Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρώ παξιμάδια και βίδες στην Αθήνα βρε παιδιά; Να Googleάρω ξέρω και βλέπω τι υπάρχει αλλά πείτε μου εάν έχει όντως κάποιος πάει και έχει διευκολυνθεί σε κάποιο κατάστημα κλπ.

Δημοσ.

Στην Σπυρου Πατση, αν δεν βρεις αυτες που ψαχνεις, δυσκολα να το βρεις αλλου στην Ελλαδα

ψαχνεις βιδες καποιου συγκεκριμενου κραματος;

• Like 1
Δημοσ.

το πράκτικερ έχει τέτοια πράγματα μόνο συσκευασμένα (πακετάκια δηλαδή, όχι χύμα), όχι μεγάλη ποικιλία, και εξωφρενικά πανάκριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Σπυρου Πατση ,αλλου θα πληρωσεις πιο ακριβα τα συσκευασμενα και σε πιο πολλα τεμαχια που δεν θα χρειαζεσαι.

Αλλιως κοιτα σε κανα χρωματοπωλειο αν δεν ψαχνεις κατι δυσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Καταστήματα βιομηχανικών ειδών, ειδών κιγκελαρίας, εργαλείων, σιδηροπωλεία/χρωματοπωλεία, σε τέτοια μαγαζιά συνήθως πας για βίδες.

Δημοσ.

Όπου θα τα πάρεις με το "κομμάτι" (πχ χρωματοπωλείο-"κυρ Μήτσο δώσε μου 5 βίδες" ή Praktiker-συσκευασίες των 50 τεμ, κλπ) μοιραία θα τα πάρεις ακριβά.

Όπου τα πουλάνε με το...κιλό (βιομηχανικά είδη) τότε οι τιμές είναι πολύ καλύτερες. Βέβαια σε κάποια από αυτά ίσως να μην δίνουν μικροποσότητες.

Μπορεί πάλι ψωνίζοντας από τα "ακριβά" να σου έρθει πιο φθηνά σε χρόνο ή και χρήμα (αν τα "βιομηχανικά" δεν είναι κοντά σου)

Δημοσ.

Επίσης στην οδό Κακουργοδικειου (ένα μικρό δρομάκι κάθετο στην Αθηνάς, πολύ κοντά στο Μοναστηράκι) είναι ο Ρέππας.

Δεν ξέρω τι παίζει τώρα, αφου γενικά η αγορά έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια, αλλά παλιότερα όταν κάποιος έψαχνε για βίδες (παξιμάδια και τα συναφή) η φάση ήταν "αν δεν το βρεις στο Ρέππα, απλά μην ψάχνεις".

Αν βέβαια κάποιος ψάχνει για ανοξείδωτες τότε θα κοιτάξει, για ευνόητους λόγους, σε καταστήματα κοντά και πίσω από το σταθμό του ηλεκτρικού του Πειραιά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...