Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο αθεος παντα χαμενος θα ειναι απεναντι στον πιστο. η πιστη και η θρησκεια ειναι επιπλεον γνωση που ο αθεος αποριπτει 

αν η θρησκεια σημαινει 1+1=3 που ειναι το λαθος και η αθεια 1+1=2 που ειναι το σωστο, ο αθεος δεχεται μονο το 1+1=2 ενω για το 1+1=3 ενω ειναι γνωση αλλα λαθος ο αθεος δεν το δεχεται καν, αρα δεν θελει να ξερει οτι ειναι και αυτο πληροφορια αλλα λαθοσ. ετσι δεν μπορει να κρινει ουτε την θρησκεια αν ειναι λαθοσ, απλα δεν θελει να πιστευει γιατι ετσι. 

απο τι στιγμη που δε βγαινει κανεισ χαμενος απο την πιστη σε κατι ακομα και λαθοσ δεν χανεισ τιποτα να πιστευεις. οι αθεοι εχουν ρεζιλευτει σε ολο τον πλανητη πλεον για τα εγωηστικα τους καυχηματα.

νομιζεισ. σε οποιο μεροσ του κοσμου και να παει ο κοσμοσ θα γραψει 1000 ιερα κειμενα αλλα ολα θα αφορουν εναν θεο. ο θεος αυτοσ ειναι ενιαιοσ παροτι καθε λαοσ τον περιγραφει με διαφορετικο τροπο. 

επιστημονικο βιβλιο γραφει οποιοσ θελει, δεν περναει κανεναν ελεγχο εκτοσ αν εννοεισ papers.

...Δεν έχω λόγια, πραγματικά.

Δεν νομίζω ότι αξίζουν κάποια απάντηση καν όλα αυτά, απλά τρικυμία εν κρανίω

και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που θα μπορούσε να πει κάποιος για να σου αλλάξει άποψη...

"Ο καθένας γράφει ένα επιστημονικό βιβλίο, 1+1=3 είναι γνώση που κακώς απορρίπτεται, οι άθεοι έχουν ρεζιλευτεί πλέον σε όλον τον πλανήτη, όλες οι θρησκείες τον ίδιο θεό ακριβώς περιγράφουν"...απλά δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος.

Παραλήρημα.

• Like 3
  • Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο αθεος παντα χαμενος θα ειναι απεναντι στον πιστο. η πιστη και η θρησκεια ειναι επιπλεον γνωση που ο αθεος αποριπτει

αν η θρησκεια σημαινει 1+1=3 που ειναι το λαθος και η αθεια 1+1=2 που ειναι το σωστο, ο αθεος δεχεται μονο το 1+1=2 ενω για το 1+1=3 ενω ειναι γνωση αλλα λαθος ο αθεος δεν το δεχεται καν, αρα δεν θελει να ξερει οτι ειναι και αυτο πληροφορια αλλα λαθοσ. ετσι δεν μπορει να κρινει ουτε την θρησκεια αν ειναι λαθοσ, απλα δεν θελει να πιστευει γιατι ετσι.

απο τι στιγμη που δε βγαινει κανεισ χαμενος απο την πιστη σε κατι ακομα και λαθοσ δεν χανεισ τιποτα να πιστευεις. οι αθεοι εχουν ρεζιλευτει σε ολο τον πλανητη πλεον για τα εγωηστικα τους καυχηματα.

νομιζεισ. σε οποιο μεροσ του κοσμου και να παει ο κοσμοσ θα γραψει 1000 ιερα κειμενα αλλα ολα θα αφορουν εναν θεο. ο θεος αυτοσ ειναι ενιαιοσ παροτι καθε λαοσ τον περιγραφει με διαφορετικο τροπο.

επιστημονικο βιβλιο γραφει οποιοσ θελει, δεν περναει κανεναν ελεγχο εκτοσ αν εννοεισ papers.

rofltank_by_tailsfan97-d3lcuq8.gif

• Like 12
Δημοσ.

ειναι παντως πραγματι αστειο οτι  ολοι προσπαθουν να πεισουν για το δικαιο τους ,απλα εγω περιοριζομαι να πω οτι και η υπεριωδης ακτινοβολια δεν ειναι ορατη αλλα υπαρχει, το ερωτημα που παραμενει ,εφοσον κανεις δεν αποδειξε την μη υπαρξη ή την υπαρξη τι μας κανει εγωιστικα να ειμαστε βεβαιοι για το τι λεμε....

Βλέπεις όμως τα αποτελέσματα της. Κάνεις μια υπόθεση, λες αυτό υπάρχει και έχει αυτές τις ιδιότητες και αν τελικά δεις ότι ισχύει η υπόθεση σου, λες υπάρχει. 

Υπαρκτό δεν είναι μόνο αυτό που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας.

Αυτό σε καμιά περίπτωση όμως δεν σημαίνει ότι αν κάτι δεν μπορούμε να το δούμε, έχει

και 50% πιθανότητα να υπάρχει. Την ύπαρξη του θεού δεν την απορρίπτει κάποιος επειδή απλά δεν γουστάρει. Έγινε μια υπόθεση και αποδείχτηκε ότι η υπόθεση αυτή δεν ισχύει. Καμιά από τις ιδιότητες, ικανότητες κτλ. που του προσδίδουν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Είναι σαν να λέω εγώ ότι πάντα δίπλα μου είναι ένας αόρατος ροζ ελέφαντας. Δεν σημαίνει ότι αυτό το πράγμα είναι 50% πιθανό να υπάρχει όντως, και 50% να κάνω λάθος μιας και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν είναι όντως δίπλα μου ή όχι.

Αν αντίθετα πω "η ραδιενέργεια δεν υπάρχει αφού δεν την βλέπω", θα είμαι λάθος γιατί μπορώ πολύ εύκολα να διαπιστώσω αν οι ιδιότητες τις οποίες υποθέτω ότι έχει, ισχύουν ή όχι.

Δημοσ.

εχτεσ μοιραζαν χαρτακια στον δρομο και ελεγαν για ενα μεντιουμ που λειε το μελλον, μεγαλο μεντιουμ του βουνου big κατι... ελεγε στο χαρτι.

εγω λεω στον μαυρο που τα μοιραζε και γιατι να παω στο μεντιουμ αφου ο θεοσ ξερει ηδη το μελλον μου .....ο μαυροσ με κοιταξε παραξενα και εφυγε.

Ε , μήπως γιατί είναι κομματάκι δύσκολο να ρωτήσεις τον θεό και να πάρεις απάντηση; :P Ενώ στο μέντιουμ του βουνού και της στάνης κουτσά στραβά φτάνεις. ;)

Δημοσ.

Η θρησκείες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αχανείς και τρελά κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Στην τελική και ο ΟΠΑΠ σου πουλάει ελπίδα, γιατί δεν τον θεοποιείς;

https://youtu.be/PPxhqvKgLl4

• Like 1
Δημοσ.

Fixed.

Δεν θα το πιστέψετε. Πρίν από αρκετά χρόνια ήμουν με φίλο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Δίπλα περίμενε και ένας "τυπικός" τύπος , άχρωμος, άοσμος , άγευστος.

- Βλέπεις αυτή την πόρτα εκεί; μου λέει ο φίλος.

- Ε ναι

-Εκεί μαζεύονται οι καριόληδες οι μασώνοι , μου λέει . Ο τύπος  δίπλα σίγουρα το άκουσε.

Περνώντας απέναντι, βλέπουμε τον τυπά να τρυπώνει μέσα στην πόρτα.

-Ελπίζω να μην σε ξέρει μαλάκα του λέω και μένεις και στην περιοχή. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Η θρησκείες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αχανείς και τρελά κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Στην τελική και ο ΟΠΑΠ σου πουλάει ελπίδα, γιατί δεν τον θεοποιείς;

Ο ΟΠΑΠ τουλάχιστον πληρώνει φόρους.

Μικρή η διαφορά στην νοητική ικανότητα όσων πάνε στην εκκλησία με αυτούς που πηγαίνουν στα Ελληνικά γήπεδα σήμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο το ποστ μόνο στην Ολλανδία είναι νόμιμο.

• Like 14
Δημοσ.

e ειναι και αυτο γνωση, λανθασμενη μεν γνωση αλλα γνωση. ο αθεοσ δεν θελει ουτε καν να ξερει οτι ειναι λαθοσ απλα το αποριπτει και δε θελει να το ακουει. το ιδιο συμβαινει και με τις θρησκειεσ. καλυτερα να πιστευεισ απο το να μη πιστευεισ σε τιποτα. η αθεεια ειναι το τιποτα. τωρα αν ο αλλοσ φανατιζεται δε φταιει η θρησκια γιατι και η αθεεια σε 100 χρονια απο τωρα θα ειναι φανατικη.

Ρε συ, έλεος, προειδοποιεί ο κόσμος, κόντεψες να με πνίξεις!

Πρέπει να απαγορευτεί η τεκνοποίηση σε αρκετά εκατομμύρια, καλή η επιστήμη και η ανάπτυξη και ο πολιτισμός, αλλά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις κάποιους αιώνες πριν προνοούσε η φύση με αφανισμό των συγκεκριμένων γονιδίων..

• Like 1
Δημοσ.

ειναι παντως πραγματι αστειο οτι  ολοι προσπαθουν να πεισουν για το δικαιο τους ,απλα εγω περιοριζομαι να πω οτι και η υπεριωδης ακτινοβολια δεν ειναι ορατη αλλα υπαρχει, το ερωτημα που παραμενει ,εφοσον κανεις δεν αποδειξε την μη υπαρξη ή την υπαρξη τι μας κανει εγωιστικα να ειμαστε βεβαιοι για το τι λεμε....

Η λογική τους πιστεύω πως είναι ότι δεν έχει νόημα πχ μπορει να υπάρχουν μονοκεροι αλλά εφόσον δεν έχει αποδειχθεί δεν λέει τίποτα είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν. 

Δημοσ.

Η λογική τους πιστεύω πως είναι ότι δεν έχει νόημα πχ μπορει να υπάρχουν μονοκεροι αλλά εφόσον δεν έχει αποδειχθεί δεν λέει τίποτα είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν. 

ωστοσο αυτος που αξιωνει κατι πρεπει να αποδειξει την αξιωση του, πχ οι αθεοι ή οι θρησκοι οτι δεν υπαρχει και οι αλλοι οτι υπαρχει ,απο την στιγμη που κανενας δεν μπορει να αποδειξει την αξιωση του ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει .προσωπικα προτιμω να μας αφησουν στην ησυχια μας και οι δυο πλευρες γιατι οι φανατισμοι και τα ακρα και των δυο πλευρων δεν βοηθουν κανενα

Δημοσ.

Για τον απλούστατο λόγο ότι μια μεταφυσική οντότητα θα κατέρριπτε απευθείας όλους τους νόμους της φυσικής.

Δεν μιλάμε για θεωρίες, μιλάμε για νόμους, εμπεριστατωμένα και αποδεδειγμένα πράγματα χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία.

Επιστήμη και θρησκεία δεν συμβαδίζουν.

Όποιος δηλώνει αστροφυσικός και πιστός ταυτόχρονα, απλά γελά τον εαυτό του και κανέναν άλλον.

Το οτι θα κατερρυπτε ολους τους νομους της φυσικης το λες καθαρα εσυ,ελαχιστους μπορει ξαναδιατυπωσε την αποψη σου.

Και επειδη μιλαμε με νομους της φυσικης τιποτα δεν μπορει να παει γρηγοροτερα απο την ταχυτητα του φωτος,δεν υπαρχει πηγη ενεργειας για να παραγει τετοια ταχυτητα αρα δεν θα δουμε ποτε ζωη σε αλλον πλανητη και κανενας εξωγηινος δεν θα μας επισκεφτει.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_thinkers_in_science#2001.E2.80.93today_.2821st_century.29

Δεν με ενδιεφερε καθολου οι αληθεια ειναι ποσοι πιστευουν και ποσοι οχι

Καποιοι πηραν και νομπελ φυσικης,αυτοι ειναι λιστα με χριστιανους φαντασου ποσοι πιστευουν σε αλλες θρησκειες.Και ο einstein πιστευε στον θεο.

Οταν βγαζεις τετοιες προσωπικοτητες χαζους με μια σου προταση,επειδη αυτη ειναι η αποψη σου δεν υπαρχει λογος για παραπανω συζητηση

"i rest my case"

To θεμα υπεραναλυθηκε την αποψη μου την ειπα.Δεν υπαρχει λογος συμμετοχης σε θρεντ που παει για τρολινγκ.Απλα θα πω οτι οταν γινεσαι απολυτος με την αποψη σου απλα χανεις το δικιο σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...