zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 μα και να ασχοληθει με τις θρησκειες δεν θα βρει ΔΕΔΟΜΕΝΑ χειροπιαστα που να αποδεικνυουν την υπαρξη καποιου θεου. Να ασχοληθεί η επιστήμη με τι; Με το πώς φτιάχτηκε ο κόσμος σε 7 μέρες ας πούμε; Σε όσα μηνύματα έχω γράψει εδώ δεν έχω μιλήσει σε κανένα για θρησκείες! Γιατί επιμένετε να μου λέτε για θρησκείες;
Ultimategr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τώρα δηλαδή θα πρέπει να ψάξω να μάθω ποιοι είναι οι Peter Saunders και Peter Watt. Ή μήπως έπρεπε να τους γνωρίζω τους κυρίους; Γιατί δεν μου έδωσες πάλι λινκ με γουγλη και αναζήτηση των ονομάτων τους; Θα μας δώσεις επιτέλους πηγή με τα λεγόμενα του Ντόκινς, ή θα βασιζόμαστε σε αερολογίες τι έχει πει (επακριβώς) για να αξίζει τον χαρακτηρισμό του παιδεραστή που του έδωσες; Μου το έκανε συχνά η μάνα μου με μπατονέτες. Τελευταία φορά που το επιχείρισε, ετοιμαζόμουν να βγω έξω και είχα αργήσει και έρχεται χωρίς να το καταλάβω και με μπατονέτα μου κάνει σταυρό στο μέτωπο. Το ρημάδι δεν έβγαινε με τίποτα αν δεν έπλενα τη φάτσα, και η μάνα να επιμένει να μην πλυθώ και να βγω έτσι έξω καταμεσήμερο. Το τι βρισίδι άκουσε, ποτέ μου δεν την σκυλόβρισα έτσι, δηλώνοντάς της ότι μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, αν με ξαναμπερδέψει στις μαλακίες της θα κάνει χρόνια να με ξαναδεί σπίτι της. Δεν το ξαναδοκίμασε, αν και πέρσυ στην Ανάσταση τραβήξαμε γερό καβγά να πάω μαζί της στο προαύλιο. Φυσικά και πήγε μόνη της... Δεν τον χαρακτηρισα ποτε παιδεραστή,αυτα τα βγαζεις εσυ από το μυαλο σου,αλλα αντιθέτως ειπα ότι με τις δηλωσεις του υπερασπιστηκε την 'ηπια΄ παιδοφιλια ενώ επρεπε να την καταδικασει.Διευκρινιστικες δηλωσεις αν εκανε εκ των υστερων και μετα τον τεραστιο σαλο που προκληθηκε δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.Η συνεντευξη δοθηκε στο περιοδιοκο titmes 2-3 χρονια πριν περιπου ψαξε και βρες την. Οσο για το google το παρεθεσα γιατι ανεφερες για τα link που παρεθεσα δεν είναι σοβαρη πηγη,για να δειξω ότι πολλες ιστοσελίδες όχι μονο ελληνικες αλλα και ξενες εχουν αναπαραγει τις δηλωσεις του. Edit:Ολοκληρη η συνεντευξη του είναι εδώ http://www.thetimes.co.uk/tto/magazine/article3858647.ece πρεπει να εισαι συνδρομητής στο περιοδικο για να την διαβασεις,ωστοσο πολλες ιστοσελίδες την εχουν αναπαραγει αυτουσια. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από Ultimategr
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ε Γιατί αυτό είναι το θέμα. Εσύ που αναφέρεσαι; μην μου πεις Γενικά
RottenLungs Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγω είμαι άθεος γιατι πολυ απλα δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα που δεν μπορεί να αποδειχθεί γενικότερα. Δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω (Αν αποδειχθεί, φαντάζομαι θα το βγάλουν σε κανα έκτακτο δελτίο, με τον πάπα στο background να μας μαλώνει που μας τα'λεγε). Η αλήθεια είναι οτι δεν θα με χάλαγε να υπήρχε θεός (και λίγη μαγεία στυλ Άρχοντα, ΟΧΙ στυλ Harry, too much), γιατι πολυ απλα η μαυρίλα και το παντοτινό ΤΕΛΟΣ που πιθανότατα έρχεται μετα το θάνατο, θα ήταν κάτι σε στυλ κήπο, με λουλουδάκια κτλ. Ποιος ηλίθιος θα διάλεγε το πρώτο; Επίσης δεν με ενδιαφέρει να κάνω και τους άλλους άθεους. Δεν με νοιάζει πραγματικά καθόλου. Ούτε τους θεωρώ απαραίτητα ηλίθιους. Πολλές φορές κάτι το κάνεις απλα ωςε συνήθεια ή επειδή πολυ απλα δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Αν κάποιος πίστευε στον Γκάνταλφ, απλα θα του χαμογελούσα και θα τον χτύπαγα φιλικά στην πλάτη, όπως κάνω και στους γονείς/θείους μου το Πάσχα (τότε αφινιάζουν πιο πολυ). Με το να τους πρήζω, το μόνο που θα κερδίσω, θα είναι να τους μαυρίσω την ψυχή και να γίνω αντιπαθητικός (το έκανα μικρός και μετα τα έβαζα με τον εαυτό μου που χάλαγα οικογενειακές στιγμές για κάτι αρχαία παραμύθια). Ασε που ξέρω κάτι βασανισμένα πλάσματα που άμα τους έπαιρνα το τελευταίο τους στήριγμα,τον θεό, στην κυριολεξία θα πήδαγαν απο το μπαλκόνι. 5
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 O Nτοκινς είναι και υπερασπιστης της παιδοφιλίας http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/richard-dawkins.html http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4050.html http://www.koolnews.gr/extras/diashmos-syggrafeas-yperaspizetai-thn-paidofilia-epishmainontas-oti-den-prokalei-monimh-vlavh/ Δεν τον χαρακτηρισα ποτε παιδεραστή,αυτα τα βγαζεις εσυ από το μυαλο σου,αλλα αντιθέτως ειπα ότι με τις δηλωσεις του υπερασπιστηκε την 'ηπια΄ παιδοφιλια ενώ επρεπε να την καταδικασει.Διευκρινιστικες δηλωσεις αν εκανε εκ των υστερων και μετα τον τεραστιο σαλο που προκληθηκε δεν εχει κανενα απολυτως νοημα.Η συνεντευξη δοθηκε στο περιοδιοκο titmes 2-3 χρονια πριν περιπου ψαξε και βρες την. Οσο για το google το παρεθεσα γιατι ανεφερες για τα link που παρεθεσα δεν είναι σοβαρη πηγη,για να δειξω ότι πολλες ιστοσελίδες όχι μονο ελληνικες αλλα και ξενες εχουν αναπαραγει τις δηλωσεις του. Edit:Ολοκληρη η συνεντευξη του είναι εδώ http://www.thetimes.co.uk/tto/magazine/article3858647.ece πρεπει να εισαι συνδρομητής στο περιοδικο για να την διαβασεις,ωστοσο πολλες ιστοσελίδες την εχουν αναπαραγει αυτουσια. Δήλωσες ότι είναι υπερασπιστής της παιδοφιλίας. Η συνέντευξη, που ποτέ σου δεν διάβασες αλλά βασίστηκες σε αναδημοσιεύσεις κωλομπλογκς εδώ https://richarddawkins.net/2013/09/the-world-according-to-richard-dawkins-the-times/ Βαριέμαι να μεταφράζω. Υπερασπιστή της παιδοφιλίας που τον έβγαλες πουθενά δεν τον βλέπω. Μάλιστα σε κάποια στιγμή υποστηρίζει και την Εκκλησία σε κατηγορίες που της έχουν δώσει για παιδόφιλους παπάδες.
Ultimategr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δήλωσες ότι είναι υπερασπιστής της παιδοφιλίας. Η συνέντευξη, που ποτέ σου δεν διάβασες αλλά βασίστηκες σε αναδημοσιεύσεις κωλομπλογκς εδώ https://richarddawkins.net/2013/09/the-world-according-to-richard-dawkins-the-times/ Βαριέμαι να μεταφράζω. Υπερασπιστή της παιδοφιλίας που τον έβγαλες πουθενά δεν τον βλέπω. Μάλιστα σε κάποια στιγμή υποστηρίζει και την Εκκλησία σε κατηγορίες που της έχουν δώσει για παιδόφιλους παπάδες. Nαι ακριβως,ποτε δεν τον ειπα παιδεραστή αλλα υπεραστπιστη της παιδοφιλίας,εντελως διαφορετικο το ένα από το άλλο. Αποψη μου είναι ότι σε τετοια ευαίσθητα θεματα πρεπει ο καθενας να είναι πολύ προσεκτικος στις δηλωσεις του. Η παιδοφιλια δεν παυει να είναι ένα από τα χειροτερα εγκληματα ειτε εγινε πριν 40 χρονια,ειτε τωρα,ειτε από αθεο,ειτε από ιερεα κτλ. But the other point is that because the most notorious cases of paedophilia involve rape and even murder, and because we attach the label ‘paedophilia’ to the same things when they’re just mild touching up, we must beware of lumping all paedophiles into the same bracket.” Για μενα το ιδιο είναι.Η παιδεραστια δεν χωριζεται σε ελαφρια και βαρια.Απλα απαράδεκτος. ΥΓ:Αν ο οποισδηποτε κανει στο παιδι μου αυτό που εκαναν στον Ντοκινς θα βρεθει επιτοπου δυο μετρα κατω από το χωμα.
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Nαι ακριβως,ποτε δεν τον ειπα παιδεραστή αλλα υπεραστπιστη της παιδοφιλίας,εντελως διαφορετικο το ένα από το άλλο. Αποψη μου είναι ότι σε τετοια ευαίσθητα θεματα πρεπει ο καθενας να είναι πολύ προσεκτικος στις δηλωσεις του. Η παιδοφιλια δεν παυει να είναι ένα από τα χειροτερα εγκληματα ειτε εγινε πριν 40 χρονια,ειτε τωρα,ειτε από αθεο,ειτε από ιερεα κτλ. Για μενα το ιδιο είναι.Η παιδεραστια δεν χωριζεται σε ελαφρια και βαρια. ΥΓ:Αν ο οποισδηποτε κανει στο παιδι μου αυτό που εκαναν στον Ντοκινς θα βρεθει επιτοπου δυο μετρα κατω από το χωμα. Κάποτε όμως ήταν φυσιολογική.Ο Ντόκινς αναφέρθηκε στο παρελθόν του. Τότε που δεν διώκονταν όπως σήμερα. Αυτό που λέει βασικά είναι ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε παρελθοντικές πράξεις με σημερινά δεδομένα. Και ότι κάτι καλοπροαίρετο ίσως, με τα σημερινά δεδομένα μπορεί να χαρακτηριστεί παιδοφιλία, ακόμα και αν ο θύτης δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό προσπαθεί να πει, ότι σήμερα μια χειρονομία κάποιου μπορεί να παρεξηγηθεί και να του μείνει η μουτζούρα του παιδόφιλου μια ζωή. Παρόλο που ο ίδιος δεν είναι και ούτε τέτοια πρόθεση είχε, ούτε επηρέασε αρνητικά το παιδί. Αλλά η ζωή του θα καταστραφεί για πάντα. Γιατί εγώ τις διάβασα τις δηλώσεις του και κατάλαβα το νόημα των όσων ήθελε να πει. Αυτό εννοεί με "ήπια παιδοφιλία", να μην μπαίνει η ρετσινιά του παιδόφιλου σε τέτοιες περιπτώσεις. Γιατί κάποιες από αυτές μπορεί είτε να παρεξηγήθηκαν, είτε επίτηδες να κατηγορήθηκαν ψευδώς, είτε να έγιναν μη κακοπροαίρετα. Και μια που είπες για δυο μέτρα κάτω από το χώμα, αν μια δασκάλα στο σχολείο κατηγορήσει για παιδόφιλο τον νηπιαγωγό του γιου σου, γιατί τον είδε σε περίεργες στιγμές με τον γιο σου, να του χαιδεύει τα μπουτάκια μέχρι τα ευαίσθητά του σημεία και να τον φιλά, τι θα κάνεις; Φαντάσου τώρα να είχε πέσει ο γιος σου και να έκλαιγε και ο νηπιαγωγός του να τον είχε πάρει αγκαλιά για να τον ηρεμήσει και να του χάιδευε το ποδαράκι να περάσει ο πόνος δίνοντάς του και δυο φιλάκια στο μέτωπο.
Ultimategr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καταρχας δεν θα δρουσα εν βρασμω ψυχης.Θα ερευνουσα την υποθεση,θα ρωτουσα το ιδιο μου το παιδι να μου πει τι συνεβει,επισης θα προσπαθουσα να συλλεξω και άλλες μαρτυριες.Συνηθως οι παιδοφιλοι είναι τοσο αρρωστοι που από μονοι τους προδίδονται(πχ ο παιδοφιλος που ειχαν συλλαβει τωρα τελευταια). Όπως και στην περιπτωση του Ντοκινς ο δάσκαλος το ειχε κανει και σε αλλα παιδια.Ενας παιδαγωγος ο οποιος είναι υπεύθυνος όχι μονο για την μορφωση αλλα και για την διαμορφωση αθωων μικρων παιδικων ψυχων πρεπει να είναι ιδιαιτερα προσεκτικος οσο αφορα τις χειρονομιες του με τα παιδια. Αλλα αν ειχα αποδειξεις εννοείται ότι στην καλυτερη περιπτωση θα του εσπαγα και τα δυο του τα χερια πριν τον παραδοσω στην αστυνομια.Οι ποινες πρεπει να γινουν πιο αυστηρες καθως οι τωρινες αποτελουν είναι αρκετα ελαστικες,ευτυχως που υπαρχει και ο κωδικας τιμης των φυλακισμένων που ξερουν πως να τους τακτοποιουν......... Στην συγκεκριμμενη περιπτωση πιστευω σωφρονιστηκε http://www.tribune.gr/world/news/article/30243/pederastis-viastike-epanilimmena-apo-sigkratoumenous-tou.html πηρε αυτό που του αξιζε.
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καταρχας δεν θα δρουσα εν βρασμω ψυχης.Θα ερευνουσα την υποθεση,θα ρωτουσα το ιδιο μου το παιδι να μου πει τι συναιβει,καθως θα προσπαθουσα να συλλεξω και άλλες μαρτυριες.Συνηθως οι παιδοφιλοι είναι τοσο αρρωστοι που από μονοι του προδίδονται(πχ ο παιδοφιλος που ειχαν συλλαβει τωρα τελευταια). Όπως και στην περιπτωση του Ντοκινς ο δάσκαλος το ειχε κανει και σε αλλα παιδια.Ενας παιδαγωγος ο οποιος είναι υπεύθυνος όχι μονο για την μορφωση αλλα και για την διαμορφωση αθωων μικρων παιδικων ψυχων πρεπει να είναι ιδιαιτερα προσεκτικος οσο αφορα τις χειρονομιες του με τα παιδια. Αλλα αν ειχα αποδειξεις εννοείται ότι στην καλυτερη περιπτωση θα του εσπαγα και τα δυο του τα χερια πριν τον παραδοσω στην αστυνομια.Οι ποινες πρεπει να γινουν πιο αυστηρες καθως οι τωρινες αποτελουν είναι αρκετα ελαστικες,ευτυχως που υπαρχει και ο κωδικας τιμης των φυλακισμένων που ξερουν πως να τους τακτοποιουν......... Στην συγκεκριμμενη περιπτωση πιστευω σωφρονιστηκε http://www.tribune.gr/world/news/article/30243/pederastis-viastike-epanilimmena-apo-sigkratoumenous-tou.html πηρε αυτό που του αξιζε. Πολύ αργά, η ρετσινιά του παιδόφιλου έμεινε ήδη στον νηπιαγωγό που έχασε και τη δουλειά του. Και λόγω της κατηγορίας, αν και αθωώθηκε, δεν ξαναβρίσκει δουλειά στο αντικείμενό του. Φάκελο θα έχει μια ζωή, και πάλι σχετα κε την αθώωση, που θα τον συνοδεύει πάντα και πάντα θα τον υποψιάζονται.Δεν μιλάμε για την ελληνική κοινωνία που ο νηπιαγωγός θα ήταν δημόσιος υπάλληλος και μόνο η φυλακή θα τον έκανε να χάσει τη δουλειά του. Τώρα είδα το λινκ. Ωραία, οφθαλμοί αντί οφθαλμού και όλα τα δόντια αντί οδόντος. Να υποθέσω ότι θεωρείς τον εαυτό σου και χριστιανό. Να γελάσω τώρα ή αργότερα; Γιατί ασχολούμαι; Κοίτα που θα προσθέσω και θεέ μου...,
Ultimategr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Πολύ αργά, η ρετσινιά του παιδόφιλου έμεινε ήδη στον νηπιαγωγό που έχασε και τη δουλειά του. Και λόγω της κατηγορίας, αν και αθωώθηκε, δεν ξαναβρίσκει δουλειά στο αντικείμενό του. Φάκελο θα έχει μια ζωή, και πάλι σχετα κε την αθώωση, που θα τον συνοδεύει πάντα και πάντα θα τον υποψιάζονται. Δεν μιλάμε για την ελληνική κοινωνία που ο νηπιαγωγός θα ήταν δημόσιος υπάλληλος και μόνο η φυλακή θα τον έκανε να χάσει τη δουλειά του. Τώρα είδα το λινκ. Ωραία, οφθαλμοί αντί οφθαλμού και όλα τα δόντια αντί οδόντος. Να υποθέσω ότι θεωρείς τον εαυτό σου και χριστιανό. Να γελάσω τώρα ή αργότερα; Γιατί ασχολούμαι; Κοίτα που θα προσθέσω και θεέ μου..., Ο παιδοφιλος που συλλαβαν τωρα τελευταια ειχε βιασει ένα μικρο κοριτσακι,εκκρεμουσεη δικογραφια,δεν ειχε εκδικαστεί η υποθεση και συνεχιζε το εργο του ακάθεκτος.Ρωτουσε μαλιστα τους αστυνομικούς τι ωρα θα τελειωσει η ανακριση γιατι εχει και δουλειες! Ο άλλος παιδοφιλος που 'βιασε'-κακοποιηση-αφησε σχεδόν φυτο τη μικρη Μυρτω(αραγε την θυμαται κανεις?) είναι στη φυλακη,εχει το κρεβατι του,το φαγητο του,την τηλεοραση του ενω η ζωη του κοριτσιού κατασταφηκε,η οικογενεια της το ιδιο οικονομικα και όχι μονο,ταλαιπωρουνται,κτλ. Εφόσον σε αυτές τις αποδεδειγμένες περιπτώσεις 'σκληρων'-διεστραμμένων παιδοφιλων δεν υπαρχει δυστυχως η θανατικη ποινη και οι ποινες δεν είναι αρκετα αυστηρες ευτυχως που υπαρχει και ο κωδικας τιμης των φυλακισμένων. Και στην συγκεκριμμενη περιπτωση του link ηταν το λιγοτερο που μπορουσαν να του κανουν καθως βιασε και κακοποιησε ένα μωρο πραγμα το οποιο και ο ιδιοw παραδεχτηκε. ΥΓ:Ειμαι Χριστιανος Ορθόδοξος(προσπαθω τουλάχιστον).Δεν πειραζω κανενα,σεβομαι τους συνανθρωπους μου και απαιτω και αυτοι να με σεβονται αλλα αν καποιος πειραξει χωρις λογο εμενα ή την οικογενεια μου δεν θα κατεβασω τα παντελόνια,ουτε θα γυρισω και το άλλο μαγουλο.
Aztec Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αντε και βρεθηκε οτι κάποιος μας δημιούργησε ... πέφτει ας πουμε μια πλάκα απο τον ουρανό κάποια στιγμή και λέει εγω ο Θεός σας δημιούργησα.Απλα δεν διαφέρετε απο τα αλλα ζώα είστε απλα πολυ πιο έξυπνοι. Και τι έγινε. Προσωπικά αν μου έλεγαν θες να μάθεις ποιος μας δημιούργησε η που βρίσκεται μια διαστρική πύλη για ένας πλανητη με διαγαλαξισκες αμαζονες κουκλαρες θα επέλεγα το δευτερο . Το σημαντικό ερωτημα είναι αν υπάρχει κατι μετά τον θάνατο. Ακομα και αν αποτελεί μια θεωρία αφθαρσίας της ψυχής και πνεύματος οπως και της ύλης
Anorymous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Really? να ξεκολλησει η επιστημη? Η οποια βασιζεται σε δεδομενα? Τι αλλο θα ακουσουμε! δεν ειναι ντεφακτο αυτο θελω να πω οτι αλλα ηξεραν οι αρχαιοι για το ατομο και αλλα εμεις ή παρα πολλα που νομιζαμε οτι ισχυουν τωρα με την κβαντομηχανικη δεν ισχυουν. Με αλλα λογια μπορει στο μελλον οι επιστημονες να αποδειξουν οτι δεν υπαρχει θεος ή προς εκπληξη τους οτι υπαρχει θεος ή εσθω μια ανωτερη δυναμη οπως αφησε πχ υπονοουμενο το τελος του ΜΙΒ.
michael92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 θα στο θεσω αλλιως ,μπορει επιστημονικα να αποδειξει την μη υπαρξη? αν οχι τοτε τα παντα ειναι ακαδημαικες αρλουμπες , οπως αλλωστε γινεται και με τις εικασιες που μπορει καποιος να τις αγνοα ή να τις πιστευει ωστοσο μοιαζουμε ολοι αστειοι γιατι αναλωνομαστε να διορθωσουμε ή να επικρινουμε τους αλλους παρα να αυτοβελτιωθουμε. Hitchen's razor
Linus_Lost Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το καλυτερο που ακουσα ηταν απο κοπελα 22 χρονων... Το φως της λαμπαδας, που το περνουν στα σπιτια και αναβουν καντηλια, επειδη ειναι αγιο δεν μπορει να καψει τιποτα. Και της λεμε ξερεις ποσα σπιτια ή μαλλια εχουν καει απο αυτο? Αλλα μας ελεγε οτι κανουμ λαθος. Εκει τερματιζεις οποιαδηποτε κουβεντα με τετοια ατομα. Δυστυχως το επιπεδο των φανατικων χριστιανων ειναι κατω του μεσου ορου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις