Προς το περιεχόμενο

Windows professional 2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα αυθεντικο κλειδι απο τα παραπανω παραθυρια, ξερετε αν διαθετει η microsoft στο site της το Ιso; η αν υπαρχει πουθενα αλλου το αυθεντικο ομως;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω δυο υπολογιστες με windows 7 & 8.1 και θα περασω τα 10 μολις βγουν. Απλως αφου τα πληρωσα να μην τα εχω σε περιπτωση που τα χρειαστω; :) ;)

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια που θα τα χρησιμοποιήσεις; Ούτε internet δε θα μπαίνει.

Δεν ειναι το Internet το προβλημα, ετσι κι'αλλιως οι drivers των 2000 και των XP ειναι ιδιοι στο 99% των περιπτωσεων, οποτε θα βρει drivers για καρτα δικτυου κλπ.

Το προβλημα ειναι πως το 2003 που βγηκε το τελευταιο SP (4), δεν υπηρχαν multicore cpu's, ahci και λοιπες τεχνολογιες, οποτε για να εγκατασταθουν θελουν παλια μηχανηματα. Ειναι απιθανο να μπουν σε πιο "συγχρονα" PC's... Για να "αναστησεις" ομως παλια μηχανηματα ειναι οτι πρεπει...

Δημοσ.

να μην τα εχω σε περιπτωση που τα χρειαστω; :) ;)

Αν χρειαστείς λειτουργικό βάλε ubuntu ή κάποια διανομή puppy σε ένα usb και ας το να υπάρχει.

Τον μπελά που θα περάσεις για να βάλεις τα 2000 σε σύγχρονο μηχάνημα δεν τον αξίζει καμία ανάγκη,χώρια που η λειτουργικότητα τόσο παλιού λειτουργικού είναι σχεδόν μηδέν.  

Δημοσ.

Μια χαρά λογισμικό τα windows 2000 αλλά δεν υπάρχουν προγράμματα που να τα υποστηρίζουν πλέον.

Θα πρέπει να βρεις παλιές εκδόσεις από antivirus και internet browsers για να δουλέψεις.

Δημοσ.

Μια χαρά λογισμικό τα windows 2000 αλλά δεν υπάρχουν προγράμματα που να τα υποστηρίζουν πλέον.

Θα πρέπει να βρεις παλιές εκδόσεις από antivirus και internet browsers για να δουλέψεις.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Με παλιά έκδοση browser θα έχεις συνέχεια προβλήματα σε sites, ενώ μια παλιά έκδοση antivirus είναι άχρηστη.

Δημοσ.

Κοίτα αν πρόκειται για σύγχρονο μηχάνημα δεν αξίζει να τα περάσεις γιατι δεν σου προσφέρουν κατι ουσιαστικό τώρα αν θέλεις να τα έχεις σε ενα 2ο partition για να " παίζεις " ναι γιατι οχι , θα σου πρότεινα να τα κρατήσεις ανέπαφα και αν χρειαστεί σε καποιο παλιότερο μηχάνημα που ειναι αδύναμο κτλπ εκει ναι μπορείς να του περάσεις να εχει ενα καλό λειτουργικό σύστημα για βασικά πράγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...