Προς το περιεχόμενο

Φήμες για Lumia 940 και 940 XL από την Microsoft


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πράγματι... θα ξεπερνάει και το 930 στις θερμοκρασίες. Βέβαια ποιός αγοράζει τέτοια κινητά για να κάνει μόνο κλήσεις και μηνύματα ώστε να προτιμήσει την υποτιθέμενη απόδοση των wp ένας Θεός ξέρει.

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του σε οποιοδήποτε καταναλωτικό προϊόν μπαίνει και ειρωνεύεται το προϊόν που έχουν επιλέξει άλλοι, οι οποίοι δηλώνουν ευχαριστημένοι... Αυτό με υπερβαίνει. Εκτός αν νοιώθει ανασφάλειες.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχοντας πλέον συνηθίσει τα κινητα πανω απο 5.5 ιντσες στο XL ισως να ειναι η επόμενη συσκευή μου. Υπερήφανος κάτοχος ενός 1520, καλύτερης συσκευής που είχα ποτέ.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέλω ήδη... Τα πουλάω όλα τώρα...

Κι εγω παρεα. Ωραιο το Microsoft Lumia 535 και το Htc One M8 (android) που εχω αλλα τωρα που πηρα παλι windows κινητο επιμενω πως ειναι πολυ καλυτερα και ας μην εχουν πολλα επισημα apps ακομη (οπως youtube και αλλα) αλλά εχουν πολυ καλυτερα εναλλακτικα apps. Εδω το lumia 535 παει σφαιρα που εχει και χαμηλο επεξεργαστη που να βγει κανα ποιο καλο τι εχει να γινει. Παντως απο την εποχη που ειχα lumia 920 εχει αλλαξει πολυ το store προς το καλυτερο. Αντε να δουμε πως θα ειναι τα windows 10 σε κινητο (γιατι ακομη εχει πολλα bugs και δεν βγαζω ακρη στο 535 για να κρινω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωπω παιδια παρακολουθονταςτην συζητηση βλεπω μια κοντρα με window android λες και ειναι δικες μας οι εταιριες και μας τις εθιξαν....σαν κατοχος λουμια 930 το κινητο ειναι με ελευθερο χωρο 1μισι γιγα και πεταει ακομα...αλλα και σαν κατοχος 3 μηνες πριν android αντικειμενικα αφου εχω εμπειρια και απο τα δυο, τα windows ειναι πολυ πιο σφαιρα απο τα android...οποιος θαβει τα windows καλο ειναι να το κανει εχωντας μια εμπειρια και απο τα δυο για να ειναι πιο αντικειμενικος και οχι απλα επειδη δεν του αρεσει το σχημα η τα live tiles...

Άμα μπορέσεις δοκίμασε και κανά BlackBerry για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ μάπα το κινητό παιδιά! Βαρύ σαν τούβλο και ελλειπή store! Μην πω για τις ρυθμίσεις που απλά χάνεσαι και δεν βρίσκεις άκρη!

Μιας και θα βγουν την ίδια περίπου εποχή, προτείνω με τα μπούνια το 6s που θα κεντάει!!
trollface.png
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

............ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΣΧΗΜΑ το άτιμο! :-) :-) :-)
Είχα το 1020 παλιά και είχα πει τότε ότι με την κατάλληλη ευκαιρία θα ξαναγυρίσω πίσω! Έρχεται η ώρα μου φαίνεται!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα ψέματα ας πούμε δεν τα μπορώ να τα βλέπω να μένουν αναπάντητα. Και σου εξήγησα σε άλλο τοπικ οτι ένα wp περιμένει αναβαθμίσεις για να φτάσει ένα android διετίας σε επίπεδο δυνατοτήτων ακόμα κι αν το τελευταίο δεν ξαναναβαθμιστεί ποτέ του. (πχ στα windows 10 θα υπάρξει πιο ολοκληρωμένη μπάρα ειδοποιήσεων και θα πανηγυρίζεις για το update όταν ακόμα και το S advance της αδερφής μου με gingerbread έχει αυτή τη δυνατότητα! Περιμένεις πληκτρολόγιο με ελληνικό swype ενώ μια android συσκευή δεν χρειάζεται update για να την έχει αυτή τη δυνατότητα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα αλλά εκεί το χαβά σου. Περίμενες μέχρι τον Αύγουστο και τα 8.1 για να μπορείς να ξεχωρίζεις τον ήχο κλήσεων από τον ήχο των εφαρμογών και της μουσικής! Περιμένεις να αποκτήσεις δυνατότητα να ρυθμίζεις την ένταση φωτεινότητας χωρίς συγκεκριμένα 3 mode και αυτόματη φωτεινότητα και θα το βροντοφωνάζεις ως update!)

Όλοι στη Microsoft κλαίνε εξαιτίας του comment σου....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα μπορέσεις δοκίμασε και κανά BlackBerry για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ;)

δοκιμάστε blackberry Z30 και ας είναι κινητό το 2013 και μετά πέστε μου!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα lumina 930 το έδωσα για g3 κ δν το μετανιωσα!

Γρήγορο λειτουργικό αλλά δν είναι ο "μεσσίας" όπως τον λέτε εδώ μέσα! Είχε κ τα κολλήματα τοθλυ που κ που απλα ηταν βαρετό του λοιπούν πολλά features μερικά άχρηστα ναι αλλά είναι ακόμα λειψο!

Τα wp είναι περιπου σαν iOS αλλά χωρίς τις εφαρμογές απλό γρήγορο(αλλά βαρετό) χωρίς ίχνος customization) το multitasking ειδικά άγνωστη λεξη έκλεινε η εφαρμογή όταν την αφηνες κ έπρεπε να ξαναφορτωσει στο 90% τον περιπτώσεων! Επειδή δν είμαι fanboy κ τα δούλεψαν αρκετά κ τα δυο το pure android είναι πιο ολοκληρωμένο κ ωραίο απο τα wp!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία τα κινητά της μικρομαλακής και πολύ smooth. Βελτιώνονται συνεχώς και έχουν απίστευτες κάμερες. Αλλά ρε microsoft κάνε κάτι να αποκτήσεις περισσότερες εφαρμογές, λοίπουν πολλές ρε γαμώτο. Αντε να δούμε μπας και το επόμενο μου είναι wp.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κατοχους WP/ios/android κινητων που ποτε δεν θα κανουν κατι παραπανω απο κλησεις/μηνυματα/facebook και κανενα χαζοπαιχνιδο ειναι μια χαρα κινητο.Για τους power android users δεν εχει να προσφερει τιποτα απολυτως.Το να μην μπορεις να κανεις οτι θελεις ενα κινητο που αγορασες ειναι χαζομαρα.Για αυτο και το android θα ξεπερασει το 90% του συνολικου ποσοστου στα mobile λειτουργικα.

Ειχαμε το καρακλειδωμενο ios(που με jailbreak κατι γινοταν) τωρα εχουμε και το wp που δεν σε αφηνει να κανεις απολυτως τιποτα στο κινητο σου.Για αυτο και εχει εδω και 3 χρονια το 3-4% της πιτας και ουτε προκειτε να παει παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...