Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα ένα ακόμα πραγματικό μυστήριο είμαι η Ροζαλια Λομπαρντο

H μούμια στο Παλέρμο? Πριν κάνα χρόνο έγιναν γνωστά τα συστατικά που χρησιμοποίησε ο πατέρας της για να την ταριχευσει.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Τέρας του Λοχ Νες
  2. Τα 18(??) λεπτα που λειπουν απ την κασετα του Watergate
  3. Τα νερά της Χαλκίδας
  4. Η ανηφόρα που, αν αφήσεις αμάξι αυτό πάει προς τα πάνω(δε θυμάμαι μέρος)

Και η amelia earhart !!!

Η οποία ήταν υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε νομίζω.. :P

Δημοσ.

1. Τέρας του Λοχ Νες
  2. Τα 18(??) λεπτα που λειπουν απ την κασετα του Watergate
  3. Τα νερά της Χαλκίδας
  4. Η ανηφόρα που, αν αφήσεις αμάξι αυτό πάει προς τα πάνω(δε θυμάμαι μέρος)

Η οποία ήταν υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε νομίζω.. :P

1.Hoax

2.See FBI archives.

3.Tidal forces

4.Greek(sloublaki + mouzakas) hoax.

Το έγραψα στα εγγλέζικα για να είναι περισσότερο πιστευτές οι απαντήσεις,όπως στα βλογκ. :ph34r: 

• Like 1
Δημοσ.

Το 4ο δεν νομίζω να ναι hoax (το 1ο προφανώς και είναι αλλά παραμένει μυστήριο), πιο πολύ οφθαλμαπάτη θα το χαρακτήριζα.

Δημοσ.

Αναφέρει κάποια πράγματα εδώ http://mysteriousuniverse.org/2014/01/infrasonic-intrusion-a-new-theory-behind-the-dyatlov-pass-incident/

Αν μπορείτε να βρείτε το βιβλίο που περιγράφει όλη την έρευνα, ακόμα καλύτερα.

Έτσι όπως το διάβασα πάντως είναι στο περίπου μια εξήγηση και όχι για όλα όσα βρήκαν.

Δημοσ.

Έτσι όπως το διάβασα πάντως είναι στο περίπου μια εξήγηση και όχι για όλα όσα βρήκαν.

Αν διάβασες μόνο το άρθρο, ναι δεν αναφέρει πολλά.Στο βιβλίο λύνονται όλες οι απορίες.

Δημοσ.

Αν διάβασες μόνο το άρθρο, ναι δεν αναφέρει πολλά.Στο βιβλίο λύνονται όλες οι απορίες.

Στο βιβλίο δλδ εξηγούνται τα σπασμένα κεφάλια/πλευρά και οι βγαλμένες γλώσσες κλπ?? Ενδιαφέρον, θα το ψάξω!

Δημοσ.

Στο βιβλίο δλδ εξηγούνται τα σπασμένα κεφάλια/πλευρά και οι βγαλμένες γλώσσες κλπ?? Ενδιαφέρον, θα το ψάξω!

Ναι δίνονται λογικές εξηγήσεις γι αυτά και όχι μόνο.

Το βιβλίο δεν είναι τύπου Λιακόπουλου, ο συγγραφέας έκανε την έρευνα στην Ρωσία και ακολούθησε πιστά την διαδρομή των ορειβατών, μέχρι το σημείο που βρέθηκαν.Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι :D

Δημοσ.

Το 4ο δεν νομίζω να ναι hoax (το 1ο προφανώς και είναι αλλά παραμένει μυστήριο), πιο πολύ οφθαλμαπάτη θα το χαρακτήριζα.

υπαρχουν εντονα μαγνητικα πεδια στο σημείο γι'αυτο δημιουργείται αυτο το φαινομενο

Δημοσ.

Σιγά μην υπάρχουν και αστρικές πύλες

Ποιες αστρικες πυλες ; Αυτο το πραγμα συνανταται σε αρκετα σημεια στο πλανητη κι οχι μονο εκει , μονο "μυστηριο" δεν ειναι.  Βεβαια μπορει να ειναι κι οφθαλμαπατη

Δημοσ.

Ναι για το άρθρο λέω.

Θα το δω το βιβλίο.

Φαίνεται ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Ποιες αστρικες πυλες ; Αυτο το πραγμα συνανταται σε αρκετα σημεια στο πλανητη κι οχι μονο εκει , μονο "μυστηριο" δεν ειναι.  Βεβαια μπορει να ειναι κι οφθαλμαπατη

Έχεις να δώσεις κανά παράδειγμα με σοβαρή έρευνα(όχι βλογκ στυλ tamystiriathsanatolis.blog); 

Διότι το γήινο μαγνητικό πεδίο να μετακινεί αμάξια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...