Προς το περιεχόμενο

Παράξενο μήνυμα από call them all supershare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Πρόκειται για το κινητό της μητέρας μου. Επειδή το έχει μόνο για να δέχεται και να παίρνει τηλεφωνήματα, μου είπε κάπου προχθές να δω τι μηνύματα είναι αυτά που έχει δεχθεί. Τα κοίταξα, τα περισσότερα ήταν της cosmote, είδα όμως δυο μηνύματα που μου έκαναν κάπως εντύπωση. Το ένα είναι από το 1330 και λέει πως ο τάδε αριθμός ζητάει 60 λεπτά από το call them all, και το άλλο πως μεταφέρθηκαν τα 60 λεπτά επιτυχώς! Είναι άγνωστος ο αριθμός, και όσο κι αν τον καλούσα, δεν απαντούσε! Έχω βάλει και τις φωτό για να δείτε (έσβησα μέρος του αριθμού). Στάλθηκαν ακριβώς την ίδια ώρα και ημέρα 19:18 προχθές. Η μητέρα μου δεν παίζει να έστειλε οκ, γιατί δεν ξέρει ούτε να στέλνει μηνύματα σε κινητό. Τι να έγινε;; Είναι κάτι που θέλει προσοχή ή μπα; Εδώ είναι οι φωτό:

post-262765-0-40762500-1429632141_thumb.png
post-262765-0-41330100-1429632182_thumb.png

Δημοσ.

Εχεις καμια μικρη αδερφη/αδερφο; Ισως να ηθελε μοναδες και σκεφτηκε να παρει μια 2η καρτα που δεν γνωριζετε τον αριθμο της και να εστειλε απο τη μαμα σου τα λεπτα. Στα απεσταλμενα εχει καποιο μηνυμα με ΟΚ προς 1330?

Δεν γινεται με αλλο τροπο, καποιος εστειλε ΟΚ. 

Απο μεσα εγινε η δουλεια.  :ph34r:

Δημοσ.

Plot twist: η μάνα σου ξέρει να στέλνει μυνήματα και supersphere είναι το όνομα του πραγματικού σου πατέρα o.O

Supershare είναι η υπηρεσία και όχι αυτός που σου ζητάει τα λεπτά ομιλίας.

Μήπως η μητέρα σου είχε πάει κάπου, πήρε μαζί της το κινητό, και το είχε σε κοινή θέμα με αποτέλεσμα να το αρπάξει κάποιος διακριτικά και να μεταφέρει στον εαυτό του τα λεπτά;

Δημοσ.

Supershare είναι η υπηρεσία και όχι αυτός που σου ζητάει τα λεπτά ομιλίας.

Μήπως η μητέρα σου είχε πάει κάπου, πήρε μαζί της το κινητό, και το είχε σε κοινή θέμα με αποτέλεσμα να το αρπάξει κάποιος διακριτικά και να μεταφέρει στον εαυτό του τα λεπτά;

Λες να προλαβε να κανει κληση στο κινητο του (για να δει τον αριθμο ωστε να στειλει SMS και αν ειναι cosmote φυσικα), να εστειλε μηνυμα, να απαντησε ΟΚ και να εσβησε τον αριθμο του απο το ιστορικο?

• Like 1
Δημοσ.

Λες να προλαβε να κανει κληση στο κινητο του (για να δει τον αριθμο ωστε να στειλει SMS και αν ειναι cosmote φυσικα), να εστειλε μηνυμα, να απαντησε ΟΚ και να εσβησε τον αριθμο του απο το ιστορικο?

Γιατί όχι; Αν ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς να το κάνεις σε λιγότερο από 2 λεπτά. Το θέμα είναι που ήταν η μητέρα σου και το κινητό εκείνη την ώρα, γιατί δεν την ρωτάς;

Δημοσ.

Γιατί όχι; Αν ξέρεις τι να κάνεις, μπορείς να το κάνεις σε λιγότερο από 2 λεπτά. Το θέμα είναι που ήταν η μητέρα σου και το κινητό εκείνη την ώρα, γιατί δεν την ρωτάς;

ποιος κακομοιρης  θα εκανε ολη αυτη την διαδικασια για να παρει 60 λεπτα ομιλιας; αμα ηταν κανας επιτηδειος θα αρπαζε το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...