Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω 1 κινητό με 2 sim , 5,5''  2gb ram , είδα αυτά  ποιο πιστεύετε  ειναι ποιο δυνατο σε σήμα  wifi,  και σε ποιότητα.   είναι κάποια από αυτές  τις συσκευές dual active?

JIAYU S3 5.5 3gb ram  ή με 2gb ram

MEIZU M1 Note 5.5 2gb ram

KINGZONE Z1 5.5  

Αν έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο δεκτό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Στα ίδια περίπου λεφτά, μπορείς να πάρεις και το 

ULEFONE BE PRO MTK6732 64bit 1.5GHz Quad Core 5.5 Inch IPS OGS HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 170$

The smartphone support:
GSM : 850/900/1800/1900
WCDMA:  850/900/1900/2100MHz
FDD-LTE: B1 (2100MHz) /B3 (1800MHz) / B7 (2600MHz) /B20 (800MHz)
The Ulefone Be Pro is a 5.5-inch device with 720p display, 2GB RAM, 8 mega-pixel front camera and 13 mega-pixel rear shooter. The design is very much a OnePlus One wannabe, and even comes with an optional ‘Sandstone’ rear shell! The big difference from the Ulefone Be Pro and other similar phones that have come before it are the quad-core MT6732 processor, that gives dual SIM 4G LTE and amazing performance, plus the promise of an Android 5.0 Lollipop update (the phone ships with 4.4.4).
♦  5.5 Inch IPS OGS Screen, 1280*720 Pixels
♦  MTK6732 1.5GHz Quad Core (64-Bit) CPU
♦  Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G     & 4G LTE Network
♦  2GB RAM + 16GB ROM
♦  13 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
♦  Android 4.4.4 System (Support OTA upgrade to Android 5.0)

Και τα 4 είναι της ίδιας περίπου κατηγορίας (ίσως το Meizu να θεωρείτε λίγο καλύτερο λόγω Meizu).
  • Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις βάλει Meizu στη λίστα σου τότε τριτοτέρτατες εταιρίες δεν θα κοιτούσα καν. Αφού έχεις Meizu στη λίστα σου τότε μόνο κάτι άλλο από Xiaomi και Huawei μπορεί να σε καλύψει από θέμα ποιότητας και υποστήριξης. Από αυτές τις τρεις εταιρίες πρέπει να διαλέξεις δηλαδή για να πάρεις παρεμφερή ποιότητα κατασκευής και προσοχής στο quality control όπως και στο θέμα της ROM και υποστήριξης αυτής που φοράει η κάθε εταιρία.

Από Ελλάδα έχεις μόνο δυο επιλογές σε αυτά τα λεφτά (για τώρα όμως). Το Meizu MX3 στα 200 από Γερμανό και το Nokia Lumia 830 αλλά σε windows στα ίδια λεφτά.   

• Like 1
Δημοσ.

Έχει και 3η...το Moto G 2nd gen

δεν παίζει στην ίδια κατηγορία με τα 3 πρώτα,ούτε με το mx3 

Δημοσ.

Είπε περίπου 200Ε, άρα είμαι μέσα...

στα χρήματα,ναι,στα υπόλοιπα χαρακτηριστικα?

• Like 1
Δημοσ.

στα χρήματα,ναι,στα υπόλοιπα χαρακτηριστικα?

Καμία διαφωνία. Τεχνικά όμως μέσα είμαι, και μένουν και ψηλά...

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Από τη στιγμή που έχεις βάλει Meizu στη λίστα σου τότε τριτοτέρτατες εταιρίες δεν θα κοιτούσα καν. Αφού έχεις Meizu στη λίστα σου τότε μόνο κάτι άλλο από Xiaomi και Huawei μπορεί να σε καλύψει από θέμα ποιότητας και υποστήριξης. Από αυτές τις τρεις εταιρίες πρέπει να διαλέξεις δηλαδή για να πάρεις παρεμφερή ποιότητα κατασκευής και προσοχής στο quality control όπως και στο θέμα της ROM και υποστήριξης αυτής που φοράει η κάθε εταιρία.

Από Ελλάδα έχεις μόνο δυο επιλογές σε αυτά τα λεφτά (για τώρα όμως). Το Meizu MX3 στα 200 από Γερμανό και το Nokia Lumia 830 αλλά σε windows στα ίδια λεφτά.   

καλημέρα  δεν ξέρω πολλά από κινητά. σε αυτα που εβαλα τα εκανα σύγκριση στο internet.,  quality control τι εννοείς?   

το  Meizu MX3 το είδα και σε ευχαριστώ αλλά θέλω τουλάχιστον  5.5 ίντσες ή και μεγαλύτερο.. ποιο πολυ για παιχνιδι και internet  το θέλω με 2 σιμ . πολλα θέλω και ειμαι και ασχετη.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. :)

Στα ίδια περίπου λεφτά, μπορείς να πάρεις και το 

ULEFONE BE PRO MTK6732 64bit 1.5GHz Quad Core 5.5 Inch IPS OGS HD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 170$

The smartphone support:
GSM : 850/900/1800/1900
WCDMA:  850/900/1900/2100MHz
FDD-LTE: B1 (2100MHz) /B3 (1800MHz) / B7 (2600MHz) /B20 (800MHz)
The Ulefone Be Pro is a 5.5-inch device with 720p display, 2GB RAM, 8 mega-pixel front camera and 13 mega-pixel rear shooter. The design is very much a OnePlus One wannabe, and even comes with an optional ‘Sandstone’ rear shell! The big difference from the Ulefone Be Pro and other similar phones that have come before it are the quad-core MT6732 processor, that gives dual SIM 4G LTE and amazing performance, plus the promise of an Android 5.0 Lollipop update (the phone ships with 4.4.4).
♦  5.5 Inch IPS OGS Screen, 1280*720 Pixels
♦  MTK6732 1.5GHz Quad Core (64-Bit) CPU
♦  Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G     & 4G LTE Network
♦  2GB RAM + 16GB ROM
♦  13 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
♦  Android 4.4.4 System (Support OTA upgrade to Android 5.0)

Και τα 4 είναι της ίδιας περίπου κατηγορίας (ίσως το Meizu να θεωρείτε λίγο καλύτερο λόγω Meizu).

Σε ευχαριστώ το είχα δει αλλά με ανησυχεί η μπαταρία του .

Δημοσ.

παιδια το Meizu M1 Note(32GB) εχει 329 δεν εχει 200 ευρω ... κανω λαθος ?  http://youhou.gr/product_info.php?products_id=883&osCsid=anu9f5pjo6nana1h4mfrbvtbt5

βγενει με 16gb rom περιπου στα 200-230€

δεν με νοιαζει αν ειναι απο Κίνα ή απο Ελλαδα (φυσικα απο Ελλαδα ειναι προτέρημα )

Δημοσ.

παιδια το Meizu M1 Note(32GB) εχει 329 δεν εχει 200 ευρω ... κανω λαθος ?  http://youhou.gr/product_info.php?products_id=883&osCsid=anu9f5pjo6nana1h4mfrbvtbt5

Ποτέ δεν αγοράζεις κινέζικο κινητό από Ελλάδα, γιατί πολύ απλά θα το χρυσοπληρώσεις!

Εννούσε σε Ελλάδα εάν πρόσεξες...

βγενει με 16gb rom περιπου στα 200-230€

δεν με νοιαζει αν ειναι απο Κίνα ή απο Ελλαδα (φυσικα απο Ελλαδα ειναι προτέρημα )

Από Ελλάδα όπως είδες κάνει 329€, στο skroutz. Η Κίνα είναι μονόδρομος...

Δημοσ.

καλημέρα  δεν ξέρω πολλά από κινητά. σε αυτα που εβαλα τα εκανα σύγκριση στο internet.,  quality control τι εννοείς?   

το  Meizu MX3 το είδα και σε ευχαριστώ αλλά θέλω τουλάχιστον  5.5 ίντσες ή και μεγαλύτερο.. ποιο πολυ για παιχνιδι και internet  το θέλω με 2 σιμ . πολλα θέλω και ειμαι και ασχετη.

Α οκ, αν παίζει ζήτημα μεγέθους οθόνης και δίκαρτο τότε ναι, το M1 note θα σε βολέψει πολύ καλύτερα. Προσωπικά στο προτείνω λόγο ποιότητας και ονόματος της εταιρίας. Quality control μιλάμε γι αυτό ακριβώς, έλεγχος ποιότητας. Δεν το έχουν αυτό όλες οι εταιρίες, παράδειγμα τριτοτέταρτες εταιρίες παράγουν κάτι και απλά το πετάνε στην αγορά χωρίς κάποιον σοβαρό έλεγχο. Τα THL παράδειγμα είναι τα πιο επώνυμα τηλέφωνα με την χειρότερη φήμη πάνω στο θέμα, δεν είναι απίθανο να πέσεις σε αστοχία υλικού ή κακή ποιότητα σε κάποιο από τα εξαρτήματα του. 

Από την άλλη μια εταιρία όπως Meizu, Xiaomi, Huawei δεν πέφτει σε τέτοιες λούμπες και έχουν πολύ υψηλά στάνταρ ποιοτικού ελέγχου. Εκτός αυτού οι συγκεκριμένες εταιρίες υποστηρίζουν και σωστά τις συσκευές τους σε θέμα λογισμικού. Meizu και Xiaomi είναι κέρβεροι πάνω στο θέμα, Huawei λιγότερο αλλά πάρα πολύ αξιόπιστη όπως και να έχει. Γενικά πάρε κάτι από αυτές τις εταιρίες αν σε καλύπτει κάτι και θα είσαι έτοιμη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...