johnieXoX Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 καλησπέρα σε όλους ψάχνω για μεταχειρισμένα, ή καινούργια, αν συμφέρει οικονομικά, ξύλινα καφάσια για να φτιάξω κάποια μικροέπιπλα όπως αυτό: ή βρίσκω σε κάποια μαγαζιά, αλλά σα να μου φαίνεται πως τα χτυπάνε πολύ σε τιμές, μιας και έχουν γίνει της μοδός..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν πας ένα βράδυ στην λαχαναγορά? Αν είσαι από Αθήνα φυσικά . Δεν ξέρω αν εχει τέτοιου είδους αλλά σίγουρα μπορεί να βρεις κάτι αντίστοιχο που να σου κάνει την δουλειά σου
pournaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Επειδη τα ηθελα για ντεκορ στο μαγαζι μου, απο ψαξιμο που εκανα, δεν μπορεσα να βρω τιποτε πλεον, ολοι χρησιμοποιουν χαρτινα , ή απο πολυ λεπτη κντρα πλακε ή πλαστικα πλεον. Τα παλια αυτα μπορεις μονο να τα βρεις απο κανενα ξεχασμενο μαναβικο η απο κανενα ψαρα μιας και αυτα τα δουλευαν πολυ σαν ψαροκασελες. Αλλιως μονο καινουρια απο εταιριες που πλεον τα βγαζουν ειδικα για ντεκορ και τα εχουν πανακριβα.
dacourt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τώρα εσύ θες μεταχειρισμένα για μαγαζί.. άρα και τσάμπα, μόνο λαχαναγορά λοιπόν και να ρωτήσεις, διαφορετικά κάτι σαν και αυτό νομίζω ότι είναι ιδανικό(για μαγαζί). http://www.lucas.com.gr/el/our-shop/boxes/wooden-boxes/woodbox29-detail.html#.VTUYLdI5_IU Είναι άβαφο, οπότε το φτιάχνεις όπως θες εσύ.. και είναι καλή ποιότητα βλέπω(ΔΕΝ έχω σχέση με το κατάστημα και άρα ΔΕΝ έχω κάποιο όφελος που στο προτείνω). έχει και σε μικρότερες διαστάσεις στο site, αν ψάξεις.
johnieXoX Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 δεν θέλω για μαγαζί, για σπίτι θέλω ούτε απαραίτητα τζάμπα απλά επειδή έχουν γίνει μόδα, τα καινούργια πουλάνε κάνα 20,00 € το ένα.. που είναι κλεψιά Τώρα εσύ θες μεταχειρισμένα για μαγαζί.. άρα και τσάμπα, μόνο λαχαναγορά λοιπόν και να ρωτήσεις, διαφορετικά κάτι σαν και αυτό νομίζω ότι είναι ιδανικό(για μαγαζί). http://www.lucas.com.gr/el/our-shop/boxes/wooden-boxes/woodbox29-detail.html#.VTUYLdI5_IU Είναι άβαφο, οπότε το φτιάχνεις όπως θες εσύ.. και είναι καλή ποιότητα βλέπω(ΔΕΝ έχω σχέση με το κατάστημα και άρα ΔΕΝ έχω κάποιο όφελος που στο προτείνω). έχει και σε μικρότερες διαστάσεις στο site, αν ψάξεις. το κουτί στο link έχει διάσταση 28 εκ., πολύ μικρό δηλαδή
dacourt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 α ναι, μπερδεύτηκα από έναν άλλο που το έγραψε. μεγαλύτερα δεν βρήκα στο ίντερνετ. Ψάξε αγορά... κανά μανάβη ρώτα, αυτοί θα ξέρουν σίγουρα.
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τόσο μεγάλα ξύλινα καφάσια δεν έχω δει ποτέ στη ελλάδα. Το μέγεθος αυτό είναι για μεγαλύτερες μεταφορές και εκεί επικρατούν τα πλαδτικά
johnieXoX Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 οπότε, η λύση για να φτιάξω το τραπεζάκι, είναι ή την στήνω στην λαχαναγορά μπας και βρω τίποτα ή φτιάχνω πρώτα τα καφάσια..
Adon1s Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οκ, θες καφάσια . Αλλα αποκλειστικά και μονο καφάσια ; Θελω να πω μπορείς να παίξεις και με παλλέτες μπαλίτσα . Ασχετο , αν παρεις απτη λαχαναγορά κλπ,πως τα καθαρίζεις ;
bluesattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δυσκολο ,ακομα και αν βρεις στην λαχαναγορα η σε μαναβικα-συσκευαστηρια θα ειναι ψιλοσαπια μεσα στη τρελη μπιχλα. Εκτος αν εχεις κοντα σου κανα κατασκευαστη (οχι μαγαζι με διακοσμητικα , προμηθευτη για συσκευαστηρια κλπ ) και σου δωσει μερικα κομματια.
DrLo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ή φτιάχνω πρώτα τα καφάσια.. αμα είναι να φτιάξεις πρώτα καφάσια και με τα καφάσια τραπέζι .... γιατί να μη φτιάξεις κατευθείαν τραπέζι?
bluesattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ειναι ωραια τα ατιμα παντως.Πηγα σε ενα σουπερμαρκετ και ειχε μια ολοκληρη πλευρα με βαμμενα-σκουρο καφε καφασια οπου ειχαν βαλει ποτα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα