MT60RS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ευτυχως που μεχρι τωρα δεν εχουμε ΚΑΜΜΙΑ σχεση
DrLo Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εχω την εντύπωση ότι νομίκά (τουλάχιστον στις ΗΠΑ - ή σε κάποιες τουλάχιστον πολιτείες) δε παίζει ρόλο τι ήταν πραγματικά ... αν ο κατηγορούμενος παοδειξει οτι πραγματικά πίστεψε ότι είναι όπλο και απειλήθηκε απαλλάσεται, είναι ευθύνη δηλαδή αυοτύ που έχει κάτι που μπορεί να μιάζει με όπλα να κάνει σαφές ότι δεν είναι οπλο ... γι αυτό άλλωστε απαλάχθηκε ο τύπος στην Φλόριντα πέρυσι δεν καταλαβαίνω το "σε φτανουμε", που εμπλεκόμαστε εμείς ?
MT60RS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 οπως και αυτος που κραταει αληθινο, εχει και την υποχρεωση να το αποδειξει τα "μουφα" οπλα πρεπει να εχουν πορτοκαλι σημαδακι στην ακρη της κανης
DrLo Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 οπως και αυτος που κραταει αληθινο, εχει και την υποχρεωση να το αποδειξει τα "μουφα" οπλα πρεπει να εχουν πορτοκαλι σημαδακι στην ακρη της κανης Ναι μπορεί κι αυτό Αυτό για το σημαδάκι δε το ήξερα. Εχω την εντύπωση ότι νομίκά (τουλάχιστον στις ΗΠΑ - ή σε κάποιες τουλάχιστον πολιτείες) δε παίζει ρόλο τι ήταν πραγματικά ... αν ο κατηγορούμενος παοδειξει οτι πραγματικά πίστεψε ότι είναι όπλο και απειλήθηκε απαλλάσεται, είναι ευθύνη δηλαδή αυοτύ που έχει κάτι που μπορεί να μιάζει με όπλα να κάνει σαφές ότι δεν είναι οπλο ... γι αυτό άλλωστε απαλάχθηκε ο τύπος στην Φλόριντα πέρυσι δεν καταλαβαίνω το "σε φτανουμε", που εμπλεκόμαστε εμείς ? Όπα , τώρα καταλαβα ... μπέρδεψε το taser με το όπλο.... νόμζια ότι μπέρδεψε το taser που κρατούσε ο άλλος με όπλο και νόμιζε ότι απειλήθηκε
Porg Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ευτυχως που μεχρι τωρα δεν εχουμε ΚΑΜΜΙΑ σχεση Έχουν γίνει και χειρότερα ακόμη και σε ανυπεράσπιστες γυναίκες σε κάτι σκοτινά απόμερα σοκάκια αλλά κανείς δεν αντέδρασε φοβούμενος μη γίνει το επόμενο θύμα ξυλοδαρμού απο αστυνομικούς της ελληνικής αστυνομίας https://www.youtube.com/watch?v=CCW2G2MBVOs 4
DrLo Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Έχουν γίνει και χειρότερα ακόμη και σε ανυπεράσπιστες γυναίκες σε κάτι σκοτινά απόμερα σοκάκια αλλά κανείς δεν αντέδρασε φοβούμενος μη γίνει το επόμενο θύμα ξυλοδαρμού απο αστυνομικούς της ελληνικής αστυνομίας https://www.youtube.com/watch?v=CCW2G2MBVOs Αυτός είναι ο παλιός καλός Porg ... είχες "πέσει" τώρα τελευταία. Τώρα βέβαια την Μεσογείων δεν τη λες και σοκάκι
MikeJ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η Κωνσταντοπούλου φώναζε "ζητώ να παρέμβει εισαγγελέας" με την ελπίδα ότι από τη γαιδουροφωνάρα της θα την ακούσει κάποιος εισαγγελέας και θα παρέμβει ; Μου θύμισε το Κούγια που είχε εισβάλει στο Αλτερ και ήταν ένας φουσκωτός που ήταν ακίνητος με τα χέρια κατεβασμένα και ο Κούγιας έπαιρνε φόρα και πήδαγε πάνω του και έπεφτε κάτω λέγοντας "Με χτυπάνε " και κάνοντας το ψόφιο.... χαχα Ωραίες στιγμές..... 3
aris1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αυτός είναι ο παλιός καλός Porg ... είχες "πέσει" τώρα τελευταία. Τώρα βέβαια την Μεσογείων δεν τη λες και σοκάκι Aνεργο ειναι το παιδι, γραφει εδω στο insomnia και κυνηγάει τα voucher μια αίγλη δηλαδη των στάζ των 90's-00's!
Porg Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και εσύ που ξέρεις τι είμαι εγώ; Καμιά παλιά μου γκόμενα είσαι; 2
aris1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και εσύ που ξέρεις τι είμαι εγώ; Καμιά παλιά μου γκόμενα είσαι; Ειμαι ο νυν της παλιας σου γκομενας! Χαχαχα! 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ειμαι ο νυν της παλιας σου γκομενας! Χαχαχα! 1
παπι Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η Κωνσταντοπούλου φώναζε "ζητώ να παρέμβει εισαγγελέας" με την ελπίδα ότι από τη γαιδουροφωνάρα της θα την ακούσει κάποιος εισαγγελέας και θα παρέμβει ; Μου θύμισε το Κούγια που είχε εισβάλει στο Αλτερ και ήταν ένας φουσκωτός που ήταν ακίνητος με τα χέρια κατεβασμένα και ο Κούγιας έπαιρνε φόρα και πήδαγε πάνω του και έπεφτε κάτω λέγοντας "Με χτυπάνε " και κάνοντας το ψόφιο.... χαχα Ωραίες στιγμές..... Κούγιας απλα best of.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα