Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου ειμαι πελατης σε γνωστο μαγαζι που πουλαει nike στο μοναστηρακι εδω και χρονια, πηγα να ψωνισω ενα παπουτσακι για βολτα προχτες και αγορασα ενα με 70 ευρω. Ερχομενος σπιτι το βρηκα απο skroutz 15 ευρω πιο φθηνα,επισης στο κουτι γραφει αλλο κωδικο και χωρα προελευσης αποτι στο παπουτσι. Ηξερα οτι σου "πιανουν" τον κ@λ@ καμια φορα αλλα αυτο παραπαει, δεν προκειται να με ξαναδουν. Ρουχα επισης πανακριβα στο μαγαζι αυτο και σου λενε οτι τιμη θελουν.

Δημοσ.

γιατι υποτίθεται ότι μου κάνουν καλες τιμες στο μαγαζι και επισης ειναι και καλα γνωστο οτι στο μοναστηρακι πουλανε αυθεντικα nike σε καλες τιμες!

Δημοσ.

Μετά από την όποια αγορά δεν κάνουμε ΠΟΤΕ "έρευνα αγοράς" (εκτός αν θέλουμε να πικραθούμε).

Ότι και απ' όπου να πάρουμε ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί μια τιμή που θα μας κάνει να αισθανθούμε μλκς.

Αν θεωρείς ότι αυτό που πήρες αξίζει την τιμή στην οποία το πήρες, απλά σταμάτα εκεί. Το ότι τα βρήκες σε χαμηλότερη τιμή δεν σημαίνει κάτι αφού μπορεί:

Να μην υπάρχει διαθεσιμότητα.

Να είναι μαϊμού.

Να είναι β διαλογής ή

Να είναι στην άλλη άκρη και μεταφορικά ή εισιτήρια να βγουν τελικά ίδια τιμή

• Like 4
Δημοσ.

Φιλοι μου ειμαι πελατης σε γνωστο μαγαζι που πουλαει nike στο μοναστηρακι εδω και χρονια, πηγα να ψωνισω ενα παπουτσακι για βολτα προχτες και αγορασα ενα με 70 ευρω. Ερχομενος σπιτι το βρηκα απο skroutz 15 ευρω πιο φθηνα,επισης στο κουτι γραφει αλλο κωδικο και χωρα προελευσης αποτι στο παπουτσι. Ηξερα οτι σου "πιανουν" τον κ@λ@ καμια φορα αλλα αυτο παραπαει, δεν προκειται να με ξαναδουν. Ρουχα επισης πανακριβα στο μαγαζι αυτο και σου λενε οτι τιμη θελουν.

τα δινουνε και ξεχωριστα, σαν ανταλλακτικο; εχεις PN?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...