπους και στη συνεχεια να κανεις γενικευσεις και τσουβαλιασματα.

Γενικα, αρκετο μενος, αφορισμοι, γενικευσεις και λιγα επιχειρηματα που συνηθως περιστρεφονται γυρω απο ενα αξιωμα τυπου "οποιος μιλαει για φωτος/selfies ειναι κομπλεξικος και κουασιμοδος" το οποιο ειναι μαθηματικα αδυνατο να ισχυει ετσι οπως το θετεις (δηλαδη για ΟΛΟΥΣ).

• Like 3
Δημοσ.

Κριμα να αχρηστευεις το ποστ σου ξεκινωντας το με αυτην την προταση με την οποια ή τρολαρεις ή αστειευεσαι, γιατι ειναι αρκετα δυσκολο να το εννοεις/πιοστευεις.

Κατα τ'αλλα βλεπω μια ταση στο να διαχωριζεις ανθρωπους και στη συνεχεια να κανεις γενικευσεις και τσουβαλιασματα.

Γενικα, αρκετο μενος, αφορισμοι, γενικευσεις και λιγα επιχειρηματα που συνηθως περιστρεφονται γυρω απο ενα αξιωμα τυπου "οποιος μιλαει για φωτος/selfies ειναι κομπλεξικος και κουασιμοδος" το οποιο ειναι μαθηματικα αδυνατο να ισχυει ετσι οπως το θετεις (δηλαδη για ΟΛΟΥΣ).

το είπα για να χαλαρώσουμε λίγο , δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοια ζητήματα 

Δημοσ.

Δε με ενοχλούν καθόλου οι selfies αυτές καθ' αυτές.

Και γω έχει τύχει να βγάλω μερικές, για να βάλω τη φάτσα μου στο facebook, και είναι συνήθως σε στηλ ταυτότητας (σοβαρο υφος, κοντινο πλανο, ματια στη καμερα). 

Ο ορισμός της σέλφι είναι "βγάζω τον εαυτό μου μόνος μου", και σ αυτό δεν θεωρώ να υπάρχει τίποτα το περιέργο.

Αυτό που μου τη ψιλοσπάει, είναι η συχνότητα με την οποία κάποια άτομα βγάζουν και μοιράζουν τις φωτογραφίες τους, και ενίοτε το ύφος ορισμένων.

Μου θυμίζουν ορισμένες, αλλά και ορισμένοι, τις ειδήσεις του STAR, και τα ξακουστά "κοιμήθηκε τώρα η Βίσση... μπήκε για μπάνιο τώρα η Βίσση...", μερικοί δηλαδή το θεωρούν σταριλίκι το να κάνουν οι ίδιοι το μεσημαριανό δελτίο του εαυτού τους...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί η συνήθεια του κόσμου να βγάζει φωτογραφιες την φάτσα του. Έχω θέμα μόνο με την λέξη "selfie".Μου γυρίζει το μάτι όταν την ακούω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί η συνήθεια του κόσμου να βγάζει φωτογραφιες την φάτσα του. Έχω θέμα μόνο με την λέξη "selfie".Μου γυρίζει το μάτι όταν την ακούω.

ναι ρε φίλε αυτό το "σιέλφιιιιιιιιι" το βλάχικο ιδικά μου ταράζει τον εγκέφαλο 

• Like 1
Δημοσ.

καλά θα μου πεις εδώ συγγενής μου θύμωσε επειδή δεν έκανα likes(δεν κάνω αν δεν μ αρέσει πραγματικά κάτι) και δεν με κάλεσε στη γιορτή του  :-)

Φαντάσου μέχρι εδώ φτάσαμε.

(Αν και λίγο offtopic) Και εγώ σήμερα είχα βγει με τον φίλο μου κάπου και συζητούσαμε για τον εθισμό που μας έχει προκαλέσει το fb. Που όσο και να το κράξεις ή να πεις οτι κακώς το έχεις με όλα τα μειωνεκτήματα, θα το έχεις και δεν θα το σβήσεις. Εκεί που συμφωνήσαμε ήταν πως το fb σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι βρίσκεσαι μαζί με την σχολική σου τάξη κι αν το κλείσεις ή δεν ξανασυνδεθείς ποτέ σου, αισθάνεσαι σαν να τους έχασες όλους.

Δημοσ.

Φαντάσου μέχρι εδώ φτάσαμε.

(Αν και λίγο offtopic) Και εγώ σήμερα είχα βγει με τον φίλο μου κάπου και συζητούσαμε για τον εθισμό που μας έχει προκαλέσει το fb. Που όσο και να το κράξεις ή να πεις οτι κακώς το έχεις με όλα τα μειωνεκτήματα, θα το έχεις και δεν θα το σβήσεις. Εκεί που συμφωνήσαμε ήταν πως το fb σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι βρίσκεσαι μαζί με την σχολική σου τάξη κι αν το κλείσεις ή δεν ξανασυνδεθείς ποτέ σου, αισθάνεσαι σαν να τους έχασες όλους.

Βασικα εμενα προσωπικα το facebook με εχει βοηθησει στο να κρατησω επαφη με αρκετα ατομα με τα οποια σιγουρα θα χανομασταν αν δεν το ειχαμε.Επισης, με βολευει για να κανονιζω πραγματα διοτι δεν εχουν ολοι την πολυτελεια του τηλεφωνο η των μηνυματων για διαφορους λογους.

Τωρα το οτι καποιοι/καποιες την εχουν δει celebrities κ ανεβαζουν ακομα κ τις κλανιες τους σε στατους, ε δε φταιει το facebook.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: Μηδέν Άγαν και Μέτρον Άριστον. Ως συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν είναι απαραίτητα κακό να έχεις facebook και να ανεβάζεις φωτογραφίες από ωραίες στιγμές που πέρασες και θέλεις είτε να μοιραστείς με άλλους, είτε να τις κρατάς σαν προσωπικό σου αρχείο. Αυτό που είναι ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΣΧΗΜΟ είναι αυτή η υπερβολή να το κάνεις κάθε τρεις και λίγο, χωρίς λόγο και αιτία (π.χ. φωτο ενώ πλένεις τα δόντια σου - ναι έχει γίνει και αυτό) και ειδικά αυτή η ΓΕΛΟΙΑ απαίτηση ντε και καλά να σου κάνουν όλοι like (αλλιώς παρεξηγούνται - JFC!!! εντάξει ειλικρινά, δεν είναι αρρώστεια αυτό; ). Anyway εγώ προσωπικά δεν έχω facebook και δεν έχω τραβήξει ούτε μια selfie στη ζωή μου (το ξέρω ότι χεστήκατε προφανώς) αλλά δεν με πειράζει το να τα χρησιμοποιεί κανείς με μέτρο. Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα γουστάρουν άσχετα αν εμένα δεν μου λέει κάτι. Δεν τους κράζω αυτούς ίσα ίσα, αλλά κράζω αυτούς που ξεπερνάνε τα όρια και το ξεφτυλίζουν (και όχι ΔΕΝ τους θαυμάζω :P ).

Δημοσ.

Βασικα εμενα προσωπικα το facebook με εχει βοηθησει στο να κρατησω επαφη με αρκετα ατομα με τα οποια σιγουρα θα χανομασταν αν δεν το ειχαμε.Επισης, με βολευει για να κανονιζω πραγματα διοτι δεν εχουν ολοι την πολυτελεια του τηλεφωνο η των μηνυματων για διαφορους λογους.

Τωρα το οτι καποιοι/καποιες την εχουν δει celebrities κ ανεβαζουν ακομα κ τις κλανιες τους σε στατους, ε δε φταιει το facebook.

Fuck Facebook, να βάλουν Skype! Just kidding bud αλλα η FB δικαιολογία πάλιωσε λίγο tbh ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...