CtrlFreak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Έχω τελειώσει το συγκεκριμένο τμήμα. Αν δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον ξαναδώσε πανελλήνιες για κάτι άλλο αλλά όχι να το αφήσεις για να πας σε ΙΕΚ δικτυάς. 1
smoke0man2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Έχω τελειώσει το συγκεκριμένο τμήμα. Αν δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον ξαναδώσε πανελλήνιες για κάτι άλλο αλλά όχι να το αφήσεις για να πας σε ΙΕΚ δικτυάς. φιλε μου μιας και το εχεις τελειωσει τι δουλειες μπορεις να πας? σαν τεχνικος πσ μπορεις? και γενικα τι αλλο μπορω ?
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλησπερα εχω βρεθει σε αδιεξοοδο και δεν ξερω τι να κανω ειμαι φοιτητης στο τει λαμιας σαν ηλεκτρονικος μηχανικων και θελω να ακολουθησω σε επαγελγμα τεχνικος υπολογιστων μπορω ? η να παω σε ιεκ ? Δε βλέπω κανένα απολύως λόγο να το κάνει κάποιος αυτό (πέρα από το οικονομικό ... να μη μπορεί να μείνει σε άλλη πόλη πχ) και νομίζει λύση είναι ένα δημόσιο ΙΕΚ. Μπορείς να σκεφτείς κάτι που μπορεί να σου προσφέρει ένα ΙΕΚ που δε μπορείς να το πάρεις από το ΤΕΙ ή από ελεύθερη δωρεάν γνώση (πχ Coursera)? + μην αποκλείεις στο μέλλον να σου φάνεί χρήσιμο το "χαρτί" του ΤΕΙ ή να αλλάξεις άποψη για το τι ακριβώς θες να κάνεις και εκεί το ΤΕΙ να σου είναι χρησιμο. 1
CtrlFreak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δουλεύω σαν τεχνική υποστήριξη/προγραμμαστιστής. Τρέχα γύρευε... Το που θα φτάσεις έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχεις. Σαν ηλεκτρονικός μπορείς να ασχοληθείς όπου υπάρχουν ηλεκτρονικά. Είτε επισκευή είτε κατασκευή είτε σχεδίαση, αυτοματισμοί, εγκαταστάσεις κτλπ κτλπ... 1
smoke0man2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 επειδη ειμαι 20 και ειναι μια επιπολεα ηλικια και χαζη λεω να συνεχισω κανονικα αν και τα οικονομικα .... θα ψαξω για οτι διποτε δουλεια εκει στη λαμια ¨(
CtrlFreak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Προσπάθησε να μηνν αφήνεις τα μαθήματα να μένουν πίσω. Καλύτερα 3-4 χρόνια δύσκολα οικονομικά αλλά να τελειώνεις παρά 5-6 και με δουλειά. Αν παρακολουθείς θεωρίες πρέπει να προσπαθήσεις για να κοπείς. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ξεκίνησε σε κάνα δημόσιο ΙΕΚ αυτό που θες τσαμπε και παράλληλα συνέχισε το τει Γίνεται, απο την στιγμή που μένεις Αθήνα, ξεκινας το ΙΕΚ εκεί και απλα πεταγεσαι στο ΤΕΙ 2 φορες τον χρονο για εξεταστικήΔεν νομιζω οτι επιτρεπεται ομως. Απτη στιγμη που εισαι σε ενα δημοσιο ιδρυμα δεν μπορεις να εισαι παραλληλα και σε δευτερο. Υπογραφεις και χαρτια/υπευθυνες δηλωσεις κατα την εγγραφη σου, για ακριβως αυτο το πραγμα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυε πριν λιγα χρονια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι τωρα, αλλα χλωμο το κοβω. 1
The_Colonel Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω βρεθει σε αδιεξοοδο και δεν ξερω τι να κανω ειμαι φοιτητης στο τει λαμιας σαν ηλεκτρονικος μηχανικων και θελω να ακολουθησω σε επαγελγμα τεχνικος υπολογιστων μπορω ? η να παω σε ιεκ ? Έχεις περάσει καταρχήν ως ηλεκτρονικός μηχανικός ... είσαι που είσαι εκεί να ξέρεις τουλάχιστον πως λέγεσαι... με απλά λόγια.... ΙΕΚ = χρησιμοποιημένο toilet paper ΤΕΙ = Toilet paper Η διαφορά είναι που; σε εσένα δηλαδή αν κάτσεις να διαβάσεις και να κάνεις πραγματική προσπάθεια (όχι φοιτητική ζωή 24/7 είτε σε κλαμπάκια είτε σε σοκάκια είτε στο wow και διάβασμα τα sos απο τις σημειώσεις λίγο πριν την εξεταστική ) Εννοείται ότι θα ενημερώνεσαι και για πράγματα εκτός μαθημάτων που έχουν να κάνουν με τον χώρο των δικτύων και γενικά του troubleshooting και hardware PC αφού προς τα εκεί ενδιαφέρεσαι να προσανατολιστείς (κοιτάς στο ιντερνετ για άρθρα φόρουμ με άτομα που ασχολούνται με αυτό όχι πχ insomnia... εδω θα μπαίνεις για ψυχαγωγία, σχετικά περιοδικά κτλ ) Αν τα κάνεις αυτά τότε σε ιεκ αφου τελειώσεις και σε έχουν δει και μερικοί σε πρακτική απο την άγορα.. παίζει να βγάλεις κάνα σταθερό μεροκάματο. Σε τει θα έιναι σίγουρο το μεροκάματο παίζει να κάνεις όμως και μεταπτυχιακό η κάποια καριέρα. σκέψου το καλά γιατι για να πετύχεις (όχι για να πάρεις το χαρτί ειδικά σε ιεκ.. αλλά για να πετύχεις) θα χρειαστείς διάβασμα και πρακτική.. και δεν σε βλέπω διαβαστερό (κρίνοντας απο το πρώτο ποστ τόσο την σύνταξη του όσο και την ερώτηση) Ίσως να ήταν καλύτερο να κάνεις κάτι άλλο γιατι παίζει να βαριέσαι ή να βαρεθείς μετα απο κανένα 2 χρόνια.και έχει δουλειά η υπόθεση... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από The_Colonel
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ουτε η μανα του Λεωνιδα απ'το 10 λεπτα κυρηγμα δεν εκανε τετοια...κυρηγματα. Η αποκορυφωση ειναι στις παρατηρησεις περι μη διαβαστερου ts και κακης συνταξης στα ποστ του. Απο τυπο που γραφει "εννοειτε οτι θα ενημερωνεσαι" και δεν εχει χρησιμοποιησει ουτε ενα κομμα σε ολοκληρο σεντονι. 3
genius_13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται ομως. Απτη στιγμη που εισαι σε ενα δημοσιο ιδρυμα δεν μπορεις να εισαι παραλληλα και σε δευτερο. Υπογραφεις και χαρτια/υπευθυνες δηλωσεις κατα την εγγραφη σου, για ακριβως αυτο το πραγμα. Ειμαι σιγουρος οτι αυτο ισχυε πριν λιγα χρονια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι τωρα, αλλα χλωμο το κοβω. Επιτρέπεται η παράλληλη φοίτηση στα ΙΕΚ καθώς ανήκουν στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση , απαγορεύεται η ταυτόχρονη φοίτηση σε ανώτατα ή ανώτερα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα που ανήκουν στην τρίτη βαθμίδα του εκπαιδευτικού συστήματος. 2
smoke0man2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Έχεις περάσει καταρχήν ως ηλεκτρονικός μηχανικός ... είσαι που είσαι εκεί να ξέρεις τουλάχιστον πως λέγεσαι... με απλά λόγια.... ΙΕΚ = χρησιμοποιημένο toilet paper ΤΕΙ = Toilet paper Η διαφορά είναι που; σε εσένα δηλαδή αν κάτσεις να διαβάσεις και να κάνεις πραγματική προσπάθεια (όχι φοιτητική ζωή 24/7 είτε σε κλαμπάκια είτε σε σοκάκια είτε στο wow και διάβασμα τα sos απο τις σημειώσεις λίγο πριν την εξεταστική ) Εννοείτε ότι θα ενημερώνεσαι και για πράγματα εκτός μαθημάτων που έχουν να κάνουν με τον χώρο των δικτύων και γενικά του troubleshooting και hardware PC αφού προς τα εκεί ενδιαφέρεσαι να προσανατολιστείς (κοιτάς στο ιντερνετ για άρθρα φόρουμ με άτομα που ασχολούνται με αυτό όχι πχ insomnia... εδω θα μπαίνεις για ψυχαγωγία σχετικά περιοδικά κτλ ) Αν τα κάνεις αυτά τότε σε ιεκ αφου τελειώσεις και σε έχουν δεί και μερικοι σε πρακτική απο την άγορα.. παίζει να βγάλεις κάνα σταθερό μεροκάματο. Σε τεί θα έιναι σίγουρο το μεροκάματο παίζει να κάνεις όμως και μεταπτυχιακό η κάποια καριέρα. σκέψου το καλά γιατι για να πετύχεις (όχι για να πάρεις το χαρτί ειδικά σε ιεκ.. αλλά για να πετύχεις) θα χρειαστείς διάβασμα και πρακτική.. και δεν σε βλέπω διαβαστερό (κρίνοντας απο το πρώτο ποστ τόσο την σύνταξη του όσο και την ερώτηση) Ίσως να θα ήταν καλύτερο να κάνεις κάτι άλλο γιατι παίζει να βαριέσαι ή να βαρεθείς μετα απο κανένα 2 χρόνια.και έχει δουλειά η υπόθεση... συμφωνοι σε ολα αυτα που λες και ευχαριστω για τη συμβουλη σου θα τις εχω υποψεις ασχολουμαι επισης αρκετα με ηλεκτρονικα δηλαδη δεν ειμαι ασχετος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Επιτρέπεται η παράλληλη φοίτηση στα ΙΕΚ καθώς ανήκουν στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση , απαγορεύεται η ταυτόχρονη φοίτηση σε ανώτατα ή ανώτερα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα που ανήκουν στην τρίτη βαθμίδα του εκπαιδευτικού συστήματος.ok τοτε, my bad 1
smoke0man2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 παιδια πρωτα απο ολα δεν γινεται να εχω παραλληλα τει και ιεκ γιατι εαν δεν παταω στα εργαστηρια στο τει κοβομαι αυτοματα στο μαθημα ετσι δεν ειναι OFF TOPIC επισης ειμαι πολυ εργατικος και πισματαρης (πιστευω οτι βοηθαει πολυ ) ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
DrLo Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μην ασχοληθείς με το ΙΕΚ. απλά θα χάσεις χρόνο. Αν τον μισό χρόνο που θα σπατα΄λήσεις σε ΙΕΚ το επενδύσεις σε βαθύτερη ενασχόληση με το αντικείμενο του ΤΕΙ σου θα είναι 100 φορές πιο χρήσιμο.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 με απλά λόγια.... ΙΕΚ = χρησιμοποιημένο toilet paper ΤΕΙ = Toilet paper AEI = Toilet paper σε συσκευασία τιμής ευκαιρίας. fixed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα