SlimData Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Φακελάκι αδερφέ, όπου έχουν ανάγκη να το σπρώξουν.
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 http://redcarpet.gr/press/wp-content/uploads/2014/02/1619171_10152172082558514_439138906_n.jpg
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κανένα διακοσμητικό ισως?
kleo1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δε μ αρέσει και τόσο να δώσω λεφτά μου χτυπάει καλύτερα ένα δωρό. να σε θυμάται ο άλλος. για να πω την αλήθεια όμως, πρακτικά καλύτερα είναι τα λεφτά. παίρνει ό άλλος ό,τι θέλει.... κι εγώ για μένα λεφτά θα προτιμούσα. σαν λίστα γάμου έχουν βάλει αρ. τραπεζικού λογαριασμού. οπότε μάλλον εκει θα καταλήξω εκτος αν σκεφτώ κάτι καλό. 1
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δε μ αρέσει και τόσο να δώσω λεφτά μου χτυπάει καλύτερα ένα δωρό. να σε θυμάται ο άλλος. για να πω την αλήθεια όμως, πρακτικά καλύτερα είναι τα λεφτά. παίρνει ό άλλος ό,τι θέλει.... κι εγώ για μένα λεφτά θα προτιμούσα. σαν λίστα γάμου έχουν βάλει αρ. τραπεζικού λογαριασμού. οπότε μάλλον εκει θα καταλήξω εκτος αν σκεφτώ κάτι καλό. Ε τότε κάνει μπαμ ότι θέλουν λεφτά! Αν τους πας δώρο θα "στραβώσουν"!
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Επειδή παντρεύτηκα πρόσφατα, τα λεφτά είναι πάντα καλοδεχούμενα. Βοηθάνε πολύ. Τα κρυστάλλινα βάζα από την άλλη , όχι και τόσο. Ούτε τα φτηνά σετ σεντονιών. Επίσης τα χρήσιμα δώρα καλής ποιότητας πάντα αρέσουν στο ζευγάρι. Πχ. ενα σκουπάκι ηλεκτρικό Black&Decker ήταν πολύ καλοδεχούμενο. Μια καφετιέρα Nespresso το ίδιο. Ένα ρομποτάκι ατμομάγειρας επίσης, ένα φουρνάκι μικροκυμάτων, καλές ποιοτικές πετσέτες και σεντόνια, κουβερλί, καρέκλα γραφείου (γιατί όχι αν τους ξέρεις) μια βραδιά ανοιχτή σε ξενοδοχείο , καλόγουστο φωτιστικό κλπ. κλπ. Τα λεφτά όμως είναι πάντα βασιλιάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα