Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σημερα με πηραν τηλεφωνο για συνεντευξη απο γνωστη εταιρεια , τσεκαρα τα στοιχεια και ειναι οκ. Αν και η θεση ειναι ασχετη και μαλλον δεν εχω τα τυπικα προσοντα θα παω φυσικα γιατι ποτε δεν ξερεις τι θεση ειναι και φυσικα δεν ειμαι σε θεση να αποριπτω θεσης εργασιας. Οι αποριες μου ειναι: Πως βρηκαν το τηλεφωνο μου Για με πηραν αφου ειμαι ασχετος με τον συγκεκριμενο τομεα
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 1. Τι σε νοιαζει? 2. Τι σε νοιαζει? πηγαινε και αν αξιζει μη πεις κουβεντα 3
aris1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μηπως απο kariera.gr? Εχεις εκει το βιογραφικο σου και βρηκαν το τηλεφωνο σου απο κει; Εμενα απο κατι τετοια με επαιρναν μεχρι προσφατα απλα ηταν μαπα δουλειες σε στυλ, βαζεις το αμαξι και βενζινες και πας να πουλας τα προϊοντα μας σε πελατες και θα παιρνεις ποσοστο. π...μπλε!
Razor_7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σημερα με πηραν τηλεφωνο για συνεντευξη απο γνωστη εταιρεια , τσεκαρα τα στοιχεια και ειναι οκ. Αν και η θεση ειναι ασχετη και μαλλον δεν εχω τα τυπικα προσοντα θα παω φυσικα γιατι ποτε δεν ξερεις τι θεση ειναι και φυσικα δεν ειμαι σε θεση να αποριπτω θεσης εργασιας. Sirina; I see what you did there! 4
tritonas00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ασε τα μουσου σουξου και τραβα να δεις τι παιζει.
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 1. Τι σε νοιαζει? 2. Τι σε νοιαζει? πηγαινε και αν αξιζει μη πεις κουβεντα Πλακα κανεις φυσικα και θα παω και θα ειμαι στην πενα, αν τελικα αξιζει τοτε θα ειμαι πολυ κωλοφαρδος. Αν και φοβαμαι οτι θα εχει σχεση με πωλησεις και ποσοδτα, πχ πριν κατι μηνες με πηραν απο κοσμοτε για τηλεφωνικο κεντρο τεχνικη υποστιριξη πελατων και τελικα ηταν πωληση συμβολαίων Ασε τα μουσου σουξου και τραβα να δεις τι παιζει. Φυσικα θα παω απλα το οτι με βρηκαν χωρις να εχω στειλει βιογραφικο σε ασχετη θεση μου κανει εντυπωση.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κηρμπη? (επιτηδες ανορθογραφο) Γενικα ο,τι και αν ειναι πηγαινε, ακομα και να μην αξιζει, ακομα και με ποσοστα να ειναι, αν δε χρειαστει να πληρωσεις για κατι απλα πηγαινε man.
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα δώσεις κάνα τεστ να δουν αν τους κάνεις ; Οχι συνεντευξη θα δωσω για στελεχωση νεου υποκαταστηματος της εταιρειας .
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μηπως απο kariera.gr? Εχεις εκει το βιογραφικο σου και βρηκαν το τηλεφωνο σου απο κει; Εμενα απο κατι τετοια με επαιρναν μεχρι προσφατα απλα ηταν μαπα δουλειες σε στυλ, βαζεις το αμαξι και βενζινες και πας να πουλας τα προϊοντα μας σε πελατες και θα παιρνεις ποσοστο. π...μπλε! Μαλλον κατι τετοιο θα ειναι γιατι μιλαμε για ασχετη δουλεια με το πτυχιο μου. Κηρμπη? (επιτηδες ανορθογραφο) Γενικα ο,τι και αν ειναι πηγαινε, ακομα και να μην αξιζει, ακομα και με ποσοστα να ειναι, αν δε χρειαστει να πληρωσεις για κατι απλα πηγαινε man. Σιγα μην πληρωσω ρε τρελος εισαι Herbalife? Οχι καμια σχεση εταιρεια που ανηκει σε χρηματοοικονομικό-ασφαλιστικό κλάδο. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα καρτες υγειας και τα σχετικα.
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πώληση ασφαλειών με ποσοστά το κόβω. Λες ? Συνηθως για τετοιες θεσεις λενε οτι πρεπει να εχεις διπλωμα και να εχεις δικο σου αμαξι που εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μην βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις που δεν ξέρεις τι παίζει. Πήγαινε και θα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα