Ultimategr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 O Nτοκινς είναι και υπερασπιστης της παιδοφιλίας http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/richard-dawkins.html http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4050.html http://www.koolnews.gr/extras/diashmos-syggrafeas-yperaspizetai-thn-paidofilia-epishmainontas-oti-den-prokalei-monimh-vlavh/ 1
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πιστευω αυτο πρεπει να το ψαξει μονος του στην πορεια οταν μεγαλωσει. Η ακομα καλυτερα αν εχει καποιο ονομα "χριστιανικο" που εχει ο μεσος ορος της Ελλαδος τοτε να κοιταξει απο εκει για αρχη... Ναι αλλα δεν βρισκω απαντηση στο γιατι.
george200-13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 <p>να κανω μια ερωτηση στους πιστους. Οσοι πιστευετε και λετε οτι ο θεος κανει καλα τους αρρωστους κτλ</p> <p>γιατι πατε στα νοσοκομεια και σε γιατρους και δεν προσευχεσται απλα να γινετε καλα?</p> Καλη ερωτηση αλλα διαφερει απο θρησκεια σε θρησκεια. Εγω θα σου απαντησω για τον χριστιανισμο αν και δεν ειμαι απο τους "φανατικους" χριστιανους. Ο χριστιανισμος δεν σου υποσχετε οτια θα περασεις μια καλη ζωη χωρις αρρωστιες αλλα υποσχετε μια αιωνια ζωη ειτε στο καλο ειτε στο κακο. Αυτο ισχυει οπως ειπα στον χριστιανισμο στις αλλες θρησκειες οπως π.χ ο μουσουλμανισμος, δεν ξερω. Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλη ερωτηση αλλα διαφερει απο θρησκεια σε θρησκεια. Εγω θα σου απαντησω για τον χριστιανισμο αν και δεν ειμαι απο τους "φανατικους" χριστιανους. Ο χριστιανισμος δεν σου υποσχετε οτια θα περασεις μια καλη ζωη χωρις αρρωστιες αλλα υποσχετε μια αιωνια ζωη ειτε στο καλο ειτε στο κακο. Αυτο ισχυει οπως ειπα στον χριστιανισμο στις αλλες θρησκειες οπως π.χ ο μουσουλμανισμος, δεν ξερω. Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App να το εξηγησω πιο πρακτικα. Εχει καποιος καρκινο και γινετε καλα! Και καποιοι λενε οτι ο θεος τον εκανε καλα κτλ! Αν ο θεος τον εκανε καλα τοτε γιατι πηγε σε γιατρους, εκανε χημειοθεραπειες, επαιρνε φαρμακα κτλ? Γιατι ο θεος δεν εκανε τιποτα. ΚΑποιοι ειναι πιο δυνατοι απο τον καρκινο καποιο οχι. So simple! Αν δεν υπηρχε η επιστημη και πηγαιναμε μονο με τη θρησκεια θα ειμασταν μερικες εκατονταδες χρονια πισω απο οτι ειμαστε τωρα!
george200-13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλη ερωτηση αλλα διαφερει απο θρησκεια σε θρησκεια. Εγω θα σου απαντησω για τον χριστιανισμο αν και δεν ειμαι απο τους "φανατικους" χριστιανους. Ο χριστιανισμος δεν σου υποσχετε οτια θα περασεις μια καλη ζωη χωρις αρρωστιες αλλα υποσχετε μια αιωνια ζωη ειτε στο καλο ειτε στο κακο. Αυτο ισχυει οπως ειπα στον χριστιανισμο στις αλλες θρησκειες οπως π.χ ο μουσουλμανισμος, δεν ξερω. Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App να το εξηγησω πιο πρακτικα. Εχει καποιος καρκινο και γινετε καλα! Και καποιοι λενε οτι ο θεος τον εκανε καλα κτλ! Αν ο θεος τον εκανε καλα τοτε γιατι πηγε σε γιατρους, εκανε χημειοθεραπειες, επαιρνε φαρμακα κτλ? Γιατι ο θεος δεν εκανε τιποτα. ΚΑποιοι ειναι πιο δυνατοι απο τον καρκινο καποιο οχι. So simple! Αν δεν υπηρχε η επιστημη και πηγαιναμε μονο με τη θρησκεια θα ειμασταν μερικες εκατονταδες χρονια πισω απο οτι ειμαστε τωρα! Απολυτα σωστο το παραδειγμα σου καθως. Το μονο που μπορω να πω πανω στο παραδειγμα σου, ειναι οτι αυτος που ειπε οτι τον θεραπευσε καποιος θεος ειναι απλα ενας φανατικος πιστος. Εγω που πιστευω σε μια θρησκεια και πιστευω για παραδειγμα οτι διδαξε ο Γιος του θεου πανω στον κοσμο αλλα αυτο που περιμενω απο την θρησκεια μου ειναι αυτο που μου υποσχεθηκε για παραδειγμα την αιωνια ζωη. Αν μου τυχει μια βαρια αρρωστια (μακρια απο μας) δεν θα στραφω στον θεο επειδη δεν μου υποσχεθηκε οτι θα μου θεραπευσει τις αρρωστιες αλλα θα στραφω στην επιστημη.Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App
gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Διαβασα μονο 3 ποστ της πρωτης σελιδας, δεν ξερω που παει η κουβεντα αλλα εχω να πω το εξης: Οι αθεοι δεν πιστευουν στον χριστιανισμο και ενας λογος ειναι το τι εχει προκαλεσει στην ανθρωποτητα ανα τους αιωνες. Οποτε με το "vs" στον τιτλο τους κατεβαζεται επιπεδο και τους βαζετε στο τρυπακι να κανουν αυτο που αποκηρυξαν. *Αν κλειδωθει, μην το διαγραψετε τελειως το θεμα, θελω να το διαβασω καποια στιγμη 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 να το εξηγησω πιο πρακτικα. Εχει καποιος καρκινο και γινετε καλα! Και καποιοι λενε οτι ο θεος τον εκανε καλα κτλ! Αν ο θεος τον εκανε καλα τοτε γιατι πηγε σε γιατρους, εκανε χημειοθεραπειες, επαιρνε φαρμακα κτλ? Γιατι ο θεος δεν εκανε τιποτα. ΚΑποιοι ειναι πιο δυνατοι απο τον καρκινο καποιο οχι. So simple! Αν δεν υπηρχε η επιστημη και πηγαιναμε μονο με τη θρησκεια θα ειμασταν μερικες εκατονταδες χρονια πισω απο οτι ειμαστε τωρα! Και να συμπληρώσω τη εγωιστικότατη οπτική, ότι "Ο Θεός" ασχολήθηκε με εμένα προσωπικά και με βοήθησε , ενώ την ίδια στιγμή έχουν πεθάνει φρικτά παιδάκια που δεν έχουν προλάβει ακόμα να αμαρτήσουν. Επίσης η αναφώνηση όταν δούμε στις ειδήσεις ένα τραγικό γεγονός, όπως ο θάνατος των δύο παιδιών στην Καλαμάτα, " Ο Θεός να φυλάει". Αμ δεν φύλαξε . 1
KostasI Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τσακωνεστε για μωαμεθ,ορθοδοξους,αθεους κτλ και βαζετε τους "εκπροσωπους" στο ιδιο τσουβαλι με την θρησκεια που δηθεν εκπροσωπει ενω ξεχνατε να αναφερεται την "θρησκεια" που ανηκουν ολα τα μεγαλα κεφαλια και σημαντικα προσωπα ....Την μασωνια. Οταν μπορεσετε να πατε κοντρα στην μασωνια τοτε πειτε μου και εμενα....Γτ και εξω απο την γνωστη στοα να πας να κατσεις ο φυλακας θα σε κοιταει με μισο ματι.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Και στη Συρία άμα πας , εκεί να δεις πως θα σε κοιτάνε. Εν κατακλείδι Άθεοι>Χριστιανοί τι να λέμε τώρα, μάθετε μπαλίτσα, τοναταλλο, καλώς τα παιδιά 3-0
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατ αρχην η λεξη αθεος ειναι λαθος δεν υπαρχει αθεος, υπαρχει κανονικος. γιατι με την ιδια λογικη οποιος δεν εχει ροδες ειναι αροδος. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από Ntinaras 9
panagos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 O Nτοκινς είναι και υπερασπιστης της παιδοφιλίας http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/richard-dawkins.html http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4050.html http://www.koolnews.gr/extras/diashmos-syggrafeas-yperaspizetai-thn-paidofilia-epishmainontas-oti-den-prokalei-monimh-vlavh/ Όλη η σαπίλα του internet, σε 3 links. Σε έναν κόσμο που όλα είναι είτε άσπρο, είτε μαύρο, που η πολιτική ορθότητα κρύβει τον χειρότερο φανατισμό. Που δεν τολμά κανείς να κάνει μια νηφάλια τοποθέτηση, γιατί κινδυνεύει να τον κατασπαράξουν οι κυνηγοί μαγισσών. Κατ αρχην η λεξη αθεος ειναι λαθος δεν υπαρχει αθεος, υπαρχει κανονικος. γιατι με την ιδια λογικη οποιος δεν εχει ροδε ειναι αροδος. Συμφωνώ. Ο όρος "άθεος" έχει και αυτός όμως ένα σκοπό και ένα ρόλο, ειδικά για τους θεϊστές. Όταν με ρωτάνε αν είμαι άθεος, τους λέω "για σένα, είμαι. Για μένα, δεν είμαι." 3
g_alkis Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Aν συζητας σωστα χωρις να προσβαλλεις η χωρις να τρολλαρεις γιατι να το κλεισουν? Αν ειναι ετσι με το παραμικρο θα κλεινανε ολα Σίριουσλι;
gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κατ αρχην η λεξη αθεος ειναι λαθος δεν υπαρχει αθεος, υπαρχει κανονικος. γιατι με την ιδια λογικη οποιος δεν εχει ροδε ειναι αροδος. Συμφωνώ. Ο όρος "άθεος" έχει και αυτός όμως ένα σκοπό και ένα ρόλο, ειδικά για τους θεϊστές. Όταν με ρωτάνε αν είμαι άθεος, τους λέω "για σένα, είμαι. Για μένα, δεν είμαι." Συν οτι το α- στερητικο υποδευκνυει οτι υπαρχει η λεξη που βρισκεται μετα. Αρα για τους "αθεους", απο την στιγμη που δεν υπαρχει θεος, ειναι λαθος χρηση του α-
Ultimategr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όλη η σαπίλα του internet, σε 3 links. Σε έναν κόσμο που όλα είναι είτε άσπρο, είτε μαύρο, που η πολιτική ορθότητα κρύβει τον χειρότερο φανατισμό. Που δεν τολμά κανείς να κάνει μια νηφάλια τοποθέτηση, γιατί κινδυνεύει να τον κατασπαράξουν οι κυνηγοί μαγισσών. Συμφωνώ. Ο όρος "άθεος" έχει και αυτός όμως ένα σκοπό και ένα ρόλο, ειδικά για τους θεϊστές. Όταν με ρωτάνε αν είμαι άθεος, τους λέω "για σένα, είμαι. Για μένα, δεν είμαι." Ο Ντοκινς σαν επιστήμονας,συγγραφεας κτλ και σαν ένα ατομο που τα φωτα της δημοσιότητας είναι στραμμενα πανω του επρεπε να είναι προσεκτικος στις δηλωσεις του.Κανοντας δηλωσεις σαν τις παραπανω χανει το κυρος του και κατανταει γελοιος.Δεν υπαρχει ηπια παιδεραστια ουτε ολιγον παιδεραστης.Επρεπε να καταδικασει κάθε είδους παιδεραστια και όχι να λεει σαχλαμαρες,προφανως για να τραβηξει τα φωτα της δημοσιότητας για αλλη μια φορα πανω τουΕχει αναρωτηθεί σε ένα μικρο παιδι η 'ηπια παιδοφιλια' τι ψυχικα τραυματα μπορει να του αφησει και το πως μπορει να του καταστρεψει τη ζωη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις