ippoiord Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω κουζίνα miele και έκαψα το νερό. Η κουζίνα και όλα τα μάτια έχουν κλειδώσει ξέρει κανείς τι έγινε;
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω κουζίνα miele και έκαψα το νερό. Η κουζίνα και όλα τα μάτια έχουν κλειδώσει ξέρει κανείς τι έγινε; Πατά συνεχόμενα για μερικά δευτερόλεπτα το οn/off.
ippoiord Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πατά συνεχόμενα για μερικά δευτερόλεπτα το οn/off. Μπαα δεν δούλεψε. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.
thomasG4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπαα δεν δούλεψε. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως. Δεν βγάζει το κλειδάκι πάνω απο το on/off;
gavros10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εχεις βαλει κατα λαθος παιδικη προστασια. Αν και μαλλον ειναι αργα τωρα που γραφω, διαβασε στο ενχειριδιο πως την βγαζεις ή στην χειροτερη κλεισε την ασφαλεια της απο τον πινακα
ippoiord Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πατα παρατεταμενα το κλειδακι... Ευχαριστώ πολύ αυτό δούλεψε! Λύθηκε το πρόβλημα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 από τον τίτλο περίμενα να δω απάντηση "πιες καφέ..." 3
InfernoN Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 από τον τίτλο περίμενα να δω απάντηση "πιες καφέ..." και γω περιμενα κατι πιο promising 1
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αυτό που κανένας δε διαβάζει το manual όταν αγοράζει μια συσκευή (πες οκ δε χρειάζεται τοτε), αλλα που οταν συναντήσει κάποια δυσκολία στη χρήση προτιμάει να ανοιξει το PC να ποσταρει σε φορουμ και να περιμενει 1:30 ωρα για την απανατηση αντι να ανοιξει το συρταρι και να δει το σκατο βιβλιαρακι δε το καταλαβαινω για κανενα λογο 5
dacourt Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω κουζίνα miele και έκαψα το νερό. Η κουζίνα και όλα τα μάτια έχουν κλειδώσει ξέρει κανείς τι έγινε; Εγώ όταν το διάβαζα νόμιζα ότι ήταν το μάτι σου χαχαχαχαχαχαχαχαχα
michael92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μεχρι και το #8 νομιζα ήταν τρολοθρεντ. Shame on the authorities. 1
Anorymous Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αυτό που κανένας δε διαβάζει το manual όταν αγοράζει μια συσκευή (πες οκ δε χρειάζεται τοτε), αλλα που οταν συναντήσει κάποια δυσκολία στη χρήση προτιμάει να ανοιξει το PC να ποσταρει σε φορουμ και να περιμενει 1:30 ωρα για την απανατηση αντι να ανοιξει το συρταρι και να δει το σκατο βιβλιαρακι δε το καταλαβαινω για κανενα λογο και που το ανοιγεις το βιβλιαρακι θα καταλαβεις κατι ? μια φορα μια θεια μου εφερε να της βρω κατι και ηταν ολα στα γερμανικα ακομα γελαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα