Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ, αλλα πως κάνει κάποιος register? Πες οτι θέλω να γραφτώ, απο που μπορώ να το κάνω;; Δεν εχει κάπου κάποιο link που να λέει εγγραφή!

Δημοσ.

Ναι οκ, αλλα πως κάνει κάποιος register? Πες οτι θέλω να γραφτώ, απο που μπορώ να το κάνω;; Δεν εχει κάπου κάποιο link που να λέει εγγραφή!

Η διαδικασία έιναι , για όποιον ενδιαφέρεται , μας παίρνει τηλέφωνο.

Του στέλνουμε τον λογαριασμό τραπέζης.

Μας καταθέτει το ποσό.

Τους στέλνουμε κωδικούς.

Ξεκινάει άμεσα...!

• Moderators
Δημοσ.

Μας καταθέτει το ποσό.

Τους στέλνουμε κωδικούς.

Ξεκινάει άμεσα...!

Εγω προσωπικα ειδικα σε κατι το οποιο ασχολειται με τεχνολογια κτλ και δεν μου δινει την επιλογη να τα κανω απο το ιντερνετ αλλα πρεπει να μπλεξω με τηλεφωνα,τραπεζες κτλ θα εδινα ακυρο αμεσως! 

Το βλεπω αρκετα αντι-επαγγελματικο και μου δεν μου εμπνεει σοβαρατοτητα!

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι δεν κανατε μια φορμα εγγραφης να τελειωνεται και εσεις και ο πελατης πιο γρηγορα?

Πρωτη φορα το βλεπω αυτο, να χρειαζεται να παρεις τηλεφωνο για να κανεις εγγραφη.

Χανετε αρκετους υποψηφιους πελατες ετσι....

Δημοσ.

Μας καταθέτει το ποσό.

Τους στέλνουμε κωδικούς.

Ξεκινάει άμεσα...!

Φίλε LiquidTroll δυστηχως θα συμφωνήσω με τα παιδιά. 

Κατ'εμε καντε ενα online registration και δωστε ενα minimal trial για τον νεο χρήστη. 

Εαν δεν γίνεται για κάποιον λόγο αυτό, κάντε πάλι online registration και όταν ο χρήστης κάνει εγγραφή, τότε να βλέπει τον τιμοκατάλογο με τα courses και να μπορει να πληρωσει και online (εστω και μεσω paypal). 

Εαν πάλι δεν γίνεται αυτό, βάλτε οδηγίες για το πως δουλεύει το όλο σύστημα. Είδες όλοι οσοι απαντήσαμε στο θέμα σου, ψάχναμε να βρούμε απο που θα κάνουμε εγγραφή. Μην περιμένεις ο άλλος να σας πάρει τηλ για να μάθει πως γίνεται εγγραφή στο σύστημα σας.

Δεν προκειται να γίνει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Μέχρι στιγμής πάντως , το e-learning δουλεύει πολύ καλά. Όσα βίντεο και να βάλω , όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά , παίρνει τηλέφωνο.

επίσης , στέλνει mail και του απαντάμε.

1.Δεν θέλουμε να φαίνεται η πλατφόρμα για λόγους καθαρά ανταγωνιστικούς

2. Μπορώ να ανοίξω με έναν demo κωδικό κάποιον να έχει πρόσβαση για 1 ημέρα , εάν το θελήσει.

3. Όντας στην εκπαίδευση 2 χρόνια , η "δηλωση ενδιαφέροντος" δεν λέει τίποτε. Πολλοι θα είναι οι "ενδιαφερόμενοι" , λίγοι οι παραγματικοί. Πχ. εσύ υποτίθεται ενδιαφέρεσαι. Και κάνεις μια εγγραφή. Θα ξεκινήσεις? Ετσι , αποφευγουμε τα "ακυρα" mails. Ξαναλέω , όποιος τωρα θέλει πραγματικά να κάνει Matlab , θα κάνει Matlab΄. Και ακόμα και εκδήλωση ενδιαφέροντος να είχε , θα έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες, και να ρωτήσει εξειδικευμένα θέματα που τον αφορούν

H πλατφόρμα είναι τόσο εύχρηστη , και τα μαθήματα τόσο άρτια φτιαγμένα . που μεχρι στιγμής τουλάχιστον , μας δίνουν συγχαρητήρια οι μαθητές απο απόσταση.

• Moderators
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτο που σου λεμε ειναι οτι εαν αλλαξεις τον τροπο εγγραφης θα εχεις πιο πολλους μαθητες!

ειναι διαφορετικα πραγματα αυτα τα δυο! Αλλο το να τους κρατας ευχαριστημενους και αλλο να προσελκυεις νεους

Δημοσ.

Δεν εχω καμία αμφιβολία οτι η πλατφόρμα σας είναι ωραία, φαίνεται εξ'άλλου απο τα βίντεο που ανέβασες, αλλα πιστεύω οτι τουλάχιστον ενα online registration θα έπρεπε να το έχετε. 

Εστω να κρατήσετε στην βάση δεδομένων σας το e-mail ενος ενδιαφερόμενου. Μπορεί όντως να μην τον ενδιαφέρει σήμερα ενα μάθημα που έχετε, αλλα εαν βγάλετε μια προσφορά και τον ενημερώσετε μέσω newsletter μπορεί να ενδιαφερθεί. Για πιο λόγο δηλαδή να χάσετε τζάμπα εναν πιθανό πελάτη; Απο καθαρα marketing πλευρα να το δεις, θα πρέπει να κάνεις τα παντα για να έχετε διευθύνσεις e-mail απο άτομα που κάποτε ενδιαφέρθηκαν για εσας και την πλατφόρμα σας. 

Καλη επιτυχία!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Μέχρι στιγμής πάντως , το e-learning δουλεύει πολύ καλά. Όσα βίντεο και να βάλω , όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά , παίρνει τηλέφωνο.

επίσης , στέλνει mail και του απαντάμε.

1.Δεν θέλουμε να φαίνεται η πλατφόρμα για λόγους καθαρά ανταγωνιστικούς

2. Μπορώ να ανοίξω με έναν demo κωδικό κάποιον να έχει πρόσβαση για 1 ημέρα , εάν το θελήσει.

3. Όντας στην εκπαίδευση 2 χρόνια , η "δηλωση ενδιαφέροντος" δεν λέει τίποτε. Πολλοι θα είναι οι "ενδιαφερόμενοι" , λίγοι οι παραγματικοί. Πχ. εσύ υποτίθεται ενδιαφέρεσαι. Και κάνεις μια εγγραφή. Θα ξεκινήσεις? Ετσι , αποφευγουμε τα "ακυρα" mails. Ξαναλέω , όποιος τωρα θέλει πραγματικά να κάνει Matlab , θα κάνει Matlab΄. Και ακόμα και εκδήλωση ενδιαφέροντος να είχε , θα έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες, και να ρωτήσει εξειδικευμένα θέματα που τον αφορούν

H πλατφόρμα είναι τόσο εύχρηστη , και τα μαθήματα τόσο άρτια φτιαγμένα . που μεχρι στιγμής τουλάχιστον , μας δίνουν συγχαρητήρια οι μαθητές απο απόσταση.

Αυτό με τους "λόγους ανταγωνιστικούς" δε το κατάλαβα ... τι εμποδίζει κάποιον ανταγωνιστή να εγγραφεί σε ένα μάθημα και να δει τα πάντα που προσπαθείτε να κρύψετε χάνοντας πιθανή πελατεία και κάνοντας το site σας τον "weirdo" του χώρου?

Εμτελώς φιλικά κάνετε θεωρώ παιδαριώδη λάθη που εγώ το αποδίδω στο ότι στην core ομάδα σας τον λόγο έχουν κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) άνθρωπη που μπορεί να ξέρουν το τενχικό αντικείμενο (πχ δάσκαλοι, προγραμματιστές, μαθηματικοί) αλλά δεν κατέχουν από "πώληση" και πελατοκεντρικό πνεύμα ... πχ το "όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μας παίρνει τηλέφωνο" ακούγεται τουλάχιστον περίεργο .... σε άλλο πλαίσιο θα ήταν από μόνο του λόγος απόλυησης αυτού που είχε αυτή την προσέγγιση στο "marketing" του προϊόντος της εταιρείας του ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...