Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς Θεού, ΟΧΙ καφετιέρα!

αν θες να πρωτοτυπήσεις πάρε ενα ατμοσίδερο 

Η μια τοστιερα.....

:P

Ε όλα τα παραπάνω χαχαχαχα

Λεφτά βάλε σε ένα φακελάκι(αν είναι γιατρός πρόσεχε μην παρεξηγηθεί lol)και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

Να υποθέσω το ζευγάρι μένει ηδη μαζι? Τοτε εχουν οικιακό εξοπλισμό, αν ήθελαν θα έκαναν λίστα γάμου σε σχετικό κατάστημα. Αφού έβαλαν τραπεζικό λογαριασμό χρήματα θελουν, να πανε κανένα ταξίδι. Web banking και εισαι κύριος.

Δημοσ.

ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ.

Καλά θα ήταν αλλά όταν σου δίνουν το προσκλητήριο στο χέρι άντε βρες δικαιολογία :P

Σε λίγες μέρες παντρεύεται ένας συνάδελφος από τη δουλειά και ήμουν και εγώ στη σκέψη τι δώρο να του πάρω.

Είχα πάει στα ΙΚΕΑ και στο ταμείο είδα δωροεπιταγή και σκέφτηκα να τους κάνω δώρο 100ευρώ στο έτσι.

Νομίζω άν δε θες να δώσεις σκέτα λεφτά αυτό είναι μια καλή λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο εγώ όσο και η μάνα μου αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε τέτοια έθιμα, γενικά δεν μου αρέσει και δεν γουστάρω, βέβαια έχουμε πολύ μικρό κύκλο συγγενών και φίλων. Αν με καλούσαν και πήγαινα σε γάμο είτε δεν θα έκανα τίποτα ως δώρο είτε θα έπαιρνα ένα από τα κλασσικά δώρα κι ας το πετάξουν και στα σκουπίδια.

Κάτι που μου πέρασε στο μυαλό για τον/την ts, είναι να αγοράσει κανένα φθηνό κινητό να τους πάει. Λεφτά σε καμιά περίπτωση. Οι εποχές που είμασταν παιδάκια και μας έφερνε η γιαγιά τον φάκελο με τα δεκαχίλιαρα και τα 100 ευρα αργότερα έχουν περάσει.

Δημοσ.

Τόσο εγώ όσο και η μάνα μου αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε τέτοια έθιμα, γενικά δεν μου αρέσει και δεν γουστάρω, βέβαια έχουμε πολύ μικρό κύκλο συγγενών και φίλων. Αν με καλούσαν και πήγαινα σε γάμο είτε δεν θα έκανα τίποτα ως δώρο είτε θα έπαιρνα ένα από τα κλασσικά δώρα κι ας το πετάξουν και στα σκουπίδια.

Κάτι που μου πέρασε στο μυαλό για τον/την ts, είναι να αγοράσει κανένα φθηνό κινητό να τους πάει. Λεφτά σε καμιά περίπτωση. Οι εποχές που είμασταν παιδάκια και μας έφερνε η γιαγιά τον φάκελο με τα δεκαχίλιαρα και τα 100 ευρα αργότερα έχουν περάσει.

Ε δεν είναι κάπως να πας σε γάμο και να μην τους πας τίποτα;! :)

Δημοσ.

Ε δεν είναι κάπως να πας σε γάμο και να μην τους πας τίποτα;! :)

αν δε μου ειναι κοντινοι ανθρωποι, δε το θεωρω καπως. Αν πας δλδ για το τυπικο, και οχι και για φαι. Εξαλλου αυτοι επελεξαν να κανουν ενα αλφα εξοδο, να καλεσουν τη σαρα και τη μαρα. Ε μη περιμενουν οτι θα βγαλουν και χρημα/κερδος απο αυτο.

Δημοσ.

Είναι οι τύποι που μετά στο τραπέζι έχουν πάει καμιά 10αριά φορές μέχρι τον μπουφέ και κατά την διάρκεια της βραδιάς έχουν θάψει τους πάντες

αν δε μου ειναι κοντινοι ανθρωποι, δε το θεωρω καπως. Αν πας δλδ για το τυπικο, και οχι και για φαι. Εξαλλου αυτοι επελεξαν να κανουν ενα αλφα εξοδο, να καλεσουν τη σαρα και τη μαρα. Ε μη περιμενουν οτι θα βγαλουν και χρημα/κερδος απο αυτο.

Κοντινοί για εσένα είναι ο αδερφός/αδερφή σου ή ούτε αυτοί;;;

@thread starter

Εάν μπορείς λεφτά καλώς, εάν όχι κάποιο δώρο

Εάν δεν μπορείς τίποτα από τα 2 μην πας καν στον γάμο

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον uberalles, αν πας πρέπει κάτι να πάρεις ή να δώσεις. Αλλιώς μην πας καθόλου!

Δημοσ.

Κανένα διακοσμητικό ισως?

Αυτο.

Καποιο designατο φωτιστικο , καποιο γυαλινο διακοσμητικο (φιγουρες κλπ ) πχ

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο.

Καποιο designατο φωτιστικο , καποιο γυαλινο διακοσμητικο (φιγουρες κλπ ) πχ

Μπορεί να το πάρεις με όλη την καλή διάθεση, να δώσεις κι ένα σεβαστό ποσό και το ζευγάρι να στραβώσει ας πούμε. Ειδικά αφού έχουν τραπεζικό λογαριασμό η σίγουρη λύση είναι να δώσεις τα χρήματα που θα έδινες για το φωτιστικό...

Δημοσ.

Αν στραβώσουν επειδή τους πας δώρο+λεφτά τότε είναι απλά ΑΧΑΡΙΣΤΑ άτομα και δεν αξίζει να τους κάνεις καν παρέα. Μακριά και αγαπημένοι.

Δημοσ.

Αν αυτός που σε έχει καλέσει είναι καλός σου φιλος/η τοτε ίσως να ξέρεις τι του αρέσει/χρειάζεται και να του το πάρεις αλλιώς λεφτά στο λογαριασμό και όλοι καλά :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν καποιος σε καλεσει σε γαμο γιατι θελει να εισαι εκει αυτη τη στιγμη τοτε και να μην του πας δωρο θα εισαι ενταξει.

Αν παρεξηγηθει που δεν του πηρες δωρο σημαινει οτι ηθελε να ερθεις για το δωρο οποτε και τον γραφεις γιατι δεν σε θεωρει πραγματικα φιλο.

Αυτα τα "πρεπει" που εχετε βαλει δεν μπορω να τα καταλαβω. Τελικα ο γαμος -περα απο μια ταμπελα- γινεται γιατι θελουν οι αλλοι να "ενωθουν" ή γιατι θελουν δωρα?

Ξυπνατε.!

• Like 1
Δημοσ.

δλδ αυτο το πραγμα, θελω γαμο και παιρνω δανειο ή τσονταρουν και ξεπαραδιαζονται γονεις και πεθερικα για να κανω το γαμο, και μετα ζηταω και λεφτα σε λογαριασμο τραπεζης σαν λιστα γαμου, το θεωρω απαραδεκτο και γυφτια.

Εσεις που δε το θεωρειται, πηγαινετε, νιωθετε και υποχρεωμενοι και φευγει ετσι το 50ρικο...Τι να πω, οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...