Agnostos__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Στην αιτηση του ΟΑΕΔ για το προγραμμα κοινωφελους εργασιας εχει διαφορες ειδικοτητες..καθε μια μπροστα εχει κατι αρχικα ΤΕ, ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ γνωριζει καποιος τι σημαινουν αυτα;
gokuthelegend Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Στην αιτηση του ΟΑΕΔ για το προγραμμα κοινωφελους εργασιας εχει διαφορες ειδικοτητες..καθε μια μπροστα εχει κατι αρχικα ΤΕ, ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ γνωριζει καποιος τι σημαινουν αυτα; ΤΕ - Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕΙ δηλαδή), ΠΕ - Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΑΕΙ, Πολυτεχνία), ΔΕ - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λύκειο, ΙΕΚ), ΥΕ - Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο) 1
mary Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις προβλημα οταν παει να κανει την αιτηση μεσα απο το oaed e-services;;; Παροτι συμπληρωνω ειδικοτητα, οταν παταω υποβολη μου βγαζει το κοκκινο αστερακι και μαρκαρει την ειδικοτητα ως σφαλμα.....
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ρε παιδια αντιμετωπιζει κανεις προβλημα οταν παει να κανει την αιτηση μεσα απο το oaed e-services;;; Παροτι συμπληρωνω ειδικοτητα, οταν παταω υποβολη μου βγαζει το κοκκινο αστερακι και μαρκαρει την ειδικοτητα ως σφαλμα..... Και εμενα μου εκανε κατι κουλα οχι για αυτο για κατι αλλο τελικα την πηρε κανονικα , δοκιμασε ξανα και υπομονη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα