Invader Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Να στείλεις sms οτι τα πράγματα του αρέσουν πολύ στο νέο φίλο σου οπότε βλέπω να έρχεται τρέχοντας να τα πάρει πίσω. 1
TeZaS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ο κακομοίρης τρέχοντας θα έφυγε να γλιτώσει και τα παράτησε τα πράγματα...... 6
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ωραία χωρίζεις....αλλά σου αφήνει μερικά πράγματα στο σπίτι σου..... Τι κάνεις τότε? Τα πετάς?? Τα κρατάς?? Του λες επίμονα να ερθει να τα πάρει? Του τα στέλνεις?? και αν του τα στείλεις.... θα τα στείλεις κανονικά ή σκισμένα από εκδίκηση?? ή τα πουλάς (πάλι από εκδίκηση) ??? Τι θα κάνατε εσείς σε αυτήν την περίπτωση?? Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα!!! Μάλλον θα περιμένω να δω την δικιά σας εκδοχή, μήπως πάρω καμία ιδέα και αργότερα θα πω και γω την γνώμη μου!! Του λες να ερθει να τα παρει, αν δεν ερθει τα βαζεις σε μια κουτα και τα βαζεις στην ακρη. Οταν θες χωρο η μετακομιζεις τον ξεναπερνεις αν δεν ερθει παλι τα πετας. 2
manzah80 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Α τωρα προσεξα την φωτο της.Του δινω μια το πολυ μιαμιση μερα μεχρι να την παρει τηλ. 1
Silenzio Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 άφησέ τα έξω από το σπίτι του (εγώ πάντως το έχω κάνει). 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Βγάλτα για πώληση σε καμιά αγγελία, ακόμα και 2 ευρώ να πάρεις αγοράζεις μια μπουγάτσα. Έλα παρε παρεεεεεεεεεεεεε. 3
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 άφησέ τα έξω από το σπίτι του (εγώ πάντως το έχω κάνει).τα ίδια... Για την ακρίβεια για να μην τα φάνε τιποτα περαστικοί (sic) τα πέταξα στο μπαλκόνι ( χαμηλός 1ος) μεςα σε σακούλες σκουπιδιών. Αν ηταν θεαματικό το φιναλε συνδυαςε το με ενα χαρτί του στυλ "καλά στερνά" επισης καλο τριήμερο κύριοι... 1
evoracing Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις για να το παίξω έμπειρος. Τι έχω κάνει εγώ? Σε κάθε σχέση μου μπορεί να υπήρχαν 99 άσχημα και ένα καλό. Θα κράταγα λοιπόν κάτι μικρό και διακριτικό (όπως ένα κολιέ ή έναν αναπτήρα ή κάτι τέτοιο) απλά για να θυμάμαι κάθε φορά που το βλέπω αυτό το ένα καλό και τα μαθήματα που πείρα για να μην κάνω τα ίδια λάθη. Γι' αυτό δεν τα βάζω σε κρυφά μέρη! σε ράφι που τα βλέπω κάθε μέρα! Τα υπόλοιπα μια κούτα και τα αφήνεις έξω από την πόρτα του.... 1
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κρατας τα τιμαλφή, τα υπόλοιπα μπούλους. Έτσι ξέρεις ποσα κέρδισες απο αυτην την σχεσή. Τωρα που είναι τέτοιο το αβαταρ, ουτε ''τοπικ παρασκευης'', ούτε τρολ μηνυματα, ούτε τιποτα ε; Να την βοηθήσουμε την κοπέλα με αυτο που της έτυχε. 10
Silenzio Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τα ίδια... Για την ακρίβεια για να μην τα φάνε τιποτα περαστικοί (sic) τα πέταξα στο μπαλκόνι ( χαμηλός 1ος) μεςα σε σακούλες σκουπιδιών. Αν ηταν θεαματικό το φιναλε συνδυαςε το με ενα χαρτί του στυλ "καλά στερνά" επισης καλο τριήμερο κύριοι... σωστός !!! εμένα που ήταν στον πέμπτο δεν έφτανα αλλά να τονίσω ότι έστειλα και μήνυμα (αφού τα άφησα). καλό τριήμερο. 1
bluesattack Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αυτα τα προβληματα εχουν τα σπιτωματα .Αντι να φυγεις σαν ελευθερο πουλι κατανταει πυρρειος νικη με αυτα που αφηνεις πισω σου. Μπαινεις μετα στο διλλημα,ολικη ρηξη η εντιμος συμβιβασμος μπας και γλυτωσεις τα αγαπημενα σου cd και πουκαμισα.
Shadowjump Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για να μην τα πηρε, μαλλον δεν τα θελει. Στειλε του ενα SMS που να λεει, τα θες ή δεν τα θες και μετα κανε τα οτι σου βγει. Εγω προσωπικα, δεν πεταω τιποτα. Εχω κρατησει τα παντα, αναμνηστικα. 1
MikeJ Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Τα απλώνεις όλα στο κρεβάτι, γδύνεσαι, βγάζεις μία φώτο μαζί τους, την ανεβάζεις εδώ στο insomnia, και του στέλνεις το link..... 4
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 αν είναι ρούχα, ρίξε φαγουρόσκονη και να του τα στείλεις πίσω. 1
KostasI Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εγω την τελευταια φορα ενημερωσα να στειλει ΦΙΛΗ της να τα παρει μεςα σε 1 εβδομαδα γιατι της ειπα οτι δεν γουσταρω να την ξαναδω μπροστα μου. ( επιτηδες εριξα την φιλη γτ ηξερε οτι θα μου αρεσε..:Ρ) Φυσικα οπως περιμενα σε 1 εβδομαδα δεν εστειλε καμια αλλα προσπαθουσε να με πεισει για αλλους τροπους και ετσι κατεληξαν στην γωνια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα