zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οταν ο αλλος παντρευεται και καλει ολους τους συναδελφους του (και θα το δουν σαν προσβολη αν δεν πας στο πανηγυρι τους), δεν ειναι ατομο που σηκωνει δικαιολογιες. Η μονη λυση ειναι να πατε να κατσετε ενα διωρακι, και να την κανετε Σωστός, παίρνεις το δωράκι σου (ή φακελάκι σου) και πας
MT60RS Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το δωρακι σου ειναι η παρουσια σου στις φωτογραφιες τους
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το δωρακι σου ειναι η παρουσια σου στις φωτογραφιες τους Εντάξει, εκεί θα διαφωνήσουμε αλλά δεν πειράζει 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αυτο. Καποιο designατο φωτιστικο , καποιο γυαλινο διακοσμητικο (φιγουρες κλπ ) πχ Υπαρχουν και πολυ ωραια χειροποιητα κεραμικα ή ορειχαλκινα γλυπτα τα οποια ειναι πολυ ιδιαιτερα και σιγουρα θα αρεσουν.
HitmanGr4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είναι μεγάλη μαλάκια να πας σε ένα γάμο με άδεια χέρια, γυφτιά μεγάλη για μένα προσωπικά. Δεν είσαι οικονομικά εντάξει ?? Μπορείς να ξοδέψεις και ένα 10ευρω στην τελική να πάρεις ένα ΣΕΤ ποτήρια ουίσκι κρασί πχ... η πράξη μετράει! Αν είσαι τρομπας και ντρέπεσαι να πάρεις τετοιο δώρο είναι άλλο θέμα. Αν σε κοιτάξει το ζεύγος περίεργα για το δώρο σου...ειναι πρόβλημα δικό τους (άσε που θα καταλάβεις και τι άνθρωποι ειναι) Τουρίστας όμως δε θα πας, προσβάλει και εσένα και το ζευγάρι. 5
Pokemon640 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για δώρο γάμου θα έκανα μια pokeball στη κοπέλα μου, θα έλεγα βάλε με μέσα και θα είμαι το πιστό pokemon σου
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για δώρο γάμου θα έκανα μια pokeball στη κοπέλα μου, θα έλεγα βάλε με μέσα και θα είμαι το πιστό pokemon σου Τι είναι pokeball;
WorldOfGlass Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για δώρο γάμου θα έκανα μια pokeball στη κοπέλα μου, θα έλεγα βάλε με μέσα και θα είμαι το πιστό pokemon σου με ειδική ικανότητα να τρώει παντόφλα? 1
kleo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 παιδιά συμφωνώ με πολλά που λέτε για το θέμα γάμος αλλά ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση. κατα τη γνώμη μου είναι από τις μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις. στο θέμα μας τώρα, τελικά θα δώσω χρήματα αλλά δε ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. κατάθεση στον λογαριασμό που δίνουν ή σε φακελάκι στο χέρι;
Pa0ki Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Κατάθεση Σκέψου τώρα μες στο χαμό να μαζεύουν φακελάκια από εδώ και από εκεί Μόνο τα γερόντια δικαιολογούνται 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 τσου ! αλλη γλυκα εχει το μαρουλι ζεστο ζεστο !
The_Judas Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αν δώσει σε φάκελο, καλύτερα να είναι επιταγή, ώστε να μην υπάρχει και πρόβλημα αν την χάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα