Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Να σας πω, δεν γίνεται όλοι οι ΚΟΚσεβούμενοι να μαζευτήκαμε εδώ. Για να γράφουμε τέτοιες ιστορίες, κάποιοι πρέπει και να τις κάνουν. Φανερωθείτε. 4
DrLo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 το χειροτερο που εχω ακουσει: ειναι ο αλλος με το μηχανακι και περναει αναμεσα απο τα αμαξια* για να φτασει στην αρχη του φαναριου ξαφνικα νιωθει κατι να τον χτυπαει απο αριστερα (στην αρχη νομιζε οτι τον χτυπησε καμμια πορτα) τι ηταν; ταριφας, που περιμενοντας στο φαναρι, αφησε το αμαξι στο δρομο και πεταχτηκε να παρει τσιγαρα. Ειδε οτι ανοιξε το φαναρι και ετρεξε να προλαβει * με 20-25km/h, αλλα και παλι ειναι μεγαλη ταχυτητα για human, που λειτουργει native σε ταχυτητες μεχρι 3-4km/h (μαλλον πρεπει να 'ναι γυρω στα 40km/h) Έχεις δίκιο , κάτι τέτοιοι θέλουν πολλοί ξύλο .... αφού ο ΚΟΚ το λέει καθαρά ότι απαγορευεται μηχανάκι να "χώνεται" ... 2
we_will_rise Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 <p>Να σας πω, δεν γίνεται όλοι οι ΚΟΚσεβούμενοι να μαζευτήκαμε εδώ. Για να γράφουμε τέτοιες ιστορίες, κάποιοι πρέπει και να τις κάνουν. Φανερωθείτε.</p> Πριν χρόνια. Θεσσαλονίκη. Περνάω με το Polo από στενό συνοικειακό δρόμο. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα και στα 2 πεζοδρόμια και παππούς με μαγκούρα περπατάει πάνω στην άσφαλτο. Εγώ πίσω του με 3χλμ την ώρα πηγαίνοντας σχεδόν με τον συμπλέκτη (καθόλου γκάζι). Δεν κορνάρω μη πάθει καμιά ανακοπή και το έχω κρίμα στο λαιμό μου. Λέω δε μπορεί, θα με ακούσει και θα πάει πιο άκρη. Δε με ακούει. Βγάζω την 1η και μαρσάρω με νεκρά (ακόμα θυμάμαι τον σπαραγμό του πόλο) Δε με ακούει. Πάμε έτσι για 100 μέτρα ακόμα.. Πάει να στρίψει δεξιά να μπει σε άλλο στενό. Γκαζώνω απότομα γεμάτος νεύρα και τον βρίσκω με τον δεξί καθρέφτη στον αριστερό αγκώνα. Όχι πολύ γεμάτα αλλά μου έκλεισε τον καθρέφτη. Φρενάρω, κατεβαίνω, "100000 συγγνώμη, είστε καλά; Σας χτύπησα;" "Καλημέρα αγόρι μου, στη λαϊκη πάω" "Α, εεε, ναι, καλημέρα" Η οδός ήταν νομίζω η πρώτη παράλληλη της Πασαλίδη, για τους Καλαμαριώτες Sent from my iPhone using Insomnia
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχεις δίκιο , κάτι τέτοιοι θέλουν πολλοί ξύλο .... αφού ο ΚΟΚ το λέει καθαρά ότι απαγορευεται μηχανάκι να "χώνεται" ... ουτε τους αλλους θα βολευε αν τα μηχανακια συμπεριφεροντουσαν με λογικη αυτοκινητου στο μποτιλιαρισμα 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτος οταν οδηγαει και τον πιανει κινηση καθεται με το μηχανακι πισω απο τα αμαξια σαν να εχει τρικυκλο !! πως τους ειπε ο σελερς ?? ΚΟΚσεβούμενος ενα πραγμα !!! Αι γειαασουυυ ...
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Να σας πω, δεν γίνεται όλοι οι ΚΟΚσεβούμενοι να μαζευτήκαμε εδώ. Για να γράφουμε τέτοιες ιστορίες, κάποιοι πρέπει και να τις κάνουν. Φανερωθείτε. γιατι εμενα (που δεν σεβομαι και πολυ τον ΚΟΚ) μου την εχουν χαρισει (τις περισσοτερες φορες); Αυτος οταν οδηγαει και τον πιανει κινηση καθεται με το μηχανακι πισω απο τα αμαξια σαν να εχει τρικυκλο !! πως τους ειπε ο σελερς ?? ΚΟΚσεβούμενος ενα πραγμα !!! Αι γειαασουυυ ... αν εχεις φαρδυ μηχανακι ή με βαλιτΖες αναγκαστικα καθεσαι πισω, να μην κλεινεις τους αλλους Πριν χρόνια. παπους στριβει απο την μεσαια ΠΡαλλη για Ψαρρων. Ημουν αριστερα του. Αναγκαστικα εστριψα μαζι του
theoritikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ένα κίνημα με το όνομα "Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω" που είχε ξεκινήσει κάποια χρόνια πριν, υπάρχει ακόμα ?
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ένα κίνημα με το όνομα "Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω" που είχε ξεκινήσει κάποια χρόνια πριν, υπάρχει ακόμα ? Τελειώνουν οι χιπστερ? 1
MikeJ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχω φτάσει στα όριά μου και σύντομα θα ρίξω χριστοπαναγία στο επόμενο αμάξι ή μηχανάκι (κυρίως) το οποίο όχι απλά έχει πατήσει την διάβαση πεζών αλλά είναι και κάνα μέτρο οφσάιντ.... Δηλαδή τι θα άλλαζε αν κάθονταν όλοι 1-2 μέτρα πιο πίσω να περνάγαμε και εμείς σαν άνθρωποι αντί να κάνουμε τσαλιμάκια γύρω από αυτούς Αυτό το βίντεο συνοψίζει εν ολίγοις τον μέσο Έλληνα , στα πάντα όμως, όχι μόνο στην οδήγηση... Εγώ θα κάνω το αυτό που μου αρέσει - βολεύει (το πιο αγαπημένο μου πράγμα) άσχετα από το αν είναι παράνομο ή / και δυσκολεύει τη ζωή των υπολοίπων.... https://www.youtube.com/watch?v=_VAsiC5a02U
Miracle Worker Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν θέλει το κράτος να εισπράξει, αρκεί να βάλει έναν undercover τροχονόμο σε φανάρι που εξυπηρετεί αποκλειστικά πεζούς. Είναι κάτι κάφροι που τρώνε τα κόκκινα με καθυστέρηση δευτερολέπτων και πεζούς πάνω στην διάβαση. Ακόμα και στη Φιλελλήνων, στο Σύνταγμα, με αστυνομικούς στα 10 μέτρα, έναν τον είχε πιάσει το κόκκινο λίγο μετά την Ερμού και γκάζωσε και πέρασε, με 30 άτομα πάνω στη διάβαση. Έφαγε 50 μούτζες. ( οι 5 ήταν τουρίστες)
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ωραια θα ηταν να γραφανε κοσμο για τετοιες μαλακιες. Σε 2 μερες θα ειχαν κατεβει ολοι στο συνταγμα κραζοντας για φασισμο και εισπρακτικες πολιτικες. Σε 1 εβδομαδα θα ειχαν ανεβει πολλα κομματοσκυλα στην ιεραρχια. Στο τελος θα το αποσυρανε. Και την αλλη μερα θα γινοντουσαν τα ιδια
MikeJ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν θέλει το κράτος να εισπράξει, αρκεί να βάλει έναν undercover τροχονόμο σε φανάρι που εξυπηρετεί αποκλειστικά πεζούς. Είναι κάτι κάφροι που τρώνε τα κόκκινα με καθυστέρηση δευτερολέπτων και πεζούς πάνω στην διάβαση. Ακόμα και στη Φιλελλήνων, στο Σύνταγμα, με αστυνομικούς στα 10 μέτρα, έναν τον είχε πιάσει το κόκκινο λίγο μετά την Ερμού και γκάζωσε και πέρασε, με 30 άτομα πάνω στη διάβαση. Έφαγε 50 μούτζες. ( οι 5 ήταν τουρίστες) Εγώ που κυκλοφορώ κυρίως ως πεζός και διασχίζω πολλά φανάρια καθημερινά, πλέον έχω ως στάνταρ ότι περνάνε τουλάχιστον 2-3 οχήματα με πορτοκαλί και 1-2 με κόκκινο κανονικότατο σε κάθε φανάρι... Πάντα όμως.... Είναι νόμος πλέον... Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που σε φανάρι είδα αμάξι να βλέπει πορτοκαλί και να επιβραδύνει (όπως θα έπρεπε) αντί να επιταχύνει.... Τι βιασύνη είναι αυτή στην Ελλάδα ρε παιδί μου... Με τόσους ανέργους, συνταξιούχους, και αργόσχολους δημοσίου πως γίνεται να υπάρχει τόση βιασύνη παντού ; Δηλαδή που ακριβώς πάνε όλοι αυτοί που βιάζονται τόσο πολύ ώστε να διακινδυνεύουν της ζωή τους αλλά και των άλλων περνώντας με κόκκινο ; 2
Miracle Worker Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Η πλάκα είναι ορισμένες φορές που ανάβει πράσινο και έρχεται κάποιος γκαζωτός από το υπερπέραν (γιατί το να κόψεις ταχύτητα είναι ανκουλ), βλέπεις τους πεζούς να κοντοστέκονται και να περιμένουν να φρενάρει για να προχωρήσουν. 1
MikeJ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εννοείται αυτό.... Παίζουμε το παιχνιδάκι ... θα περάσει με κόκκινο ή δε περάσει....;; Θα μας πατήσει ή όχι...;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα