Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στείλεις sms οτι τα πράγματα του αρέσουν πολύ στο νέο φίλο σου οπότε βλέπω να έρχεται τρέχοντας να τα πάρει πίσω.

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραία χωρίζεις....αλλά  σου αφήνει μερικά πράγματα στο σπίτι σου.....
Τι κάνεις τότε?

Τα πετάς??
Τα κρατάς??
Του λες επίμονα να ερθει να τα πάρει?
Του τα στέλνεις?? 

και αν του τα στείλεις.... θα τα στείλεις κανονικά  ή σκισμένα από εκδίκηση??

ή τα πουλάς (πάλι από εκδίκηση) ???

Τι θα κάνατε εσείς σε αυτήν την περίπτωση??

Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα!!! 
Μάλλον θα περιμένω να δω την δικιά σας εκδοχή, μήπως πάρω καμία ιδέα  και αργότερα θα πω και γω την γνώμη μου!!

Του λες να ερθει να τα παρει, αν δεν ερθει τα βαζεις σε μια κουτα και τα βαζεις στην ακρη.

Οταν θες χωρο η μετακομιζεις τον ξεναπερνεις αν δεν ερθει παλι τα πετας.

• Like 2
Δημοσ.

άφησέ τα έξω από το σπίτι του (εγώ πάντως το έχω κάνει).

τα ίδια... Για την ακρίβεια για να μην τα φάνε τιποτα περαστικοί (sic) τα πέταξα στο μπαλκόνι ( χαμηλός 1ος) μεςα σε σακούλες σκουπιδιών. Αν ηταν θεαματικό το φιναλε συνδυαςε το με ενα χαρτί του στυλ "καλά στερνά"

επισης καλο τριήμερο κύριοι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις για να το παίξω έμπειρος. Τι έχω κάνει εγώ? Σε κάθε σχέση μου μπορεί να υπήρχαν 99 άσχημα και ένα καλό. Θα κράταγα λοιπόν κάτι μικρό και διακριτικό (όπως ένα κολιέ ή έναν αναπτήρα ή κάτι τέτοιο) απλά για να θυμάμαι κάθε φορά που το βλέπω αυτό το ένα καλό και τα μαθήματα που πείρα για να μην κάνω τα ίδια λάθη. Γι' αυτό δεν τα βάζω σε κρυφά μέρη! σε ράφι που τα βλέπω κάθε μέρα!

Τα υπόλοιπα μια κούτα και τα αφήνεις έξω από την πόρτα του....

• Like 1
Δημοσ.

Κρατας τα τιμαλφή, τα υπόλοιπα μπούλους. Έτσι ξέρεις ποσα κέρδισες απο αυτην την σχεσή.

Τωρα που είναι τέτοιο το αβαταρ, ουτε ''τοπικ παρασκευης'', ούτε τρολ μηνυματα, ούτε τιποτα ε; Να την βοηθήσουμε την κοπέλα με αυτο που της έτυχε.

• Like 10
Δημοσ.

τα ίδια... Για την ακρίβεια για να μην τα φάνε τιποτα περαστικοί (sic) τα πέταξα στο μπαλκόνι ( χαμηλός 1ος) μεςα σε σακούλες σκουπιδιών. Αν ηταν θεαματικό το φιναλε συνδυαςε το με ενα χαρτί του στυλ "καλά στερνά"

επισης καλο τριήμερο κύριοι...

σωστός !!!  εμένα που ήταν στον πέμπτο δεν έφτανα αλλά να τονίσω ότι έστειλα και μήνυμα (αφού τα άφησα).

καλό τριήμερο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα προβληματα εχουν τα σπιτωματα .Αντι να φυγεις σαν ελευθερο πουλι κατανταει πυρρειος νικη με αυτα που αφηνεις πισω σου. :P

Μπαινεις μετα στο διλλημα,ολικη ρηξη  η εντιμος συμβιβασμος μπας και γλυτωσεις τα αγαπημενα σου cd και πουκαμισα.

Δημοσ.

Για να μην τα πηρε, μαλλον δεν τα θελει. Στειλε του ενα SMS που να λεει, τα θες ή δεν τα θες και μετα κανε τα οτι σου βγει. Εγω προσωπικα, δεν πεταω τιποτα. Εχω κρατησει τα παντα, αναμνηστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα απλώνεις όλα στο κρεβάτι, γδύνεσαι, βγάζεις μία φώτο μαζί τους, την ανεβάζεις εδώ στο insomnia, και του στέλνεις το link.....

• Like 4
Δημοσ.

Εγω την τελευταια φορα ενημερωσα να στειλει ΦΙΛΗ της να τα παρει μεςα σε 1 εβδομαδα γιατι της ειπα οτι δεν γουσταρω να την ξαναδω μπροστα μου. ( επιτηδες εριξα την φιλη γτ ηξερε οτι θα μου αρεσε..:Ρ)

Φυσικα οπως περιμενα σε 1 εβδομαδα δεν εστειλε καμια αλλα προσπαθουσε να με πεισει για αλλους τροπους και ετσι κατεληξαν στην γωνια!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...