Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κουζίνα miele και έκαψα το νερό. Η κουζίνα και όλα τα μάτια έχουν κλειδώσει ξέρει κανείς τι έγινε; 

Πατά συνεχόμενα για μερικά δευτερόλεπτα το οn/off.

Δημοσ.

Πατά συνεχόμενα για μερικά δευτερόλεπτα το οn/off.

Μπαα δεν δούλεψε. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.

Δημοσ.

Εχεις βαλει κατα λαθος παιδικη προστασια. Αν και μαλλον ειναι αργα τωρα που γραφω, διαβασε στο ενχειριδιο πως την βγαζεις ή στην χειροτερη κλεισε την ασφαλεια της απο τον πινακα

Δημοσ.

Αυτό που κανένας δε διαβάζει το manual όταν αγοράζει μια συσκευή (πες οκ δε χρειάζεται τοτε), αλλα που οταν συναντήσει κάποια δυσκολία στη χρήση προτιμάει να ανοιξει το PC να ποσταρει σε φορουμ και να περιμενει 1:30 ωρα για την απανατηση αντι να ανοιξει το συρταρι και να δει το σκατο βιβλιαρακι δε το καταλαβαινω για κανενα λογο :P

• Like 5
Δημοσ.

Έχω κουζίνα miele και έκαψα το νερό. Η κουζίνα και όλα τα μάτια έχουν κλειδώσει ξέρει κανείς τι έγινε; 

Εγώ όταν το διάβαζα νόμιζα ότι ήταν το μάτι σου χαχαχαχαχαχαχαχαχα :-D  :-D

Δημοσ.

Αυτό που κανένας δε διαβάζει το manual όταν αγοράζει μια συσκευή (πες οκ δε χρειάζεται τοτε), αλλα που οταν συναντήσει κάποια δυσκολία στη χρήση προτιμάει να ανοιξει το PC να ποσταρει σε φορουμ και να περιμενει 1:30 ωρα για την απανατηση αντι να ανοιξει το συρταρι και να δει το σκατο βιβλιαρακι δε το καταλαβαινω για κανενα λογο :P

και που το ανοιγεις το βιβλιαρακι θα καταλαβεις κατι ? :P

μια φορα μια θεια μου εφερε να της βρω κατι και ηταν ολα στα γερμανικα ακομα γελαω  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...