Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ο αλλος παντρευεται και καλει ολους τους συναδελφους του (και θα το δουν σαν προσβολη αν δεν πας στο πανηγυρι τους), δεν ειναι ατομο που σηκωνει δικαιολογιες. Η μονη λυση ειναι να πατε να κατσετε ενα διωρακι, και να την κανετε

Σωστός, παίρνεις το δωράκι σου (ή φακελάκι σου) και πας :)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δωρακι σου ειναι η παρουσια σου στις φωτογραφιες τους

Εντάξει, εκεί θα διαφωνήσουμε αλλά δεν πειράζει :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο.

Καποιο designατο φωτιστικο , καποιο γυαλινο διακοσμητικο (φιγουρες κλπ ) πχ

Υπαρχουν και πολυ ωραια χειροποιητα κεραμικα ή ορειχαλκινα γλυπτα τα οποια ειναι πολυ ιδιαιτερα και σιγουρα θα αρεσουν. 

Δημοσ.

Είναι μεγάλη μαλάκια να πας σε ένα γάμο με άδεια χέρια, γυφτιά μεγάλη για μένα προσωπικά. Δεν είσαι οικονομικά εντάξει ?? Μπορείς να ξοδέψεις και ένα 10ευρω στην τελική να πάρεις ένα ΣΕΤ ποτήρια ουίσκι κρασί πχ... η πράξη μετράει! Αν είσαι τρομπας και ντρέπεσαι να πάρεις τετοιο δώρο είναι άλλο θέμα. Αν σε κοιτάξει το ζεύγος περίεργα για το δώρο σου...ειναι πρόβλημα δικό τους (άσε που θα καταλάβεις και τι άνθρωποι ειναι)   Τουρίστας όμως δε θα πας, προσβάλει και εσένα και το ζευγάρι.

• Like 5
Δημοσ.

Για δώρο γάμου θα έκανα μια pokeball στη κοπέλα μου, θα έλεγα βάλε με μέσα και θα είμαι το πιστό pokemon σου :P

Δημοσ.

Για δώρο γάμου θα έκανα μια pokeball στη κοπέλα μου, θα έλεγα βάλε με μέσα και θα είμαι το πιστό pokemon σου :P

Τι είναι pokeball; :P

Δημοσ.

με ειδική ικανότητα να τρώει παντόφλα?

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά συμφωνώ με πολλά που λέτε για το θέμα γάμος αλλά ανοίγουμε μεγάλη συζήτηση.

κατα τη γνώμη μου είναι από τις μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις.

στο θέμα μας τώρα,

τελικά θα δώσω χρήματα αλλά δε ξέρω τι θα ήταν καλύτερο.

κατάθεση στον λογαριασμό που δίνουν ή σε φακελάκι στο χέρι;

Δημοσ.

Κατάθεση

Σκέψου τώρα μες στο χαμό να μαζεύουν φακελάκια από εδώ και από εκεί

Μόνο τα γερόντια δικαιολογούνται

• Like 1
Δημοσ.

Αν δώσει σε φάκελο, καλύτερα να είναι επιταγή, ώστε να μην υπάρχει και πρόβλημα αν την χάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...