funbreaker Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μόλις δέχτηκα ένα ηχογραφημένο μήνυμα που μου είπε αυτό. Περίμενα λοιπόν απο περιέργεια και βγήκε μια τηλεφωνήτρια και μου είπε ότι είμαι παρα πολύ τυχερός και μου έδωσε έναν κωδικό για να πάρω τηλέφωνο στο 14644 και να τον δώσω εκεί για να μπω στην κλήρωση. Επειδή είχα όρεξη ρώτησα για την χρέωση και μου είπε να πάρω εκεί για να την ακούσω. Μου έκανε εντύπωση ο νέος τρόπος εύρεσης κορόιδων. 1
InfernoN Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 δεν φτανει που κερδισες μια μεζονετα ζητας και τα ρεστα, αχαριστοι ανθρωποι. 14
funbreaker Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ε όχι και νέος τρόπος, πολύ παλιός είναι. τότε έτυχε να μην τον ξανασυναντήσω. δεν φτανει που κερδισες μια μεζονετα ζητας και τα ρεστα, αχαριστοι ανθρωποι. Στην χαρίζω, θα πληρώνω πολύ ΕΝΦΙΑ.
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 τότε έτυχε να μην τον ξανασυναντήσω. Η πρώτη φορά που θυμάμαι να δέχτηκα τέτοιο τηλεφώνημα ήταν κάπου 1999-2000, και μάλιστα η τηλεφωνήτρια επέμενε να τηλεφωνήσω αμέσως στο νούμερο που μου έδωσε, αλλιώς θα έχανα το δώρο.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αφου δε σε πηρε τηλεφωνο κανας νιγηριανός παλι καλα να λές. εκεί θαχε πλάκα. 2
eddie1996 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 έχει καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ χαχαχαχα το γνωστό κορόιδο με αλλαγή ονομασίας και διαβάζω έτσι για τα γέλια πως ψάχνουν την καινούργια ονομασία του ενφια. Ενδετικά ένα παράδειγμα για το πως θα μπορούσε να βγει. ΕΤΑΚ=Εναιο τέλος ακινήτων 3
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Και ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, και τα μνημόνια σκίστηκαν, και η τρόικα έφυγε με τις κλωτσιές, και οι μισθοί αυξήθηκαν, what's next? 6
gamanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Η κυρία πάντως, κέρδισε στ' αλήθεια ένα θέατρο, και μάλιστα το τηλεφώνημα είχε αστική χρέωση.
dacourt Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν δεν την θέλεις, δώστη σε μένα, να αποθηκεύσω μια γκαρσονιέρα που κέρδισα πρόσφατα
eddie1996 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Και ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, και τα μνημόνια σκίστηκαν, και η τρόικα έφυγε με τις κλωτσιές, και οι μισθοί αυξήθηκαν, what's next? Αφορολόγητο 12.000, ΕΡΤ κτλ κτλ
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Και ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε, και τα μνημόνια σκίστηκαν, και η τρόικα έφυγε με τις κλωτσιές, και οι μισθοί αυξήθηκαν, what's next? Μείωση ανεργείας και ΑΝΑΠΤΥΞΗ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα