GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Είπαμε 100% χριστιανός ή δεν υπάρχει ή είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει.Μίλησε κανείς για 100%; Ούτε το 5% δεν τηρούν αλλά δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι. Το βρήκαμε τώρα, πήρε ο καθένας τη θρησκεία της χώρας που έτυχε να γεννηθεί, την προσάρμοσε στα μέτρα και στα σταθμά του και δηλώνει "χριστιανός ορθόδοξος". Όσο εγώ είμαι Αινστάιν, άλλο τόσο και το 99% αυτών που δηλώνουν ορθόδοξοι είναι πράγματι χριστιανοί ορθόδοξοι.
8elwADSL Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Είπαμε 100% χριστιανός ή δεν υπάρχει ή είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει. Οπότε η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών είναι αιρετικοί έχουν προσαρμόσει τη θρησκεία κατά το δοκούν. 3
tritonas00 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτά τα μισούμε κ θέλουμε να τα δούμε να ξεψυχάνε,να πνίγονται στο αίμα τους κ γω να εκσπερματώνω σκυλεύοντας τα νεκρά κουφάρια τους. Α, τερμα ακρο - αλα τζιχαντιστες φαση...
GreyHorse Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οπότε η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών είναι αιρετικοί έχουν προσαρμόσει τη θρησκεία κατά το δοκούν. Προσαρμόζω τη θρησκεία κατά το δοκούν δεν είναι αιρετικός, είναι κάνω όπως με βολεύει και ζω όπως μου αρέσει.
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οπότε η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών είναι αιρετικοί έχουν προσαρμόσει τη θρησκεία κατά το δοκούν. Ναι, βέβαια δεν φταίνε απολύτα αυτοί μιας κ όπως είπα οι ίδιες οι θρησκείες βρίθουν από αντιφάσεις. Από την άλλη ο ίδιος ο πιστός αρνείται να δεχθεί πχ τον πυρήνα του χριστιανισμού. Το παράδειγμα για το οποίο διαπληκτίστηκε ο GreyΗorse είναι χαρακτηριστικό. Υ.Γ. Τον τόξο μη τον λαμβάνει κανείς στα σοβαρά. Κάνει (άθλιο) show-off. Τέτοια posts καλύτερα να λείπουν, δεν προσφέρουν τίποτα στον διάλογο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το παράδειγμα για το οποίο διαπληκτίστηκε ο GreyΗorse είναι χαρακτηριστικό. https://www.youtube.com/watch?v=-pR_kmivD3M
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Υ.Γ. Τον τόξο μη τον λαμβάνει κανείς στα σοβαρά. Κάνει show-off. Μπα.Δλδ οκ για την χιουμοριστική παραστατικότητα μου αλλά όλα κ όλα.Υπάρχουν κ άνθρωποι (κ νομίζω είμαστε κ πολλοί) οι οποίοι είμαστε deeply anti-religious.Δεν μου λένε χριστο,μωαμέθ ή μωυσή οι αβροσύνες απέναντι στα δόγματα. Τους γαμώ τα πρέκια,απλά κ ξάστερα.
chrisxkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 το να μου πεις οτι δεν συμφωνω για αυτο το λογο χωρις να πορωθεις και να με πησεις ποσο λαθος ειμαι που πιστευω το δεχομαι.Ο αντιθετος φανατισμος σε (οχι εσενα απαραιτητα ) εξισωνει στα ματια μου στα ιδιο επιπεδο με τις γιαγιαδες μου κραζουν και τους χαζους με ξυρισμενα κεφαλια που βαρανε gay επειδη η θρησκεια δεν τους δεχεται και τετοιους ανθρωπους δεν χρειαζεται η ανθρωποτητα
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ο αντιθετος φανατισμος σε (οχι εσενα απαραιτητα ) εξισωνει στα ματια μου στα ιδιο επιπεδο με τις γιαγιαδες μου κραζουν και τους χαζους με ξυρισμενα κεφαλια που βαρανε gay επειδη η θρησκεια δεν τους δεχεται και τετοιους ανθρωπους δεν χρειαζεται η ανθρωποτητα Ναι,ναι τέτοιος είμαι αν κ όχι κατα ακριβή αναλογία μιας κ δεν στρέφομαι εναντίον ανθρώπων αλλά εναντίον δογμάτων κ της πολιτικής τους.Είμαι ένας Anti-religious τζιχαντιστής (γουαου νομίζω μόλις είχα στύση καθώς το έγραφα αυτό).Πιστεύω στο μίσος εναντίον των θρησκειών.Στην κοινωνική πόλωση που η συστηματική προπαγάνδα κ ο εξευτελισμός τους μπορεί να φέρει.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ενα science fiction drama που αποδεικνύει κατι μαλιστα.Υπαρχει καποιος ιδιατερος λογος που θα πρεπει να πιστεψω το τι μπορει να λεει σε αυτην την σειρα/ταινια? Ειμαι ανθρωπος που ειχα κολλημα με αστροφυσικη διαστημα κτλ(τωρα πια δεν εχω χρονο και τα εχω παρατησει λιγο) εχω διαβασει βιβλια για το συμπαν στηβεν χωκιν κτλ που θελω να καταληξω? Απο ολα αυτα που διαβασα (περα του δεους,ενθουσιασμου που απεκτησα για το συμπαν) κατεληξα οτι ακομα και πανεξυπνοι ανθρωποι σαν τον χωκιν εχουν βλακωδεις αποψεις και εμμονες πανω σε καποια θεματα δεν ειναι αποκλειστικοτητα του η χριστιανου ή καθε θρησκοληπτου η "βλακεια". Η διαφορα μας ειναι οτι εγω πιστευω στον θεο και ο χωκιν πιστευει οτι θα ερθουν να μας παρουν οι εξωγηινοι και οτι μας παρακολουθουν.Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Δεν ειμαι φανατικος δεν προσβαλω κανεναν αμεσα η εμμεσα ουτε προσπαθω να επιβαλω την αποψη μου σε καποιον, και αν μου πει οτι πιστευει κατι αλλο δεν προσπαθω καν να του δημιουργησω αμφιβολειες για αυτο που πιστευει ειμαστε ελευθερη χωρα και ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι γουσταρει για τους δικους του λογους. Ο φανατισμος ειτε υπερ θρησκειας ειτε κατα της θρησκειας ειναι χαρακτηριστικο καθυστερημενων ανθρωπων. Δευτερο σκελος για ποιον λογο πιστευω στον θεο Πρωτα απο ολα σε ολα αυτα τα μιλιουνια αστεριων εχουμε (μεχρι τωρα) εντοπισει ελαχιστους πλανητες που θα μπορουσαν να φιλοξενησουν ζωη και κανεναν που να εχει οποτε η ζωη σε αλλον πλανητη ειναι τοσο βασιμη οσο ο θεος μου(μεχρι τωρα) (καθως και οι προυποθεσεις για να αναπτυχθει ζωη σε εναν πλανητη ειναι τοσο πολλες που θεωρω απιθανο να βρεθει η να υπαρχει γενικοτερα.) Επεξεργαζομενος ολα αυτα τα δεδομενα και εχωντας στο νου,καθως οτι ειμαστε το μοναδικο(μεχρι τωρα) σκεπτομενο ον σε αυτον τον πλανητη παρολο που εχουμε κοινες ριζες συμφωνα με την θεωρεια της εξελιξης ,και θα μπορουσαν να υπαρχουν πολυ περισσοτερα ειδη σαν τον ανθρωπο, καταληγω στο οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ολη αυτη η μαγεια του συμπαντος της δημιουργιας της γης του ανθρωπου συνεβησαν τυχαια,και δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα αυτα δημιουργηθηκαν για το τιποτα εφοσον σε καποια φαση η ζωη σε αυτον τον πλανητη θα τελειωσει(σε αλλον δεν παμε παιδια καλο το starwars και εγω θα ηθελα να ζησω τετοιες καταστασεις αλλα δυστηχως μην ελπιζετε) ,καθως και το συμπαν θεωριτικα σβηνει Δηλαδή έχεις καθήσει κι έχεις ασχοληθεί με αστροφυσική και εξακολουθείς να πιστεύεις πως κάποιος θεός δημιούργησε το απέραντο αυτό σύμπαν αλλά αποφάσισε για κάποιο λόγο να σπείρει με έμβεια όντα αποκλειστικά το πλανήτη Γη; Άμα αύριο βρεθεί ζωή στην Ευρώπη ή στον Εγκέλαδο; Ή πιάσουμε σήμα από κάποιο μακρινό σύστημα; (Η αναζήτηση μας αυτή εξάλου δεν μετρά πολλές δεκαετίες.)
chrisxkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δηλαδή έχεις καθήσει κι έχεις ασχοληθεί με αστροφυσική και εξακολουθείς να πιστεύεις πως κάποιος θεός δημιούργησε το απέραντο αυτό σύμπαν αλλά αποφάσισε για κάποιο λόγο να σπείρει με έμβεια όντα αποκλειστικά το πλανήτη Γη; Άμα αύριο βρεθεί ζωή στην Ευρώπη ή στον Εγκέλαδο; Ή πιάσουμε σήμα από κάποιο μακρινό σύστημα; (Η αναζήτηση μας αυτή εξάλου δεν μετρά πολλές δεκαετίες.) Ναι αυτο πιστευω στο πρωτο.Το οτι δεν ξερουμε τι υπηρχε πριν το μπιγκ μπανγκ και το οτι αποδεχονται οι επιστημονες οτι δεν θα μαθουμε ποτε δεν σε προβληματιζει καθολου?Το οτι ολοκληρο το τεραστιο συμπαν ηταν συμπιεσμενο σε ενα μικρο σημειο?πως ηταν ,τι υπηρχε για ποσο καιρο(τρις χρονια τετρατις χρονια παραπανω?).Το μετα παλι δεν σε προβληματιζει?Δημιουργηθηκε απο κατι για το οποιο δεν γνωριζουμε απολυτως τιποτα (αφου δεν ισχυαν οι νομοι της φυσικης σε εκεινη την κατασταση).δημιουργηθηκαν ολα αυτα ωστε σε καποια φαση απλα να σβησουν-να πεθανουν τα παντα και να μην υπαρχει τιποτα? Αμα βρεθεί (αλλα solid evidense που τα αποδεχεται σαν αποδειξη ολη η επιστημονικη κοινωνητα οχι τυπου ο Ψ "που θελει να ακουστει το ονομα του" υποθετει η πιστευει οτι υπαρχουν), θα αναθεωρησω θα πω οκ καναμε λαθος και τελος.
alex_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δηλαδή έχεις καθήσει κι έχεις ασχοληθεί με αστροφυσική και εξακολουθείς να πιστεύεις πως κάποιος θεός δημιούργησε το απέραντο αυτό σύμπαν αλλά αποφάσισε για κάποιο λόγο να σπείρει με έμβεια όντα αποκλειστικά το πλανήτη Γη; Άμα αύριο βρεθεί ζωή στην Ευρώπη ή στον Εγκέλαδο; Ή πιάσουμε σήμα από κάποιο μακρινό σύστημα; (Η αναζήτηση μας αυτή εξάλου δεν μετρά πολλές δεκαετίες.) Η επιστήμη πάει μέχρι το big bang. Μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξεράγει και δημιούργησε την ύλη. Πριν / πέρα του big bang όλα παίζουν. Παράλληλα / πολλαπλά σύμπαντα, simulations εξελιγμένων όντων, Θεική / ανώτερη οντότητα, πολλαπλές διαστάσεις whatever. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστροφυσική, και όποιος έχει ασχοληθεί με αυτήν, πρέπει αποκλείει την πιθανότητα μιας "θεϊκής" οντότητας όπως την όρισα σε προηγούμενο Site: ποστ . Ίσα ίσα οι φυσικοί νόμοι που γνωρίζουμε λένε ότι το "κάτι" δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα του "τίποτα". Είναι πολύ λογικό για έναν άνθρωπο να θεωρεί πιο πιθανό το "κάτι" αντί για το "τίποτα" ακόμα και αν θεωρεί πιθανά και τα δύο. (εφόσον το κάτι δεν είναι γκόμενα με 3 βυζιά ή ένας μούσιας με χιτώνα αλλά τα είπαμε αυτά) 3
pournaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η επιστήμη πάει μέχρι το big bang. Μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξεράγει και δημιούργησε την ύλη. Πριν / πέρα του big bang όλα παίζουν. Παράλληλα / πολλαπλά σύμπαντα, simulations εξελιγμένων όντων, Θεική / ανώτερη οντότητα, πολλαπλές διαστάσεις whatever. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστροφυσική, και όποιος έχει ασχοληθεί με αυτήν, πρέπει αποκλείει την πιθανότητα μιας "θεϊκής" οντότητας όπως την όρισα σε προηγούμενο Site: ποστ . Ίσα ίσα οι φυσικοί νόμοι που γνωρίζουμε λένε ότι το "κάτι" δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα του "τίποτα". Είναι πολύ λογικό για έναν άνθρωπο να θεωρεί πιο πιθανό το "κάτι" αντί για το "τίποτα" ακόμα και αν θεωρεί πιθανά και τα δύο. (εφόσον το κάτι δεν είναι γκόμενα με 3 βυζιά ή ένας μούσιας με χιτώνα αλλά τα είπαμε αυτά) Αυτα γιατι τα αποκλειεις;
liakjim Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ίσα ίσα οι φυσικοί νόμοι που γνωρίζουμε λένε ότι το "κάτι" δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα του "τίποτα". Σύμφωνα με την κβαντομηχανική δεν υπάρχει το "τίποτα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις