Aztec Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το αιγαίο είναι γεμάτο υδατάνθρακες Το αιγαιο υδατάνθρακες , το ιονιο πρωτεΐνες ... ντουκια θα γίνουμε 5
ghostman13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 η ελλαδα ειναι σαν μια γυμνη γυναικα δεμενη με χειροπεδεσ μεσα σε κελι φυλακης γεματο βιαστεσ. οι βιαστεσ ειναι οι ευρωπαιοι εταιροι. η ελλαδα δεν φροντισε να παρει προληπτικα μετρα για την οικονομια της ετσι δεν μπορει πλεον να παρει αλλεσ προφυλαξεισ και να σωθει η οικονομια της. ο λαος ανεθετε την διακυβερνηση στουσ νταβαντηδεσ και τα λαμογια. το αριστερο παρτυ στην ελλαδα ερχετε συντομα στο τελος του. η διαπομπευση του υπουργου στους θεσμουσ ειναι κατι παραπανω απο εμφανησ. η ελλαδα πλεον θα καταλαβει τι σημαινει να ττην εχουν στα 4.
Unabomber Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 η ελλαδα ειναι σαν μια γυμνη γυναικα δεμενη με χειροπεδεσ μεσα σε κελι φυλακης γεματο βιαστεσ. οι βιαστεσ ειναι οι ευρωπαιοι εταιροι. η ελλαδα δεν φροντισε να παρει προληπτικα μετρα για την οικονομια της ετσι δεν μπορει πλεον να παρει αλλεσ προφυλαξεισ και να σωθει η οικονομια της. ο λαος ανεθετε την διακυβερνηση στουσ νταβαντηδεσ και τα λαμογια. το αριστερο παρτυ στην ελλαδα ερχετε συντομα στο τελος του. η διαπομπευση του υπουργου στους θεσμουσ ειναι κατι παραπανω απο εμφανησ. η ελλαδα πλεον θα καταλαβει τι σημαινει να ττην εχουν στα 4.
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ολο το νήμα είναι στον άκυρο και κάνετε αστοιχείωτη fun συζήτηση. Δεν μπορεί η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, γιατι έχει υπογράψει το μνημόνιο 2, το 2010 ήταν ή 12. Με ένα 80% της βουλής, ΄που προβλέπει το γεγονός της χρεωκοπίας σίγουρα με βαριές συνέπειες. Για να δεις λοιπόν αν γίνεται να χρεοκοπήσεις, πρέπει να δεις πρώτα τι σε βάλαν και υπόγραψες(σαν Ελλάδα) για να πάρεις τα δάνεια. Ή έστω τι λέει το γαμο-Αγγλικό δίκαιο για χρεοκοπία κράτους. Βέβαια, μπορείς να αθετήσεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν πληρώνω κανέναν και αθετώ την συμφωνία του μνημονίου 2. Και αυτοί με την σειρά τους θα σε καταντήσουν χειρότερα απο Κούβα... Γνώμη μου, δεν πρόκειται να παίξει χρεοκοπία Ελλάδας(αυτό δεν σημαίνει οτι θα καλοπεράσουμε ή θα μας τα χαρίσουν). Χρωστάμε αρκετά πολλά για να τ αφήσουν έτσι. Και διακυβεύονται ακόμα πιο πολλά. Χαλαρώστε. Και απολαύστε τα υπόλοιπα νήματα του insomnia ΥΓ για όποιον το θυμάται, πριν εκλεγεί ο Τσίπρας 1-2 χρόνια πριν λέγαν όποιος και να εκλεγεί εμείς δεν διαπραγματευόμαστε μόνο τα προσυμφωνηθέντα, οτι έχει υπογραφεί. Τελικά, μια χαρα διαπραγματεύονται και με κομουνιστές ακόμα...πάντα διαπραγματεύονται... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 η ελλαδα ειναι σαν μια γυμνη γυναικα δεμενη με χειροπεδεσ μεσα σε κελι φυλακης γεματο βιαστεσ. οι βιαστεσ ειναι οι ευρωπαιοι εταιροι. η ελλαδα δεν φροντισε να παρει προληπτικα μετρα για την οικονομια της ετσι δεν μπορει πλεον να παρει αλλεσ προφυλαξεισ και να σωθει η οικονομια της. ο λαος ανεθετε την διακυβερνηση στουσ νταβαντηδεσ και τα λαμογια. το αριστερο παρτυ στην ελλαδα ερχετε συντομα στο τελος του. η διαπομπευση του υπουργου στους θεσμουσ ειναι κατι παραπανω απο εμφανησ. η ελλαδα οι έλληνες πλεον θα καταλαβει καταλάβουμε τι σημαινει να ττην μας εχουν στα 4. fixed
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γνώμη μου, δεν πρόκειται να παίξει χρεοκοπία Ελλάδας(αυτό δεν σημαίνει οτι θα καλοπεράσουμε ή θα μας τα χαρίσουν). Χρωστάμε αρκετά πολλά για να τ αφήσουν έτσι. Και διακυβεύονται ακόμα πιο πολλά. Χαλαρώστε. Και απολαύστε τα υπόλοιπα νήματα του insomnia Δεν χρωσταμε τιποτα στην ουσια αυτα ειναι τοκοι και πανωτοκια , το κεφαλαιο το εχουμε πληρωσει προ πολλου. Bonus Σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στην Ελλάδα της κρίσης μεγάλωσε δραματικά. Oι φτωχότεροι επιβαρύνθηκαν φορολογικά κατά 337% ενώ οι εύποροι κατά 9%. http://www.imerodromos.gr/ploysioi-ftoxoi-foroi/ 1
torq Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν χρωσταμε τιποτα στην ουσια αυτα ειναι τοκοι και πανωτοκια , το κεφαλαιο το εχουμε πληρωσει προ πολλου. έστω ότι είναι έτσι.. δηλαδή οι τόκοι δεν είναι χρωστούμενα; αν είναι να μου δανείσεις κι εσύ 2000€ που τα χρειάζομαι τώρα και να σου επιστρέψω σε καμιά 30χρόνια 2000€, χωρίς τόκους.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτοί που υποστηρίζουν την χρεοκοπία και είναι μέσα στα πράγματα έχουν ήδη κλείσει θέση στο εξωτερικό όταν γίνει αυτό 1
N3k21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν θέλω να πτώχευσουμε αλλά είναι να δώσεις την σύνταξη στον παππού που δούλευε τόσα χρόνια και το ΔΝΤ τι θα κάνεις ? Και εγώ θέλω όλα να πάνε καλά και επιτέλους να βρω δουλειά για αυτό που σπούδασα τόσα χρόνια αλλά με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέα φορολογία που θέλουν οι Ευρωπαίοι να μας επιβάλουν πως θα βγούμε από την ύφεση. Οπότε εδώ έρχομαι και λέω στο δίλημμα ευρώ πάσι θυσία η έξοδος από το ευρώ και λογικά πτώχευση προτιμώ το δεύτερο. Δεν είναι άγνοια απλά βαρέθηκαν να ζουν μια ζωή με το φόβο και τον εκφοβισμο. Ρε συ Anorymous, ειλικρινά συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σου, όμως εξετάζεις το θέμα μονόπλευρα. Σου έχουν ήδη απαντήσει τα παιδιά. Αυτό το περιβόητο reboot της οικονομίας -που ίσως επιτευχθεί υπό συνθήκες κι αν όλα πάνε καλά- μέσω χρεοκοπίας, δεν πρόκειται να γίνει ανώδυνα. Βγαίνει π.χ. το κάθε παρτάλι και γράφει στο blog του ότι "φορτώνουν δραχμές στα ΑΤΜ" και πάνε τα γερόντια πανικόβλητα να σηκώσουν τις οικονομίες τους. Δεν έχουμε παιδεία ως λαός και κατά συνέπεια δεν έχουμε την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αντιδράσουμε ανθρώπινα. Φαντάσου τώρα να γίνει κανένα πραγματικό "μπαμ". Θα παραλύσει το σύμπαν. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε πως μια χώρα το σωτήριο έτος 2015, δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ πραγματικά αυτάρκης και ανεξάρτητη. Πάντα με κάποιον θα κάνεις νταραβέρι και θα παίζεις με τους όρους του. Εκτός αν είσαι κανένα θεοκρατικό μπανανιστάν με μερικές χιλιάδες πυραύλους Scud στην κατοχή σου και εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου, ξέρω 'γω. Αν δεις ποσα βιογραφικα στελνονται καθε μερα θα αλλαξεις γνωμη οπως και ποσοι παμε και δουλευουμαι δοκιμαστικα χωρις λεφτα μπας και μας παρουν, το ιδιο θα γινει αν κατεβεις και σε καμια πορεια για αρχη θα σου ελεγα την παρασκευη που ειναι και εργατικη πρωτομαγια. Και εμεις φταιμε δηλαδη οσοι ψηφισαν τα ιδια τοσα χρονια και οι γερμανια που μονο εταιρος δεν ειναι ετσι οπως φέρετε. Ασχετα αν καποιος ειναι βολεμενος η οχι πρεπει να υπαρχει κρατος προνοιας κατι το οποιο δεν υπαρχει με την καμια εδω στην Ελλαδα. Το πρόβλημα της ανεργίας και της εργασιακής εκμετάλλευσης γενικότερα, δεν οφείλεται αποκλειστικά στην κρίση, αλλά στην επιμονή διαδοχικών κυβερνήσεων να εφαρμόζουν θεωρίες, χωρίς ωστόσο να αντιλαμβάνονται την ελληνική πραγματικότητα. Αν υπήρχε έλεγχος και παραδειγματική τιμωρία των νταβατζήδων-εργοδοτών, να δεις που όλα θα έστρωναν. Αλλά όταν υπάρχουν απλοί πολίτες που διατίθενται να λιντσάρουν π.χ. ελεγκτές του ΣΔΟΕ, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα του εκάστοτε τοπικού παράγοντα, καφετεριούχου wannabe μαφιόζου μπινέ, τι περιμένεις τελικά να κάνει και το κράτος; Τροφή για σκέψη... Όσον αφορά το κράτος πρόνοιας, τι παραπάνω περιμένεις υπό τις παρούσες συνθήκες; Ή τι νομίζεις ότι θα άλλαζε προς το καλύτερο αν χρεοκοπούσαμε; Το είπε ο Stormrain παραπάνω, με τι θα πλήρωνες τα εισαγόμενα φάρμακα; Ή πιστεύεις πως θα μπορούσε ν' αναπτυχθεί ελληνική φαρμακοβιομηχανία εν μια νυκτί; Anyway, άλλο το διεκδικώ καλύτερους όρους δανεισμού ή περισσότερο ανθρώπινες συμφωνίες, άλλο το "σας γράφω στα @@ μου και πουλάω τσαμπουκά, παρότι δε με παίρνει". Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει σχετικα με οσους ειναι "οπαδοι" της χρεωκοπιας και κατα συνεπεια της δραχμης ειναι οτι προερχονται κατα βαση απο τα πιο αδυναμα οικονομικα στρωματα . Ειναι αποριας αξιον ο βαθμος αγνοιας που εχουν με δεδομενη την παγκοσμια εμπειρια αφου θα ειναι οι πρωτοι που θα υποστουν τις συνεπειες και μαλιστα στον μεγαλυτερο βαθμο. Διότι δυστυχώς, ακόμα και στην Ελλάδα της δωρεάν παιδείας, το μορφωτικό επίπεδο είναι συνήθως ανάλογο του οικονομικού. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως αρκετοί δραχμολάγνοι και οι οπαδοί τους (όπως προκύπτει από το περιεχόμενο γνωστών π.χ. σκουπιδο-blogs) είναι συνήθως και κολλημένα εθνίκια, καθυστερημένα χουλιγκανοκομμάντα που φαντασιώνονται αναρρίχηση στον τρούλο της Αγιά Σοφιάς, ενώ στην πραγματικότητα ούτε καν φαντάροι δεν έχουν πάει. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 μολις μου ειπαν οτι ακουσαν στην τραπεζα [ΤΤ] οτι σε περιπτωση πτωχευσης θα σβηστουν τα δανεια...
N3k21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 μολις μου ειπαν οτι ακουσαν στην τραπεζα [ΤΤ] οτι σε περιπτωση πτωχευσης θα σβηστουν τα δανεια... Και μετά αναρωτιέσαι, τέτοιες φήμες διαδίδονται πράγματι από αφέλεια/άγνοια, ή μήπως υπάρχει σκοπιμότητα;
viper2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Και μετά αναρωτιέσαι, τέτοιες φήμες διαδίδονται πράγματι από αφέλεια/άγνοια, ή μήπως υπάρχει σκοπιμότητα; *γκουχου* στελεχος της τραπεζας το ειπε *γκουχου* 1
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 έστω ότι είναι έτσι.. δηλαδή οι τόκοι δεν είναι χρωστούμενα; αν είναι να μου δανείσεις κι εσύ 2000€ που τα χρειάζομαι τώρα και να σου επιστρέψω σε καμιά 30χρόνια 2000€, χωρίς τόκους. Ειναι χρωστουμενα αλλα να εχει τοκους απο τραπεζα και αλλο απο τοκογλυφο..... Αν τωρα σου δανειζα εσενα θα το εκανα σαν φιλος χωρις τοκους. 1
ADHD Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλα γελάτε αλλα δεν γνωρίζετε μου φαίνεται πόσοι το πιστεύουν αυτο οπως και οτι δεν χρωστάμε τίποτα. Ειναι χρωστουμενα αλλα να εχει τοκους απο τραπεζα και αλλο απο τοκογλυφο..... Αν τωρα σου δανειζα εσενα θα το εκανα σαν φιλος χωρις τοκους. Για πες μου λοιπον αν πας σημερα στην τραπεζα με τι επιτοκιο θα σου δανεισουν, με τι θα σου δανεισει ο τοκογλυφος και ποσο για εσενα θεωρειτε "τοκογλυφικό" επιτόκιο.
pournaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ειναι χρωστουμενα αλλα να εχει τοκους απο τραπεζα και αλλο απο τοκογλυφο..... Αν τωρα σου δανειζα εσενα θα το εκανα σαν φιλος χωρις τοκους. Γιατι, ποιο ειναι το επιτοκιο της τραπεζας και ποιο του τοκογλυφου απο τον οποιο δανειστηκαμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα