12mats Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δυστυχώς τόσα λεφτά δεν μπορώ να τα μαζέψω αυτή την περίοδο. Υπάρχει όμως σκέψη από Σεπτέμβρη αν δεν έχω βρει κάτι να πάω ίσως σε κάποιο φίλο για λίγο καιρό και να ψάξω έτσι. Δεν είναι εύκολο να τα μαζέψεις....και εγώ ετοιμάζομαι να πάω επάνω σε λίγους μήνες για να κάνω νέα αρχή γιατί εδώ δεν βλέπω προκοπή
Unabomber Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Για πείτε. <br> Να ξυριστώ ή όχι? Το clean face συνηθως ειναι ενα + Αλλα οχι παντα... 2-3 ημερων ειναι καλα.. Εξαλλου δεν ειναι μια τυχαια εταιρια, ειναι η BA. Its up to you mate.... Sent from my iPad Air using Insomnia 1
mobile_32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Συμφωνώ με αυτούς που λένε οτι θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω για να μείνεις κοντά εκεί όπου ειναι η συνέντευξη. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί και να καθυστερήσεις στο ραντεβού σου (π.χ. Μια απεργία). Κανε καλο ψάξιμο απο booking, trip advisor και μέσου του site της αεροπορικής με την οποία θα πας εκεί.
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εντάξει, σχετικά κοντά θα πάω αν είναι. Ούτως ή άλλως ξεκινάς νωρίς και τελειώνει το θέμα! 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Nick, πως προέκυψε η δουλειά; Έστειλες απευθείας στην εταιρεία ή μέσω άλλης σελίδας;
NickTG Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Από τη σελίδα της εταιρείας. Έβγαλαν το πρόγραμμα, έστειλα αίτηση και απάντησαν. 1
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Λοιπόν. Το ταξίδι μια χαρά, έφτασα εκεί Κυριακή πρωί και Τρίτη μεσημέρι ήμουν πίσω με τη συνέντευξη να είναι Δευτέρα πρωί. Συνολικά κόστισε κάτι πάνω από 300€ κυρίως λόγω εισιτηρίων. Στα του assessment τώρα. Όπως έχω γράψει η θέση είναι για πρόγραμμα apprentice διάρκειας 3 ετών. Έλαβα μέρος σε 2 ομαδικά τεστ και ένα ατομικό απλής μηχανολογικης κατανόησης,το οποίο ήταν στην ουσία ίδιο με αυτό που έκανα εδώ στην Colgate. Θα το έλεγα εύκολο. Τα άλλα 2 τώρα σκοπό είχαν κυρίως να δείξουν πως δουλεύουμε σε μια ομάδα, πως πάμε από συνεργασία και θα έλεγα και να δείξει τι θέση αναλαμβάνουμε σε μια ομάδα. Στο πρώτο τεστ παίξαμε ένα επιτραπέζιο, 4 άτομα, στο οποίο έπρεπε να κάνουμε διαφορά είτε σαν ομάδα είτε χωρισμένοι σε 2 ομάδες ανάλογα με το που ήταν το πιόνι. Οπότε όταν έπεφτε σε ήλιο κάναμε κάτι όλοι μαζί και όταν έπεφτε σε φεγγάρι έπρεπε η μία ομάδα να περιγράψει στη άλλη ένα jigsaw χωρίς να μπορεί να πει κάποιες λέξεις και να το φτιάξουν από την περιγραφή αυτή. Στο επόμενο μπήκαμε 6 μαζί και μας έδωσαν 6 ταξιδιωτικούς προορισμούς και 4 εταιρείες. Μετά από μεταξύ μας συζήτηση έπρεπε να διαλέξουμε που θα στείλουμε ποιους, τους λόγους για την επιλογή και αν θα βάζαμε κάποια από τα έξτρα που είχε κάθε ταξίδι. Υπήρχε άγχος κυρίως λόγω γλώσσας αλλά θέλω να πιστεύω πως πήγα καλά. Και στα 2 ανέλαβε πρωτοβουλίες, έπιασα κουβέντα, εξήγησα και γενικά ήμουν ενεργός, χωρίς να διακόπτω. Γενικά πάντως και σαν εμπειρία πιστεύω πως άξιζε. 15
Backpacker Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλή τύχη αγορίνα με την απάντηση. Σου είπαν σε πόσο καιρό περίπου θα αποφασίσουν? 1
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. Μέσα στη βδομάδα έλεγε στο mail που μας είχαν στείλει.
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ. Μέσα στη βδομάδα έλεγε στο mail που μας είχαν στείλει. Καλή επιτυχία, εύχομαι να σε διαλέξουν! Αντε να ανεβαινει καινουργιο αιμα……. 2
NickTG Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εντελώς όχι. Αλλά τα πήρα με τη μηχανή. Καλή επιτυχία, εύχομαι να σε διαλέξουν! Ευχαριστώ! Αντε να ανεβαινει καινουργιο αιμα……. Μακάρι. Ακόμα και αν τελικά δεν μου αρέσει θα είναι σίγουρα πιο εύκολο να βρω κάτι άλλο μετά ενώ θα είμαι εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα