zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Έπρεπε να τη διώξεις νωρίτερα....δώσε πίσω τα 10 ευρώ και στα τσακίδια. Κι αν επιμένει μην την εξυπηρετήσεις εντάξει μπορεί να ανοίγονται τόσα και τόσα θέματα για "προβληματική" συμπεριφορά καταστηματαρχών αλλά πιστεύω οι πελάτες είναι χειρότεροι. έχω δουλέψει κι εγώ σε πόστο που ήμουν σε άμεση επαφή με πελάτες σε σημείο που είχα αγανακτήσει και προτιμούσα να είμαι κλεισμένος στην αποθήκη και να δουλεύω εκεί. βέβαια με λέγανε αντικοινωνικό. αλλά καλύτερα αντικοινωνικός παρά να ανέχεσαι τον κάθε τρόμπα να σε πρήζει. το χειρότερο, να κλείνεις 21,00 και να σου έρχεται ο άλλος 20,57 χωρίς να ξέρει καν τι θέλει. ώρες ώρες ήθελα να ήμουν στο δημόσιο, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να έχω τη χαρά να πω σε κάτι τέτοιους -αύριο φιλαράκι 9 με 2 θα δούμε τι θα γίνει, Συμφωνώ...νομίζω ότι οι πελάτες είναι χειρότεροι από τους επιχειρηματίες και οι ενοικιαστές είναι χειρότεροι από τους ιδιοκτήτες... 1
haris_216 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 γιατι εσυ στο βιβλιοπωλειο σου και στο μαγαζακι σου μπορεις να βαλεις οτι τιμη γουσταρεις, και συνηθως αυξημενη.. ενω οι τιμες σε περιοδικα ειναι στανταρ και στα μεγαλα μαγαζια.. το να αναφερεις αυτο το πραγμα ως παραδειγμα νομιζω σημαινει οτι δεν ξερεις τι σημαινει πλαφον, franchice και οτι σχετικο παιζει σε αυτο το θεμα. επισης εγω πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο πριν αγορασω κατι να το ψαχνω (να ειναι να καλα το ιντερνετ και το skroutz) και να βλεπω που και ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμη αγορας.. οποτε δεν θα πω σε αυτο π το εχει ηδη στο χαμηλοτερο ποσο να μου κανει εκπτωση!! δεν ειμαι γυφτος! Απο την αλλη δεν θα παω επισης σε αυτον που εχει το προιον 10-20 % παραπανω τιμη και θα του πω για εκπτωση γιατι ΔΕΝ γουσταρω να του δωσω λεφτα.. Το ν' αναφέρω αυτό σαν παράδειγμα σημαίνει ότι σε μια εντελώς ξεκάθαρη κατάσταση (η τιμή του περιοδικού) εσύ (ο πελάτης) έχεις αυθαίρετα διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με τον χώρο που πωλείται. Για την ακρίβεια όχι αυθαίρετα αλλά απλά το "παίζεις" εκεί που νομίζεις ότι σε παίρνει. Ενημερωτικά, οι λεξούλες που παρέθεσες ("franchise", "πλαφόν" και τα ρέστα), ουδεμία σχέση έχουν με το αυστηρά συγκεκριμένο (από άποψη τιμής) παράδειγμά μου.
Gtr34 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με έχουν βρίσει επειδή δεν έδωσα βερεσέ ηλεκτρολογικό υλικό.Αν ήταν δικό μου το κατάστημα θα είχα αντιδράσει.
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ΕΓω ενα πραγμα εχω καταλαβει. Ο πελατης σχεδον ΠΟΤΕ δεν εχει δικιο! Ο ελληνας πελατης για τους εξω δεν εχω αποψη Γιατι οι μαγαζατορες ειναι ολοι ενταξει ? Ποιοι , αυτοι που νομιζουν οτι το κυτιο παραπονων ειναι προσωπικη προσβολη ? Που οταν ειχε λεφτα ο κοσμος κοιταζαν με ενα υφος μπλαζε τον ''κακομοιρη'' που θα εσκαγε μερικα μολις ευρω ? Αυτοι που λενε θα στο αφησω τοσο χωρις αποδειξη ? Και μετα ολοι κλαιγονται για το παζαρεμα ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιατι οι μαγαζατορες ειναι ολοι ενταξει ? Ποιοι , αυτοι που νομιζουν οτι το κυτιο παραπονων ειναι προσωπικη προσβολη ? Που οταν ειχε λεφτα ο κοσμος κοιταζαν με ενα υφος μπλαζε τον ''κακομοιρη'' που θαεσκαγε μερικα μολις ευρω ? Αυτοι που λενε θα στο αφησω τοσο χωρις αποδειξη ? Και μετα ολοι κλαιγονται για το παζαρεμα ? Δεν ειπα οτι οι μαγαζατορες ειναι καλυτεροι! Αλλα αυτο το "ο πελατης εχει παντα δικιο (επειδη πληρωνει)" οποτε θα κανω οτι γουσταρω και δεν θα πεις τιποτα πρεπει να σταματησει! ΥΓ: δεν εχω καποια επιχειρηση ουτε δουλευω σαν πωλητης οποτε δεν υποστηριζω καμια μερια. Απλα λεω αυτο που βλεπω καθημερινα 1
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γιδια ειναι και πολλοι πελατες.Νομιζουν οτι ''εχουν χτισει'' το μαγαζι και θα τους γινονται ολα τα χατηρια.Το χειροτερο ειναι οτι τους γινονται , ακριβως γιατι τα σκανε.Και πολλες φορες την πληρωνει ο υπαλληλος που βρισκεται αναμεσα στον γλυφτη ιδιοκτητη και τον γαμαουα πελατη. Αλλο ενα καλο του ιντερνετ.Να μου λειπει τετοια ''προσωπικη επαφη''.
papousss13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 βασικα δεν νομιζω οτι παιζει θεμα αγοραστη-πωλητη.. ανθρωποι ειμαστε, κοντρες υπαρχουν, γλυψιμο υπαρχει (για τα παντα)! Το θεμα βεβαια στην Αθηνα ειναι πιο συχνο λογο του οτι δεν προκειται να τον ξαναδεις τον αλλο.. και δεν δειχνεις σεβασμο Και αφου λετε ολοι την ιστορια σας.. ειχα παει σε καταστημα με εργαλεια για να παρω βιδες ανοξειδωτες για το μπανιο και ενω του το τονισα μου πασαρε απλες βιδες. Αφου τον ρωτησα ξανα αν ειναι ανοξειδωτες μου ειπε "οχι, τι τις θες? σε καραβι θα τις βαλεις?" με υφακι. Εννοειται πως και το τελευταιο μαγαζι να ειναι του κοσμου δεν ξαναπαταω.
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οι χειρότεροι πελάτες είναι αυτοί που φωνάζουν κάποιον μάστορα στο σπίτι, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και του λένε πως να κάνει την δουλειά του. 2
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οι χειρότεροι πελάτες είναι αυτοί που φωνάζουν κάποιον μάστορα στο σπίτι, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και του λένε πως να κάνει την δουλειά του. Τις κυριακες πηγαινουν πισω απο τον παγκο και δινουν οδηγιες στον προπονητη. Ασε τωρα γιατι και καποιοι μαστορες, αν δεν εισαι πανω απο το κεφαλι τους ...Αν κανεις δε το λαθος να τους δωσεις προκαταβολη η να πηγαινει η δουλεια βλεποντας και πληρωνοντας... 3
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τις κυριακες πηγαινουν πισω απο τον παγκο και δινουν οδηγιες στον προπονητη. Ασε τωρα γιατι και καποιοι μαστορες, αν δεν εισαι πανω απο το κεφαλι τους ...Αν κανεις δε το λαθος να τους δωσεις προκαταβολη η να πηγαινει η δουλεια βλεποντας και πληρωνοντας... Ναι να εισαι, αλλα οχι και να του λες "γιατι το ξεβιδωσες αυτο, γιατι εβγαλες αυτο το καλωδιο" και παει λεγοντας κατανταει πρηξιμο.... Εγω αν χρειαστει να φωναξω μαστορα θα τον αφησω στην ησυχια του να τελειωνει αμα ηταν να το κανω εγω δεν θα τον φωναζα...
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Υπαρχουν και χειροτερα.Να εχεις καμμια γιαγια και να κανει υποδειξεις στο γιατρουδακι, βασισμενη στην πειρα της ζωης. Αλλα μπορεις να βγαλεις ενα καφεδακι η μια παγωμενη μπυρα στον μαστορα και να το γλυκανεις το πραγμα.Μπορει να το ζητησει και ο ιδιος μερικες φορες, να το θεωρει κατι σαν αναφαιρετο συντεχνιακο του δικαιωμα , χαχα
lepaterious Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Υπαρχουν και χειροτερα.Να εχεις καμμια γιαγια και να κανει υποδειξεις στο γιατρουδακι, βασισμενη στην πειρα της ζωης. Αλλα μπορεις να βγαλεις ενα καφεδακι η μια παγωμενη μπυρα στον μαστορα και να το γλυκανεις το πραγμα.Μπορει να το ζητησει και ο ιδιος μερικες φορες, να το θεωρει κατι σαν αναφαιρετο συντεχνιακο του δικαιωμα , χαχα Αυτό συνήθως το κάνουν άτομα πάνω από τα 55 που στα νιατα τους κανανε οτι δουλεια υπηρχε και ετσι για καποιο λογο νομιζουν οτι ειναι master ολων των επαγγελματων. Ακομα και για φορματ να σε φωναξει ο αλλος θα στο παιζει χακερ γιατι ετσι του ειπε το ανηψακι του.... Ναι να κατσει και στο μεσημεριανο τραπεζι με την οικογενεια να φαει
forgotten Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 προσωπικα οταν ημουν manager στο cinema μου ετυχε το εξης γραφικο, λογω φορτου και πιεσης βοηθησα λιγο τα παιδια πισω απο το μπαρ του σινεμα ,πεφτει πανικος γιατι ολοι τελευταια στιγμη ηθελαν να παρουν πραγματα και ειχα το εξης γεγονος ,ενας τυπας μου φωναζει ,ειναι ανεπιτρεπτα αυτα,τι αθλιο service εχετε ,θελω να μιλησω με τον υπευθυνο για να σας διωξει δεν ξερετε να εξυπηρετατε κλπ και τρογυρω πανζουρλισμος, βγαινω απο το μπαρ και συνεχιζει φωναξε του υπευθυνου σου γρηγορα τι χαλι εισαστε εδω,του κανω ηρεμα κυριε δεν γινεται να φωναξω ,κατανοω την αναγκη για εξυπηρετηση αλλα δυο χερια εχει το προσωπικο. εντονο υφος ο τυπος και θα περασω αυριο να δουμε τι θα πειτε στον προισταμενο ,του λεω ονομα κανονικα και του λεω ελατε αυριο μολις ανοιξουμε 4 η ωρα. την επομενη ο τυπας μπαινει στο γραφειο μου με υφος χιλιων καρδιναλιων και παγωνει στην πορτα μολις με βλεπει . ο ορισμος της ευγενειας στο συστημα ,οταν καποιος ειναι πελατης ξεχνα οτι καποτε μπορει να βρεθει και πωλητης... 2
haris_216 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πάντως για να τα λέμε και όλα, πέρα από το κλασσικό "ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ;" (προκειμένου να σου "δείξουν") υπάρχει και μερίδα πελατών με τελείως διαφορετική προσέγγιση. Μου έχει τύχει αρκετές φορές πελάτης με παράπονα να μου μιλήσει θέλοντας είτε να λύσει το θέμα του είτε απλά να πει τον "πόνο" του και όταν ρωτάω για στοιχεία (με ποιον, που, κλπ) δεν μου δίνουν θέλοντας (προς τιμήν τους) να μην εκθέσουν ακόμα και τον εργαζόμενο που ενδεχομένως δεν ήταν σωστός στην συμπεριφορά του. Βέβαια πάντα εξηγώ ότι δεν παίρνουμε (γιατί όντως δεν παίρνουμε) κεφάλια και ότι απλά μπορεί να γίνει μια συζήτηση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα 1
De@th L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 τα παζαρια πιστευω οδηγουν σε κακες συνενοησεις. νομιζω το πιο σωστο ειναι να ξεκαθαριζεις τι ακριβως προκειται να αγορασει ο πελατης και σε ποια τιμη και να μενεις στις θεσεις σου. Αυτό μπορεί να παίζει στο εξωτερικό. Αν αγοράζεις από ελληνικό μαγαζί-βιοτεχνία αυτά τα παραπάνω είναι αναμενόμενα. Όταν μπείς ειδικά και τους ζητάς αυτά που ήθελε η κυρία (οικολογική μοκέτα στη τιμή του κινεζονάυλον, γυφτιές δηλαδή) αυτομάτως σε γράφουν στα @@ τους. Ενώ έξω η σε κυριλέ επιχείρηση θα της ελεγάν απλά "Δε γίνεται μην επιμένετε" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα