Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν καποιος το ριχνει στην πλακα ειναι στοιχειο οτι δεν μπορει να φερει αντιπαραθεση με επιχείρηματα.

Πεφτει Κυριακή γιατι ειναι μια γιορτη που την σχεδιαζουν ανθρωποι.

Αυτο αν πας και παιξεις και φυσικα εχεις 50% αυτο δεν σημαινει οτι θα πιασεις 6 στα 6 αλλα και 1 ευρω να παρεις παλι κερδισμενος εισαι...

Και γιατί κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά;

Παίξε δυο φορές τζόκερ και έγινες εκατομμυριούχος!

Αααααα καλά. Τώρα φύγαμε από τα περι ύπαρξης θεού και πήγαμε στο παπαδαριό το κράτος τα οικονομικά και τα της εκκλησίας. Κλασσική τακτική των άθεων, αν και δεν απαντούσα σε κάτι εδώ και 20 σελίδες γιατί γνώριζα οτι θα πάει εδώ η συζήτηση και επι προσωπικού.

Λοιπόν απαντάω για τελευταία φορά στο post που κάνω μαζί σου σε αυτή την συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε. Εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα και το τελευταίο αποκούμπι για την επιβεβαίωση του εγωισμού και την επιβολή της γνώμης ως σωστότερη αρχίζει η εμπάθεια η οποία σκάει σαν βόμβα και φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο στο κείμενό σου, αγγίζεις και τα όρια του τρολαρίσματος σε κάποια σημεία.

Δεν είναι δικοί μου οι παπάδες. Είναι και αυτοί άνθρωποι και συμπολίτες μας.

Κι εγώ άνθρωπος και συμπολίτης είμαι.

Περιμένω μισθό 1000 ευρώ από τον επόμενο μήνα.

Δεν σου επιβάλλω τίποτα βάσει των δικών μου πιστεύω, ούτε νόμους και αποφάσεις, αν θεωρείς οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο τα παράπονά σου στους αρμόδιους κρατικούς λειτουργούς. Δεν ρώτησες βέβαια και την άποψη των υπόλοιπων συμπολιτών σου γιατί δεν είσαι μόνος σου σε αυτή την χώρα.

Μου επιβάλλεις φορολογία να πληρώνω τους παπάδες της θρησκείας σου.

Αργίες βάση της θρησκείας σου.

Επιβάλλεις στο παιδί μου να ακούει ιστοριούλες και παραμυθάκια και να γίνεται πλύση εγκεφάλου στο σχολείο που το στέλνω να μορφωθεί. Αν ζητήσω απαλλαγή, τα υπόλοιπα παιδάκια θα το βλέπουν σαν λεπρό. Να ανοίξεις δικά σου σχολεία όπως οι καθολικοί αν ζητάς κατήχηση.

Υπάρχει σχέση Εκκλησίας-κράτους ενώ δεν θα έπρεπε να υφίσταται ούτε στο παραμικρό.

Εκκλησιαστική περιουσία που μένει αφορολόγητη.

Ρατσισμός στην κοινωνία (γκέι πχ)

Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, σταματώ γιατί έχεις και άλλα πιο κάτω που χρίζουν απάντησης.

Αν θέλεις να πιστεύεις σε σκατά που βρίσκονται σε κατάσταση ισορροπίας σε μια επιφάνεια δικαίωμά σου, κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου, εμένα μην με πρίζεις με τα σκατά σου.

Εε; Εγώ δεν πιστεύω σε κάτι, εσύ πιστεύεις, το παράδειγμα με τα σκατά για όσους πιστεύουν πάει.

Τραγικά γελοίος που αγγίζεις τα όρια της τρολιάς. Αν θεωρείς σωματική και ψυχολογική ενόχληση οτι εγώ και κάποιοι άλλοι συμπολίτες σου πιστεύουν στον θεό και την θρησκεία τους χρειάζεσαι ψυχίατρο, δεν το λέω ούτε για να σε μειώσω ούτε να σε προσβάλλω. Τα περί ήθους δεν τα σχολιάζω, κι εσύ ενοχλείς εμένα ηθικά να με προσβάλλεις για τα πιστεύω μου όπως η παραπάνω προσωπική επίθεση που κάνεις. Για τα οικονομικά και τα κοινωνικά επαναλαμβάνω τα προηγούμενα, τα παράπονά σου στο κράτος αλλά ρώτα και την γνώμη μου των συμπολιτών σου.

Ρώτα τους γκέι τι έχουν τραβήξει και τραβούν εξαιτίας των θρησκειών.

Και όταν χτυπά η καμπάνα σου γα να πας στην εκκλησία σου, που δεν πας κιόλας εκεί είναι το γελοίο της υπόθεσης, ενοχλείς σωματικά (αυτιά μου, με ξυπνάς) και ψυχολογικά (μου ανεβάζεις τα νεύρα στα ύψη) κι εμένα.

Όχι ευχαριστώ, έχω δικό μου ξυπνητήρι και η εκκλησία ακούγεται πολύ λίγο από το σπίτι που μένω.

Να πεις τότε τον παπά της ενορίας σου να πάψει να την βαρά. Ενοχλεί πάρα πολλούς που μένουν πιο κοντά.

Και εγώ αν ήμουν δίπλα από εκκλησία δεν θα γούσταρα. Τράβα να διαμαρτυρηθείς στον παπά της εκκλησίας ή κάνε μήνυση. Αν δεν θες να κάνεις κάτι για τα δικά σου προβλήματα μην περιμένεις να νιαστούν οι άλλοι. Και πριν μου την πεις, αν και off topic, θυμάσαι πριν κάτι μήνες που συζητούσαμε για το ωράριο που φεύγουν οι υπάλληλοι στα ταμεία των super market και εσύ έλεγες οτι θα πηγαίνεις ακόμα και 1 λεπτό πριν κλείσουν και δεν σε νοιάζει αν αργήσουν να φύγουν οι υπάλληλοι για να περιμένουν εσένα, όλοι σου την είπανε τότε και εσύ έλεγες οτι χέστηκες και ας διαμαρτυρηθούν στον εργοδότη τους κι αν δεν κάνουν κάτι για τον εαυτό τους δεν σε νοιάζει. Ε λοιπόν και εμένα δεν με ενδιαφέρει που σου την σπάνε οι καμπάνες βρες λύση. Εγώ στο σπίτι μου έχω την ησυχία μου.

Διαμαρτυρήθηκα. Μάντεψε, μου είπε αν έχω πρόβλημα στην αστυνομία. Η οποία δεν κάνει τίποτα γιατί εκκλησία και κράτος πάνε μαζί και η εκκλησία επηρεάζει πολύ τους κυβερνώντες.

Το σούπερ μάρκετ είναι άστοχο, γιατί είπα ότι αν οι υπάλληλοι δεν ενδιαφέρονται για το δίκιο τους και συμφέρον τους γιατί να ενδιαφερθώ εγώ; Αν τους δω και παλεύουν, αλλάζει το πράγμα. Αλλά αν θες και τον σκύλο ολόκληρο και την πίτα γεμάτη, δεν γίνεται. Οπότε αν το πάρουμε στη δική μας περίπτωση, τη στιγμή που εγώ διαμαρτύρομαι και δεν κάθομαι άπραγος να περιμένω άσχετους με το πρόβλημά μου να μου το λύσουν, εσύ είσαι υποχρεωμένος να συμπαρασταθείς στον αγώνα μου αν θες να είσαι σωστός και όχι παρτάκιας. Οπότε και ας έχεις ησυχία, θα πρέπει να διαμαρτυρηθείς.

Είσαι γελασμένος αν νομίζεις οτι αποτελείς πλειοψηφία στον κόσμο, έχεις την παραπάνω ψευδαίσθηση εξαιτίας της μαζικότητας των άθεων σε διαδικτυακά groups.

Ναι τους ξέρουμε τους δηλωμένους χριστιανούς ορθόδοξους της Ελλάδας. Θρησκεία προσαρμοσμένη στα μέτρα και στα σταθμά τους.

Χτυπά η καμπάνα, είναι υποχρεωμένοι να πάνε.

70.000 ψηφοφόροι στο δήμο μου (πόλη). Αυτό σημαίνει πάνω από 100.000 κατοίκους (λίγους βάζω).

Δέκα ενορίες πες στον δήμο (πολλές λέω) από 500 άτομα την Κυριακή στις εκκλησίες (πάλι πολλούς βάζω) σημαίνει ότι οι καμπάνες χτυπούν για 5.000 άτομα ενώ τα άλλα 95.000 αδιαφορούν. Για το 5% βαράν οι καμπάνες, αυτό είναι συντριπτική μειοψηφία κι εγώ είμαι στη συντριπτική πλειοψηφία που αδιαφορεί αλλά την ξυπνάν και της σπαν τα νεύρα.

Δεν με ενδιαφέρει τι σε πειράζει και τι όχι. Κάνε παρατήρηση στον παπά ή νομική προσφυγή, αν έχεις και άλλους κατοίκους μάζεψέ τους για να μειωθεί το κόστος της προσφυγής, κι αν υπάρχει κόλλημα από τυχόν νομοθεσία που να δίνει το δικαίωμα σε Ιερούς ναούς να μπορούν να χτυπάνε καμπάνες όποτε τους γουστάρει χωρίς κυρώσεις, σκάστα σε δικηγόρο κανένα 2k και κάνε προσφυγή σε ΣτΕ/Α.Π για ακύρωση, αν δεν θες ούτε αυτό τα παράπονά σου στους πολιτικούς που ψήφισες.

Τέλος και καληνύχτα.

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου;

Είδες που μου επιβάλλεις την δική σου ψεύτικη θρησκεία και περιμένεις από εμένα σε πολεμήσω τα δικά σου πιστεύω και τις επιβολές της δικής σου θρησκείας πάνω μου;

Οπότε ναι, είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις την αλήθεια των ισχυρισμών σου γιατί με ενοχλείς οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά, ψυχολογικά κα σωματικά. Δηλαδή επειδή κάποιοι τρελοί πιστεύουν σε αιωρούμενα σκατά πρέπει να την πληρώνουμε οι υπόλοιποι;

Ε όχι, κάποια στιγμή πρέπει να μπει ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

• Like 1
  • Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γιατί κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά;

Παίξε δυο φορές τζόκερ και έγινες εκατομμυριούχος!

Αμα ειναι κραζεις καντο τουλαχιστον με δικια σου ατακα μην επαναλαμβανεις τι λενε οι αλλοι ειναι κουραστικο.

Υ.Γ

Απο οτι βλεπω το ποστ παει για λουκετο και αν τελικα γινει αυτο μεγαλο μερος θα εχουν οι αθεοι που εδω και λιγες σελιδες μονο κραζουν, μπραβο παιδια κανετε πολυ καλη δουλια congats

Δημοσ.

Αμα ειναι κραζεις καντο τουλαχιστον με δικια σου ατακα μην επαναλαμβανεις τι λενε οι αλλοι ειναι κουραστικο.

Υ.Γ

Απο οτι βλεπω το ποστ παει για λουκετο και αν τελικα γινει αυτο μεγαλο μερος θα εχουν οι αθεοι που εδω και λιγες σελιδες μονο κραζουν, μπραβο παιδια κανετε πολυ καλη δουλια congats

Δικιά μου ατάκα είναι, απλά άλλοι με πρόλαβαν γιατί έγραφα σεντόνι από κάτω.

(Είπε και άλλος ότι κλαίγεσαι για τα λεφτά;)

Δημοσ.

Mεγαλη κουβεντα εχετε ανοιξει... :)

Ποια ειναι ομως η ουσια? Οι θρησκειες ειναι σεναρια επινοημενα απο ανθρωπους. Ειναι τοπικα και χρονικα καθορισμενες, δηλ. οι εδω χριστιανοι αν ειχαν γεννηθει στη Τουρκια θα ηταν μουσουλμανοι, αν ειχαν γεννηθει στην αρχαια Ελλαδα θα ηταν 12θειστες, κ.ο.κ.

Απο τη μια λοιπον ειναι τα σεναρια και απο την αλλη το "δεχομαι οτι αποδεικνυεται". Τι διαλεγετε? εγω παντως οχι τα σεναρια :)

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...