evoracing Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! θέλω να κάνω account στο Turbosquid και όχι μόνο για να πουλήσω τα σχέδιά μου του Cinema 4D. Το θέμα μου (όπως πάντα) είναι το όνομα που θα βάλω. Έχω στο 3DOcean με το όνομα Angm_evo2013 αλλά ποιο πολύ για user σε κάποιο game μοιάζει παρά για πωλητή! Έχετε κάτι να προτείνετε? με τα ονόματα ποτέ δεν το είχα...
evoracing Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να λέει Seller και τα σχετικά! Αν μπορείτε να λέτε και την σημασία τους έτσι?
Unabomber Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 μπορεις να βαλεις το all time classic seller4764949563636212352523 1
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Everything_4Design όνομα Angm_evo2013 αλλά ποιο πολύ για user σε κάποιο game μοιάζει παρά για πωλητή! Δεν εριχνες τουλαχιστον λιγο leonardo μεσα ρε παιδι μου που παει με ολα ?
evoracing Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Everything_4Design Δεν εριχνες τουλαχιστον λιγο leonardo μεσα ρε παιδι μου που παει με ολα ? Αυτό μπορώ να πω πως είναι πολύ ωραίο! Με το 4D του Cinema 4D.. Και μπορώ να κάνω και logo για την σελίδα E4D.. Ωραίο ωραίο To ntosei_design Θα το έψηνα αλλά δεν ξέρω άμα θέλω να γίνω κάφρος σε αυτό
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αυτό μπορώ να πω πως είναι πολύ ωραίο! Με το 4D του Cinema 4D.. Και μπορώ να κάνω και logo για την σελίδα E4D.. Ωραίο ωραίο Αν πιασει θελω ποσοστα Μην ..ενθουσιαζεσαι ομως για το ιντερνετ μιλαμε.Δεν αποκλειται να το εχουν καπαρωσει ηδη πολλοι αλλοι η να εχει τοσο παραπλησια στην σελιδα που μπαινεις που να μπερδευεται ο πελατης η να κατανταει ιδιαιτερα βαρετο. Ισως χρειαστει ψαξιμο δηλαδη η υποθεση , ιδιαιτερα αν θελεις να ασχοληθεις σοβαρα , να διαφημιστεις κλπ Ισως χρειαστει να απευθυνθεις σε επαγγελματια δηλαδη : )
bluesattack Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=4design Παντως το nigerian prince ειναι αρκετα πρωτοτυπο και ..σεξι αν το δεις και απο αλλη οπτικη
Silenzio Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δοκιμασε malaperdass ρε φίλε έλεος !!! 10 λεπτά τώρα έχω ψοφήσει στο γέλιο, δε μπορούσα να μιλήσω και να εξηγήσω γιατί γελάω !!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα