Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kατσε, εσυ το τραβηξες αρκετα….. :P

Toν τελευταιο χρονο ξεκινησαν campaings για πληρωμες μεσω κινητων στο UK…… οποτε στην Ελλαδα υπολογισε σε καμια 10ετια περιπου….. 

Ας πρωτοτυπήσουμε και μια φορα μην δινουμε μονο 800ρια σε high κινητα μονο για μοστρα  :P

• Like 1
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το βρισκω μια χαρα μετρο και για ολοι την Ελλαδα οχι μονο στα νησια και οχι για 70 ευρω αλλα 50 , με αλλα λογια πληρωμες μονο με ψιλα και 5,10, 20, 50 ευρω.

Επισης ειναι ουτοπικο αλλα γιατι οχι και μεσω κινητων που υποστηριζουν πληρωμες με NFC

Το ιδανικό τηλεκοντρόλ της μάνας μου θα ήταν κάτι τέτοιο

Και εσύ μιλάς αν πρέπει να πάει σουπερμάρκετ να της δώσω κανα nexus7 ?

Στη τουρκία η χρήση καρτών που βλέπω τριγύρω μου είναι σημαντικά αυξημένη, ακόμα και σε ψιλικαντζίδικο για 10-15TL ... αυτό δε σημαίνει ότι θα σκεφτόταν κανεις να το κάνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Στη Γαλλία από την άλλη είχα ζήσει τον παραλογισμό των επιταγών ... πηγαίνανε super και πληρώναν με επιταγή ... έδιναν το σώμα της επιταγής το τράβαγε το μηχάνημα στο ταμείο, τη συμπλήρωνε και εσύ απλα΄υπέγραφες .... παρόλα αυτά θα ήταν αστείο να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ

• Like 1
Δημοσ.

Πανω απο 80 ευρω δεν εχω δωσει ποτε και μιλαμε τις καλες εποχες τωρα με πολυ βια 50 αντε 70 ευρω, τωρα αν μερικοι τρωνε αστακους ας βγαλουν καρτα.

Εννοείται :P

Ότι δεν μας αγγίζει προσωπικά, ας κόψουν τον λαιμό τους.

Οπότε ας το προχωρήσουν. Έχω να βρεθώ σε ελληνικό νησί (πέραν της Αίγινας και της Σαλαμίνας) πάνω από 10 χρόνια για ευνόητους ($$$) λόγους. Ας κάνουν ότι θέλουν λοιπόν

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδανικό τηλεκοντρόλ της μάνας μου θα ήταν κάτι τέτοιο

Και εσύ μιλάς αν πρέπει να πάει σουπερμάρκετ να της δώσω κανα nexus7 ?

Στη τουρκία η χρήση καρτών που βλέπω τριγύρω μου είναι σημαντικά αυξημένη, ακόμα και σε ψιλικαντζίδικο για 10-15TL ... αυτό δε σημαίνει ότι θα σκεφτόταν κανεις να το κάνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Στειλτην σε σεμιναρια για της νεες τεχνολογιες  :P

Δημοσ.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

Για όσους δεν έχουν ήδη και θεωρούν αρκετά πιθανό να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι πάνω από 70Ευρώ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Δημοσ.

και γιατί όχι ρε συ χάρη? αν εσύ (όχι προσωπικά εσύ) τρως στην τάδε ταβέρνα και το βράδυ τα σπας στα ξενυχτάδικα και κάνεις και μεγάλες αγορές και πας μετά και κάνεις φορολογική δήλωση ότι είσαι άπορος το κράτος δε πρέπει να έχει λόγο?

Στο εξωτερικό πληρώνουν με nfc, ακόμη θυμάμαι στην σουηδία ένα παλικάρι το βράδυ που φεύγαμε είχε το εισιτήριο στο κινητό και από το κρύο είχε ξεπαγιάσει και έκανε 5 λεπτά για να μπορέσει να το βρει στο κινητό, δε μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλα του...

Γιατί είναι υποκρισία.

Στην παρούσα φάση δεν "κυνηγάνε" (ή τουλάχιστον έτσι λένε) εμένα αλλά τον επιτηδευματία.

Εμένα με χρησιμοποιούν, με υποχρεώνουν.

Ένα παντελόνι με κόστος 80 ευρώ θα γίνει μια μπλούζα των 50. Και δεν θα κόβουν και απόδειξη.

Ακριβώς αυτό

Δημοσ.

Στειλτην σε σεμιναρια για της νεες τεχνολογιες  :P

Δεν είναι θέμα "εξοικείωσης" , είναι απλά θέμα βιολογικό/παθολογικό.

Δημοσ.

Εννοείται :P

Ότι δεν μας αγγίζει προσωπικά, ας κόψουν τον λαιμό τους.

Οπότε ας το προχωρήσουν. Έχω να βρεθώ σε ελληνικό νησί (πέραν της Αίγινας και της Σαλαμίνας) πάνω από 10 χρόνια για ευνόητους ($$$) λόγους. Ας κάνουν ότι θέλουν λοιπόν

Δεν το ειπα προσωπικα απλα για να κανεις 200 ευρω σε ψαροταβερνα ειτε παραγγελνεις αστακο και τα σχετικα η σου πιανουν τον κωλο οπως και να εχει πρεπει να φορολογηθουν ειδικα στην 2η περιπτωση.

Δημοσ.

Για να κάνεις όμως 70 δεν χρειάζεται αστακός.

Με 2 χωριάτικες έχεις ήδη χτυπήσει τα 15. Και αν βάλεις και δύο μπύρες να σου στο χαλαρό το 20αρικάκι

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους δεν έχουν ήδη και θεωρούν αρκετά πιθανό να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι πάνω από 70Ευρώ τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Ενταξει δεν ειναι τιποτα τραγικο την καρτα θα παιρνας και μετα θα υπογραφεις, χοντρικα χοντρικα το ιδιο κανεις και με τις καρτες των σουπερμαρκετ που σου παιρνουν τους ποντους.

Δημοσ.

Γιατί είναι υποκρισία.

Στην παρούσα φάση δεν "κυνηγάνε" (ή τουλάχιστον έτσι λένε) εμένα αλλά τον επιτηδευματία.

Εμένα με χρησιμοποιούν, με υποχρεώνουν.

Ακριβώς αυτό

εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι ειναι υποκρισια.

Εγω υποκριτες θεωρω αυτους που ζουνε ζωαρα και δε δηλωνουν τιποτα, και αναγκαζομαι να πληρωνω εγω και εσυ τους φορους που αυτος γλιτωνει γιατι ειναι "μαγκας" και ζει ζωαρα σε βαρος ολως των αλλων...

Οποτε ναι, ολα φανερα και τελος. Καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται...

Δημοσ.

Για να κάνεις όμως 70 δεν χρειάζεται αστακός.

Με 2 χωριάτικες έχεις ήδη χτυπήσει τα 15. Και αν βάλεις και δύο μπύρες να σου στο χαλαρό το 20αρικάκι

Εξαρταται παλι αν ειναι κλεφτης ο μαγαζατορας λογικη τιμη ειναι 4.5-5 , φυσικα πολυ κλεφτες την εχουν 8-9 ευρω και δεν εχουν καν φετα παρα ασπρο τυρι.

Δημοσ.

Στο εξωτερικό πληρώνουν με nfc, ακόμη θυμάμαι στην σουηδία ένα παλικάρι το βράδυ που φεύγαμε είχε το εισιτήριο στο κινητό και από το κρύο είχε ξεπαγιάσει και έκανε 5 λεπτά για να μπορέσει να το βρει στο κινητό, δε μπορούσε να κουνήσει τα δάχτυλα του...

Ξαναλέμε .. ΜΑΚΑΡΙ να γινει και εδώ, έχω βρεθεί πχ σε μετρό χωρίς "ψιλά" αλλά με κάρτα, NFC και 50ρικο που παρόλο ότι το μηχάνημα έλεγε ότι το δέχεται ... ε απλά δε το δεχόταν (και μου είπε ο σεκιουριτάς ότι μέχρι 20 δέχεται). 

Μακάρι ακόμα περισσότερα συστήματα, να έχει πχ "κάρτα απεριορίστων" στο κινητό ή ότι άλλο καλούδι μπορείς να σκεφτείς ... αλλά δε μπορείς να κατάργείς το "base", τα μετρητά

Άλλο αυτό και άλλο το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ.

Ενταξει δεν ειναι τιποτα τραγικο την καρτα θα παιρνας και μετα θα υπογραφεις, χοντρικα χοντρικα το ιδιο κανεις και με τις καρτες των σουπερμαρκετ που σου παιρνουν τους ποντους.

Εαν δεν είναι τραγικό ... γιατί στα 70 ? .... γιατί απλά να μη καταργήσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ τα μετρητά ?

Δημοσ.

συμφωνούμε dr. το έγραψα εξ αρχής πως το υποχρεωτικό όπως παρουσιάζεται δε με βρίσκει 100% σύμφωνω, αλλά δυστυχώς έχουμε αποδείξει πολλες φορές πως μόνο έτσι κάποιοι καταλαβαίνουν. Απλά μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...