Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ να μπει κ η κατηγορία Anti-Religious Atheists ή αλλιώς οι ''Τοξοβολικοί''.Είμαστε πολλοί κ θα σας πάρουμε τα βρακιά όταν γίνω ο νέος σας Πρωθυπουργός.

Θα ηθελες γατακι οταν ιδρυσω το "δωρεαν σιλικονη για ολες τις γυναικες" ουτε εσυ δεν θα σε ψηφισεις

• Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κλείσει,το 2035 θα είμαι ο πρώτος γκέι Πρωθυπουργός σας.Δεν παρακολουθείς το ινσο.

Στο θέμα μας.Κάτω οι ντειστικές προπαγάνδες.Θάνατος στην καρκινάρα των δογμάτων.Στόχος μας οι θρησκείες να περάσουν στην λήθη της ανθρώπινης ιστορίας.

*Μη με δώσει κανείς στον Ινδό γιατί τον κόβω να μην μου μιλάει για κανα τρίμηνο αν με διαβάσει.Βρίσκεται σε Σιχιστικό αμόκ αυτή την περίοδο.Κάνω υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κλείσει,το 2035 θα είμαι ο πρώτος γκέι Πρωθυπουργός σας.Δεν παρακολουθείς το ινσο.

Στο θέμα μας.Κάτω οι ντειστικές προπαγάνδες.Θάνατος στην καρκινάρα των δογμάτων.Στόχος μας οι θρησκείες να περάσουν στην λήθη της ανθρώπινης ιστορίας.

*Μη με δώσει κανείς στον Ινδό γιατί τον κόβω να μην μου μιλάει για κανα τρίμηνο αν με διαβάσει.Βρίσκεται σε Σιχιστικό αμόκ αυτή την περίοδο.Κάνω υπομονή.

Καλα εσυ το λαλησες. Συγνωμη κιολας αλλα τα ακρα φερνουνε συμφορα. Αν υπαρχει ισσοροπια και σεβασμος ολα ειναι καλα. Στο χερι ειναι και των 2 πλευρων. Κανεις να μην ενοχλει κανεναν και ολα ειναι ενταξει. Οτι δε σε πειραζει δεν το πειραζεις. Ακομα και αν σε πειραξει καποιος μπορεις να το πεις με ωραιο τροπο. Αν τωρα ειναι κρετινος δεν φταιει κανεις ....Πολιτισμος μαι φριεντ :)

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ να μπει κ η κατηγορία Anti-Religious Atheists ή αλλιώς οι ''Τοξοβολικοί''.Είμαστε πολλοί κ θα σας πάρουμε τα βρακιά όταν γίνω ο νέος σας Πρωθυπουργός.

Ολοι κατι λεγαν και ο παπας το "κυριε ελεησον"

Δημοσ.

Άλλο ο ντεϊσμός κι άλλο η θρησκεία. Ο ντεϊσμός θεωρεί ότι ο κόσμος φτιάχτηκε από θεό, αλλά δεν παρεμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

το big bang ήταν το πυροκλάνι του θεού (όπως το λένε οι διάφοροι πιστοί) ή κάποιου υπέρτατου όντος, είχε φάει φακές 

αν είχε φάει κρέας εκείνη τη μέρα δε θα αεριζόταν 

Δημοσ.

Εννοείς αντιθειστής (antitheism

Δημοσ.

Ο παιδοφιλος που συλλαβαν τωρα τελευταια ειχε βιασει ένα μικρο κοριτσακι,εκκρεμουσεη δικογραφια,δεν ειχε εκδικαστεί η υποθεση και συνεχιζε το εργο του ακάθεκτος.Ρωτουσε μαλιστα τους αστυνομικούς τι ωρα θα τελειωσει η ανακριση γιατι εχει και δουλειες!

Ο άλλος παιδοφιλος που 'βιασε'-κακοποιηση-αφησε σχεδόν φυτο τη μικρη Μυρτω(αραγε την θυμαται κανεις?) είναι στη φυλακη,εχει το κρεβατι του,το φαγητο του,την τηλεοραση του ενω η ζωη του κοριτσιού κατασταφηκε,η οικογενεια της το ιδιο οικονομικα και όχι μονο,ταλαιπωρουνται,κτλ.

Εφόσον σε αυτές τις αποδεδειγμένες περιπτώσεις 'σκληρων'-διεστραμμένων παιδοφιλων δεν υπαρχει δυστυχως η θανατικη ποινη και οι ποινες δεν είναι αρκετα αυστηρες ευτυχως που υπαρχει και ο κωδικας τιμης των φυλακισμένων.

Και στην συγκεκριμμενη περιπτωση του link ηταν το λιγοτερο που μπορουσαν να του κανουν καθως βιασε και κακοποιησε ένα μωρο πραγμα το οποιο και ο ιδιοw παραδεχτηκε.

ΥΓ:Ειμαι Χριστιανος Ορθόδοξος(προσπαθω τουλάχιστον).Δεν πειραζω κανενα,σεβομαι τους συνανθρωπους μου και απαιτω και αυτοι να με σεβονται αλλα αν καποιος πειραξει χωρις λογο εμενα ή την οικογενεια μου δεν θα κατεβασω τα παντελόνια,ουτε θα γυρισω και το άλλο μαγουλο.

Χριστιανός ορθόδοξος!

:blink:

Δημοσ.

Χριστιανός ορθόδοξος!

Το προβλημα που ειναι? Απο την μια οι αποψεις διχαζουν αλλα απο την αλλη δεν ξερεις τι να κανεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ! Αλλα απο την αλλη αν εισουν πατερας δεν ξερει τι θα μπορουσες να εκανες για το παιδι σου. Εδω ενα παιδακι μου φερανε και επαιζα μαζι του (3 ετων) και ειμαι 25. Οχι να μου πειραξουνε το ιδιο μου το παιδι. Δεν ξερω τι θα γινοταν και δεν θελω να το μαθω.Σιγουρα δεν θα το σκοτωνα. Και ναι ειμαι Χριστιανος και ναι ας κριθω για αυτο. Απλα βαρεθηκα καποια πραγματα και με τους δηθεν αθεους και με τους δηθεν Χριστιανους που μου λενε π.χ σκοτωμα και απο την αλλη μου πανε εκκλησια. Η θα ξεκαθαρισουνε τι θελει ο καθενας μεσα του η να σταματησουν να μιλανε....

Δημοσ.

Χριστιανός ορθόδοξος!

Ναι ετσι είμαι και σε οποιον αρεσω.Δεν ισχυριστηκα ότι είμαι τελειος,ουτε θρησκόληπτος.

Πιστευω στον Χριστο,αλλα σεβομαι και ολους τους αλλους Μουσουλμάνους κτλ.

Και στην τελικη δεν θα απολογηθω σε κανενα για την πιστη μου.

Γενικα τωρα τελευταια είναι πολύ της μοδας η αναφορα σε χριστιανοταλιμπαν,αλλα αντιθέτως εγω βλεπω μια επιθεση και ειρωνικη συμπεριφορα σε οσους πιστευουν από 'αθεους τζιχαντιστες'. 

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα που ειναι? Απο την μια οι αποψεις διχαζουν αλλα απο την αλλη δεν ξερεις τι να κανεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ! Αλλα απο την αλλη αν εισουν πατερας δεν ξερει τι θα μπορουσες να εκανες για το παιδι σου. Εδω ενα παιδακι μου φερανε και επαιζα μαζι του (3 ετων) και ειμαι 25. Οχι να μου πειραξουνε το ιδιο μου το παιδι. Δεν ξερω τι θα γινοταν και δεν θελω να το μαθω.Σιγουρα δεν θα το σκοτωνα. Και ναι ειμαι Χριστιανος και ναι ας κριθω για αυτο. Απλα βαρεθηκα καποια πραγματα και με τους δηθεν αθεους και με τους δηθεν Χριστιανους που μου λενε π.χ σκοτωμα και απο την αλλη μου πανε εκκλησια. Η θα ξεκαθαρισουνε τι θελει ο καθενας μεσα του η να σταματησουν να μιλανε....

Γιατί μυγιάστηκες, double account;

Και όποιος δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος δεν δηλώνει ότι σίγουρα στην καλύτερη θα του έσπαγε τα δυο χέρια και πόδια.

Το εν βρασμώ ψυχής το καταλαβαίνω, το "σίγουρα στην καλύτερη" και να δηλώνεις θεοσεβούμενος το ένα ανατρέπει το άλλο.

Εξάλλου εδώ είναι η κόλαση, ο παράδεισος είναι μετά θάνατον.

Αν σου κακοποιήσουν το παιδί, είναι δοκιμασία που ο Θεός αποφάσισε να στείλει και σε εσένα και στο παιδί σου.

Σύμφωνα με τις διαταγές της θρησκείας σου που δηλώνεις, πρέπει να επωμιστείς τις συνέπειες και τη δοκιμασία.

Με τον ίδιο τρόπο που καθημερινά χιλιάδες παιδιά στον κόσμο πεθαίνουν από ασιτία. Στο δικό σου έλαχε η κακοποίηση.

Έτσι ήθελε ο Θεός και ο Θεός ήθελε ο θύτης να ζήσει.

Ποιος είσαι εσύ που θα πας κόντρα στο λόγο και θέληση του Θεου;

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείς αντιθειστής (antitheism

Nope.Εννοώ Anti-religious μέχρι το κόκκαλο.Μίσος για τις θρησκείες πως το λένε.Καταστροφή,στάχτη κ μπούρμπερι.Το atheist  ως 2ο designation απλά για να φαίνομαι πιο πολιτισμένος.Έχω κ ένα ιματζ.

Άλλο ο ντεϊσμός κι άλλο η θρησκεία. Ο ντεϊσμός θεωρεί ότι ο κόσμος φτιάχτηκε από θεό, αλλά δεν παρεμβαίνει.

Παπαριές κ ο ντεισμός.Αλλά το ultimate μίσος στα δόγματα.Αυτά τα μισούμε κ θέλουμε να τα δούμε να ξεψυχάνε,να πνίγονται στο αίμα τους κ γω να εκσπερματώνω σκυλεύοντας τα νεκρά κουφάρια τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...