Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Δεν θυμάμαι 100% αλλά νομίζω ναι, η σύμβαση που είχα δει ήταν για 12.

Μπορεί να είναι για 12 γιατί τυπικά βάζουν μια διάρκεια στη σύμβαση, αλλά το θέμα είναι αν έχει κάποια ποινή αν τη διακόψεις. Γενικά ότι έχουν δικαίωμα αναπροσαρμογής όλα τα συμβόλαια το λένε, το θέμα είναι αν γίνει να μπορείς να αλλάξεις. Για αυτό το βρίσκω απίθανο ένα συμβόλαιο να σε δεσμεύει για διάστημα πού δε θα σου προκαθορίζει την τιμή.

6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Γιατί ποια άλλη εταιρία πλην την NRG δεν εφαρμόζει την ΟΤΣ ; 

Η voltera έχει όριο 70, που στην ουσία δεν εφαρμόζεται, γιατί είναι απίθανο να φτάσει τόσο, αλλά και να φτάσει η επιβάρυνση που θα έχεις θα είναι μικρή.
Αν δηλαδή πάει πχ 75, για ένα που έχει voltera η επιβάρυνση είναι 0,5 λεπτά η κιλοβατώρα, ενώ για κάποιον που έχει πχ όριο 55 στο συμβόλαιό του θα είναι 2 λεπτά

• Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στους λογαριασμούς με τις λίγες κιλοβατώρες αν προσέξετε λέει εκτιμήσεις, έναντι δηλαδή.

ενώ οι 2 με τις 1600 ειναι οι εκκαθαρίσεις.

πρακτικά το ποσό των εκκαθαριστικών ισχύει και στις ρήτρες

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.

Μολις με πηραν ξανα για να συζητησουμε για την προσφορα που μου ειχαν κανει. 

Την απερριψα λογω παγιου που ουσιαστικα χανω ολο μου το οφελος. Και μετα μου ειπε για ενα που εχει 1,5e το τετραμηνο παγιο αλλα χωρις συμβολαιο και καλα φευγεις οποτε θες αλλα κοστιζε 7,8 λεπτα η Kwh τους λεω πλακα μου κανετε?Τοσο δινω στην ΔΕΗ... Με τα πολλα τους εφυγα!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Είμαι δύο χρόνια στην protergia. Πριν λίγες μέρες μου έκαναν την ίδια προσφορά την οποία απέρριψα αφού εξέτασα σε ένα αναλυτικό excel τα συν και τα πλην των δύο προγραμμάτων (protergia  οικιακό και της προσφοράς του 0,62). Ελπίζω να φαίνεται στο παρακάτω αρχείο .excel οτι η διαφορά ανάμεσα στα δύο τιμολόγια είναι αστεία για να φας δέσμευση συμβολαίου 2 ετών. Γι αυτό και γω το απέρριψα. Και στια δύο παραδείγματα το ποσό είναι ποσό εκκαθαρισης και αφορά κατανάλωση Αυγούστου 2018 με 368kWh.

Ρεύμα Protergia οικιακό και protergiaπροσφοράς 0,62€.xlsx

Ναι, για μικρές καταναλώσεις στα τρώει το πάγιο.
Μη βάζεις μέσα τις ρυθμιζόμενες, δεν ωφελεί σε κάτι, είναι κοινές. Εσένα η διαφορά στις ανταγωνιστικές σε νοιάζει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, naive είπε

Ναι, για μικρές καταναλώσεις στα τρώει το πάγιο.
Μη βάζεις μέσα τις ρυθμιζόμενες, δεν ωφελεί σε κάτι, είναι κοινές. Εσένα η διαφορά στις ανταγωνιστικές σε νοιάζει

Πολύ σωστά. Οι ρυθμιζόμενες εμφανίζονται για να γίνει κατανοητό οτι δεν παρουσιάζουν καμία διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/1/2017 στις 5:00 ΜΜ, idomeneas7 είπε

Τιμή ΔΕΗ 0,0946kWh

Τιμή Πρωτέργειας 0,0898kWh

Τιμή Πρωτέργειας για το πρώτο 6μηνο 0,0661kWh

Αν είσαι συνεπής στις πληρωμές -15% στην Πρωτέργεια (και ΔΕΗ)

Το 0,061 που γράφεις δεν ισχύει . Είναι με εμπρόθεσμη πληρωμή. Επίσης δεν έγραψες και το μηνιαίο πάγιο 

Πάμε λίγο να δούμε λίγο γιατί επέλεξα εναλλακτικό ίσως να βοηθηθούνε κάποιοι .

ΔΕΗ 94,6 αλλά αν περάσεις τις 2000 kWh γίνεται νταβατζιλίκι 10,2 για όλες τις κιλοβατώρες 

Παροχος 063,9 με 4,4 πάγιο τον μήνα 

Στις 2400 που καίω στην ΔΕΗ 245 περίπου στον πάροχο 171 περίπου ΑΣΧΕΤΑ αν θυμηθηκα να πληρώσω σην λήξη η αν το ξέχασα 

Αρα κερδίζω 74 χ 3 δηλαδή 210 τον χρόνο . Για 2 χρόνια που είναι το συμβόλαιο 420 

Πηρα πίσω και την εγγύηση της ΔΕΗ τα 130€ αφού στο πάροχο έβαλα πληρωμή χρεωστική . 

Δηλαδη 540 € 

εκτος αυτού το πληρώνω μηνιαία και εχω τον έλεγχο και δεν περιμένω 4 ώρες στις ουρές για να κάνω την δουλειά μου .

υ.γ στο σπιτι του πατέρα  ούτε που δεν έχει Μεγαλη κατανάλωση έβαλα προγραμμα που πληρώνει 7% λιγότερο και πήρε πίσω και την εγγύηση . 

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ.

Κάνετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε αλλά ομολογώ πως έχω μπλεχτεί πιο πολύ παρά έχω ξεμπερδευτεί 😁 Παρόλο που ξέρω τι περίπου καίμε κάθε τετράμηνο και ότι θα πληρώνω εμπρόθεσμα.

Στην NRG δίνουν ένα πρόγραμμα

(ΝRG Basic Nυχτερινό-18μηνης δέσμευσης)μέσω του allazorevma στο οποίο έχει ως προνόμιο το "5 ώρες δωρεάν ρεύμα κάθε μέρα για 5 μήνες". Αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκό αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες.Ποιες ώρες;Ο πελάτης τις επιλέγει ή είναι προκαθορισμένες;!

Το μόνο που γράφει είναι 

Οι δωρεάν ώρες αφορούν πάντα την ημερήσια κατανάλωση, ακόμη και σε παροχές με νυχτερινό τιμολόγιο.      

Και κάτι ακόμα για τη volterra...στο επίσημο site τους η τιμή για την ημερήσια κατανάλωση είναι 0,085 για το πρόγραμμα Home Night V1 αλλά στο allazorevma το πρόγραμμα μου βγαίνει στα 0,079.

Αυτό είναι προσφορά του allazorevma και αν ναι, τηρείται κανονικά ή θα μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός με την κανονική χρέωση κ άντε βρες άκρη μετά;

Screenshot_2018-09-10-20-56-56-064_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, efkola είπε

(ΝRG Basic Nυχτερινό-18μηνης δέσμευσης)μέσω του allazorevma στο οποίο έχει ως προνόμιο το "5 ώρες δωρεάν ρεύμα κάθε μέρα για 5 μήνες". Αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκό αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες.Ποιες ώρες;Ο πελάτης τις επιλέγει ή είναι προκαθορισμένες;!

Επειδή το είχα δει, δεν έχουν σημασία οι ώρες (δε μπορούν να τις ξεχωρίσουν άλλωστε, αυτό θα απαιτούσε ειδικό μετρητή), απλά έχεις μείωση 5/24= 20,81%  στο σύνολο αν δεν έχεις νυχτερινό, αλλιώς έκπτωση 5/18=27,7% μόνο στο ημερήσιο.

18 λεπτά πριν, efkola είπε

Αυτό είναι προσφορά του allazorevma και αν ναι, τηρείται κανονικά ή θα μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός με την κανονική χρέωση κ άντε βρες άκρη μετά;

Η volterra είναι οργανωμένη, τηρείται. Και εγώ μέσω αλλάζω ρεύμα πήγα. Σε αντίθεση πχ με την ΗΡΩΝ που ήμουν πιο πριν που χρέωνε ό,τι να'ναι.

Επεξ/σία από naive
Δημοσ.

@naive είσαι πολύ καλός, σ'ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Τείνω προς τα εκεί, προς τη volterra δηλαδή και το πρόγραμμα που φαίνεται στο screenshot παραπάνω... άλλωστε αυτό μου βγάζει ως πιο συμφέρον και το allazorevma.

To άλλο που με ενδιέφερε και είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα ήταν από το site της Protergia το

Protergia Οικιακό Έκπτωση 30% με τις πιο χαμηλές χρεώσεις από όλα αλλά αυτό έχει πάγιο και επίσης έχει ΟΤΣ με ανώτατο όριο το 55 ενώ στη volterra είναι το 70.

Επίσης η volterra δεν έχει χρονική δέσμευση(ελάχιστη παραμονή).

Και με το 10% που δίνει σε εμπρόθεσμες εξοφλήσεις, τα 0,079 της ημερήσιας κατανάλωσης γίνονται 0,0711 και τα 0.0661 της νυχτερινής πάνε κοντά στα 0,0595, αν δεν κάνω κάποιο λάθος.

Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι η εγγύηση είναι η μισή από αυτή που έχω δώσει στη ΔΕΗ(53€) άρα στα 26,5€.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, efkola είπε

@naive είσαι πολύ καλός, σ'ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

Τείνω προς τα εκεί, προς τη volterra δηλαδή και το πρόγραμμα που φαίνεται στο screenshot παραπάνω... άλλωστε αυτό μου βγάζει ως πιο συμφέρον και το allazorevma.

To άλλο που με ενδιέφερε και είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα ήταν από το site της Protergia το

Protergia Οικιακό Έκπτωση 30% με τις πιο χαμηλές χρεώσεις από όλα αλλά αυτό έχει πάγιο και επίσης έχει ΟΤΣ με ανώτατο όριο το 55 ενώ στη volterra είναι το 70.

Επίσης η volterra δεν έχει χρονική δέσμευση(ελάχιστη παραμονή).

Και με το 10% που δίνει σε εμπρόθεσμες εξοφλήσεις, τα 0,079 της ημερήσιας κατανάλωσης γίνονται 0,0711 και τα 0.0661 της νυχτερινής πάνε κοντά στα 0,0595, αν δεν κάνω κάποιο λάθος.

Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι η εγγύηση είναι η μισή από αυτή που έχω δώσει στη ΔΕΗ(53€) άρα στα 26,5€.

Σωστά. Το πρόγραμμα που έχω εγώ είναι 1 λεπτό πιο πάνω στο ημερήσιο, 0,080.
Επίσης το allazorevma έδινε και 10ευρώ δώρο αν άλλαζες μέσω αυτών, δες αν το κάνει ακόμα αν πάρεις αυτό το πακέτο. Αν βάλεις πάγια εντολή στη voltera δεν δίνεις καθόλου εγγύηση, αλλά δεν υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες (τουλάχιστον μεχρι πριν κανα δυο μήνες που είχα ρωτήσει).

Δημοσ.

Ναι, δίνει ακόμα τα 10€ για κάθε αλλαγή μέχρι 16/9.

Άφησα τηλέφωνο και όνομα στο allazorevma για να με καλέσει άνθρωπος της volterra και να μιλήσουμε.

Προτιμώ να μην πληρώνω με πάγια εντολή οπότε μάλλον θα τα πληρώσω τα χρήματα της εγγύησης,αρκεί να είναι 26,5€ όπως λέγαμε και προηγουμένως !

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, efkola είπε

Ναι, δίνει ακόμα τα 10€ για κάθε αλλαγή μέχρι 16/9.

Άφησα τηλέφωνο και όνομα στο allazorevma για να με καλέσει άνθρωπος της volterra και να μιλήσουμε.

Προτιμώ να μην πληρώνω με πάγια εντολή οπότε μάλλον θα τα πληρώσω τα χρήματα της εγγύησης,αρκεί να είναι 26,5€ όπως λέγαμε και προηγουμένως !

Καλά, μην αγχώνεσαι με τις προθεσμίες, πάντα τις ανανεώνουν, από πέρσι είναι. Μάλλον από το allazorevma θα σε πάρουν. Μέσω αυτών γίνεται η αίτηση, αλλά είναι αξιόπιστοι. Στέλνεις σκαναρισμένα τα δικαιολογητικά σε αυτούς και μετά με κούριερ και χρέωση δική τους τα πρωτότυπα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, efkola είπε

Κάνετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε αλλά ομολογώ πως έχω μπλεχτεί πιο πολύ παρά έχω ξεμπερδευτεί 😁 Παρόλο που ξέρω τι περίπου καίμε κάθε τετράμηνο και ότι θα πληρώνω εμπρόθεσμα.

Στην NRG δίνουν ένα πρόγραμμα

Το μόνο που γράφει είναι 

Οι δωρεάν ώρες αφορούν πάντα την ημερήσια κατανάλωση, ακόμη και σε παροχές με νυχτερινό τιμολόγιο.      

Και κάτι ακόμα για τη volterra...στο επίσημο site τους η τιμή για την ημερήσια κατανάλωση είναι 0,085 για το πρόγραμμα Home Night V1 αλλά στο allazorevma το πρόγραμμα μου βγαίνει στα 0,079.

Screenshot_2018-09-10-20-56-56-064_com.android.chrome.png

0,085 είναι η τιμή τους και το λέει το site τους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...